Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    после толку години јас и ти да се сретнеме-ти во близина работиш, а јас тука живеам а послтојано се движам натаму
    ти кажав здраво со малку повесел тон а ти малку посериозен ама важно ми одговори моја средношколска љубов-кога ке ми текне колку лудував по тебе :wasntme: :fubar: вегите ти се посредени од моиве :lol:
    за на крај професорката што ми беше по пракса на матурата да ми каже-тој не е за тебе а ти се муваше со моја соученичка-инаку таа е мажена за нејзината средношколска љубов, знам каде работи-скоро се видовме-уште тогаш си беше женкариште прва класа :swear: :D
    чудни се Божјите патишта :)

2. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    Денов не ми е најдобар па ако продолжиш на тебе ќе се испурам! :!:

3. Cappuccino

Cappuccino Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    45
    Ако почнам да ти кажувам се што мислам за тебе, нема да ми стигне еден цел роман, ама во една реченица тоа би било: Беше и остана најголемата КУКАВИЦА што сум ја запознала, за тебе другарство како што ти милуваше да кажеш е ПОИМ, а за понашањето спрема женско, една 0 ти е висока оценка. Ме разочара СКРОЗ :envy:

4. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.717
    Допаѓања:
    24.275
    Фала затоа што ме поднесуваш во денови кога ни самата јас не се трпам.
    Фала затоа што во најтешките моменти ми даваш сила, поддршка, љубов.
    Фала затоа што никогаш не ти е доста од мене и моите глупости.

Те сакам. :*

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Ти благодарам што не ми се налути денес за тоа што ти го кажав, туку напротив, се насмевна и рече дека си среќен што го споделив тоа со тебе.

Покрај другото, ете ова е една од причините зошто ти си мојот свет. Затоа што тебе можам да ти кажам апсолутно се' и да наидам на разбирање дури и тогаш кога не заслужувам. Те сакам жабо! :*

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  6. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    Би сакала да ме прегрнеш,да го почуствувам твоето тело до моето.Признавам,се заљубив :inlove: :inlove: :inlove:

7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    еуфорија н амомент а потоа нисто :^) а јас во моментот како мало дете верувам дека тоа ке биде навистина :^)
    имас многу такви работи знам :!: се надевам веке нема да бидат усте во насиот живот :!: затоа сто сега си со мене и е нас живот :!: да знаес :^)

8. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    Mе разочара многу,после ова денес верувај ништо нема да е исто,а и незнам дали имаме иднина,по незнам кој пат ни се дешава истото,а јас пак неможам да те пуштам да си одиш....

9. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
    еее од тебе тие зборови па не ги очекував.. поарно никоаш да не се заљубеев у тебе - колку те сакам толку ме нервираш. АМАН!

10. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Заузди си ги или толку, најсериозно. Отсекогаш сум ги "неќела" жените кои зборуваат, срце ова она, а мислат друго нешто. Значи тоа за мене не е жена туку алапача. Скржава циција! Еј до кај стигнал светот! Место да бидат среќни што може да те нахранат, те гледаат три пати во 2 години, тие од тебе зимаат пари. Ти плачат да им дадеш бидејќи немале за живот, а од друга страна се мислат да уплатат за стан. Абе ајде! Човек кој нема пари не планира да купи стан. Ебате мајката која не е среќна да му зготви нешто на синот. Јас ете не ни јадам од тие јадења, нека не се плаши.
    Срамота! Мајка ми скоро секој ден тука готви за нас и секогаш кога одиме на ручек ти го преполнува тањирот, дури и ти кажуваш дека многу јадење ти става, а оваа три пржени компири.
    Иди бе бегајте, закопајте се во земја од срам. Да не ти е ќеф да си нахраниш машко чедо барем три пати во годината. :puke:
    И сега сфаќам дека со жена навистина не треба со фино. Добро што ни од почетокот не и се лизнев. Само остро! Сите жени се аждии! Не дека ќе се карам со неа, гајле ми е, нема ни да ја гледам често. Ама нема шанси да си ќутам. Ако таа збори јас ќе си зборам. Оп опа ќе си сфати.

11. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Те ставив во блиски пријатели мислиму ја сега ;)
    Туку да,брзо се навикнувам на некои нови луѓе со кои ќе си изградам некаков однос.
    Па дури и едномесечно континуирано допишување со некого,ако стивне,знам да се чуствувам празно грдо и некомлетно.
    Плус многу ретко можам да си најдам чатувач,што е горе долу на истото мое нивоу на интелегенција.
    уживам да водам дискуси на малце поофицијален и покултурен речник.
    Или што би се рекло уживам да ја глумам таа моја улога.
    Не може нивото на интелегенција да биде исто,матуранка која допрва треба да биде матурирана во релација со магистер на градежен.
    М'дај.
    Ваљда сум ти интересна со моите магарешки и цврсти ставови.
    А можеби и не ти сум,твоето прозорче не ми светнало веќе 2 часа.
    ООООО бејбе бејбе пиши мииииии,а во спротивно ако не го сториш тоа ,се до крајот на денешниов ден.
    Ти давам ултиматум,дека нема да важи договорот зркање подолго време очи во очи
    па пак да кажуваш дека немам "муда"

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  12. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Ама ако , кога се работи за тебе , ама ако ииии
    не е проблем за тебе , ама акооо :D

13. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Сакам да ти кажам нешто, но не знам што и како. Не излегува од мене. Разочарана сум, од твојот однос, рамнодушност, постојано потенцирање на мојата наводна себичност.
    И само сакам да ти кажам - оди си од мене ако ти се чинам за таква. Не успеваш да ме сфатиш, толку посакував да си крај мене кога ќе се вратиш, но ти беше многу доцна. Некогаш времето не беше изговор. Паметиш - ако се сака, се` се може? Те убедував дека не е така, но ти тврдеше и ми докажуваше секој пат. Сега престана.

Престанувам да те сакам полека. Не знам ни како да дефинирам, не е дека умира љубовта, само не сме веќе она што бевме и какви не` гледав во иднина. Се` почесто размислувам дека моето место ќе припаѓа до друг, па мислам како ќе се прилагодам, во кои работи нема да биде ти. И тешко е, но не постои друг начин.

Жално е кога од толку голема љубов ќе остане само пепел.

На Ketrin.Moon и thelittle17 им се допаѓа ова.
  14. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.754
    фАЛА ТИ ШО МЕ ЧУВАШ....ТИ СИ МИ СВЕ :inlove:

15. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    Толку време сме заедно, а уште си енигма за мене...

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Истото, можеби..

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  17. vw-girl

vw-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    162
    Прости што и вечерва ти дојдов преку глава!
    Почекај уште малку, ми ида умот ! :?:

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Знам дека мислиш на мене знаеш дека мислам на тебе.Утре е нов ден.Ти не си мој.Јас не сум твоја.

На thelittle17, Adi888, Monique995 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Преку глава ми е од апсурдното прашање
    од оние утешни погледи упатени кон мене. Обидите за да ја стишаат болката која ја чувствувам, отсутното присувство, далечните погледи.. Почнав да ги загрижувам сите. Безнадежни утехи..
    Очигледно не им е јасно дека ти си мојата вистинска љубов, а јас сум будала која те пушти да си заминеш.
    Посакав да бидеш среќен. Но не си.
    Онаа закривена линија која го красеше твојот лик, почнала да се исправува. Каде ли отишол сјајот во твоите очи.
    Да бев до тебе сега, се ќе беше поинаку. Наместо да испишував текст посветен на тебе со чаша студено млеко пред спиење, ќе бев стуткана во тебе. Ќе ти се насмевнев, а ти ќе ми го бакнеше капакот на левото око. Повторно ќе бев на вистинското место со вистинската личност, оставајќи ги во заборав останатите.

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    236
    Дојди и гушни ме, да извадам конечно еден убав сон :inlove: