Тебе ти е сеедно, а јас не сум очајна да те молам. Ќе видам до кога, немој да ме заинаетиш оти нема да ме препознаеш каква сум и каква ќе бидам.
Те молам немој. Не сакам уште проблеми.. Те сакам, доволно е зарем не? Секогаш постои некој трет што ќе не спречи, добро го знаеме тоа. И сигурно мислиш дека само филозофирам, ама таква сум, додека се не е во ред нема да престанам. И знам дека сум мрза, ама дојди ти кај мене, знаеш дека сум настината..
Извини за се што ти направив .. не сум најдобра на светот , ама те сакам најмногу . Се извинувам за вечерва .. Знам дека утре нема да дојдеш , дека така кажуваше да ме откачиш . Иако нема да дојдеш да ме гушнеш пред да одам , да знаеш дека нема да правам глупости . Можеш да веруваш во мене за тие работи . Нема да те форсирам , ама знам дека ќе ти фалам како што ти на мене ќе ми фалиш . Не сум фер за некои работи , ама не знам веќе како да најдам начин да ти кажам дека те сакам покрај мене . Да не те сакам колку што те сакам ќе можам да те оставам , со мисла дека ќе најдеш некоја што ќе те сака повеќе од мене . Не постои никој на светов што те сака колку мене , не постои никој на светов што сакам повеќе од тебе . Најубавите чувства се тиe за кои не постојат зборови да се опишат . Затоа не можев да ти објаснам што си ми и колку ми значиш Многу сакам кога од позади ми приоѓаш да ме гушнеш , сум ти кажала , ама уште еднаш ќе си кажам . Многу секси ми е тоа . Сакам кога ќе ми речеш срце мое , ова не ми е слатко туку како да сакаш да ме напалиш .. Хормонии Сакам во чело кога ме бакнуваш , знам дека се грижиш за мене . Се надевам дека и за нас ќе има ден кога ќе бидеме среќни . Морам овде да ти го кажам ова , затоа што другачије не можам . Ако ми се одлутиш до недела ветувам дека ќе бидам мирна . И да , во недела во 7 ипол чекај ме пред школо , да ме земеш де Твоето маченце
Знам дека ја претерав денес, знам колку ти беше значаен денешниов ден, знам дека те разочарав и знам дека не случајно те нема да се јавиш! Извини што сум толку тврдоглава, извини што ниту еднаш не ти го направив тоа задоволство да се јавам и да побарам да се смириме, извини што никогаш не се осмелив да покажам дека искрено се извинувам! Сакам да ти кажам дека ова е љубов, и во моменти кога се чувствувам најнепријатно јас сум сигурна дека те сакам!
ај станувај ама одма баш сега најде да спеш кога мене не ми се спие и ми е најдосадно на свет и немам со кој да си правам муабет по телефон зошто и сите други спијат
Ќе ти речам поправи се ти не ме слушаш! Денеска ти реков да раскиниме, ти не,не,не сакам! И пак како ништо да не било......ни муабетот дека сакам да ти раскинам кај тебе не важи, и ме бараш на секое............ццц, која храброст!
Сепак дојде знаев бе знаев , ама не мораше да ме направиш лом Како и да е , се испративме многу убаво , како што е редот
Цел ден поминат во твоја близина...И тие кришни погледи..ах.....и иста така во наредните 4 дена.......ммммм денес ми беше ептен мил. Таков те сакам, да се грижиш за мене, и незнам каков знак ти е ова.
I love you, I have loved you all along and I miss you been far away for far too long... I keep dreaming you'll be with me and you'll never go, stop breathing if I don't see you anymore... I wanted, I wanted you to stay 'Cause I needed, I need to hear you say: I love you, I have loved you all along and I forgive you for being away for far too long, so keep breathing 'Cause I'm not leaving you anymore...Believe in, Hold on to me and never let me go, keep breathing, Hold on to me...never let me go...
Еј дечко додека не ја видов темава не ми текнуваше на тебе ...да знаеш дека не ми фалиш ... не лажам стварно не мислам на тебе ... ееее можеби зашто те нема тебе јас живеам со насмевка на лицево ... се смеам а без причина ... не сум била ваква ... е кога ке помислам дека на тебе младоста си ја потрошив На грешките се учи ју донт дисрв ми !!! и не ми прави муабет лошо ми влијае твојот глас
А знаеш што, чим сакаш да се правиш жут, зошто не пробаш да бидеш зелен? розев? или црвен? Така барем паун ќе бидеш. Вака канаринец.