Ме нервираш постојано, изгубив килограми, скапоцени нерви и здравје заради тебе. Се ти кажувам што ми смета најотворено, не превземаш ништо да ги поправиш работите тук уземаш сила, нормално како и секое друго машко, како и сите мој бивши пред тебе, сите тие беа премногу сигурни и ти си премногу сигурен. Сите тие зажалија што беа сигурни и ти ќе зажалиш. Секогаш е исто. Ќе жалиш затоа што тогаш кога нема да ме интересираш ќе ме сакаш повеќе од се, за жал јас кога ќе стигнам до рамнодушност сум невиден гад, колку што сум добра сега, толку сум лоша тогаш. Јас сум трпелива и границата на толеранција ми е превисока, ти ја дадов цела слобода на светот, ти дадов се. Чуствувам дека наскоро ќе ми пукни филмот, е тој ќе биди денот кога јас ќе наплатам за СЕ и тоа многу многу скапо ќе те кошта. Поздрав мил мој
Nekam da si priznaam,si vikam ke bidam ok i vaka,ama pustoto it hurts so bad...E sega navistina ne te razbiram,razbiram samo edno,ke se trgnam nastrana,no nekoj den,ako sakas da me vratis,da znaes ke e kasno...ke recis samo taa me razbirase...ama dzabe ke e togas...Vo zivotot so drugite nema da ti e taka lesno kako so mene,veruvaj.Duri togas ke vidis so e zensko,pa ke placis i ke me baras,ama ke si sedis so nekoja vesterka tamu i ima se da pravis ko so ke ti kazi.Samo prodolzi da si gi slusas samo drugite.
И јас еве од овие денови се вбројувам во оние кои се соочуваат со мислата дали вреди да се прифати нова фамилија? И знаеш се ќе беше ОК само да не беа толку мизерни луѓево. Ти до сега не си ми се покажал како таков! Што навистина ме чуди, како од таква мајка си излегол ваков. Или одлично глумиш или што знам до што ќе е. Не сакам моите деца да имаат вакви гени. Не вреди! Знам дека јас можам да најдам нешто друго. Некои не исфрустрирани! Никаква култура немаат. Полни се со оној вечниот простотилук кој македончето го носи во себе од раѓање. Се прашувам колку треба да си мизерен да го правиш ова што тие го прават. Никогаш не сум дала ни повод за нешто вакво. А малку фалеше да експлодирам и се да кажам вчера. Ама не не се осеќај сигурно, ова стопосто тебе ти го кажувам после. Знаеш не сум толку слепо вљубена во тебе за да трпам секакви глупости. А и да сум, а да незнам, ова никогаш не би го трпела. Јас си имам огромна гордост - мојата фамилија и воспитанието кое тие ми го дадоа ми е најсвето. Ако некој не смета дека е невиден успех син им да да има вакви луѓе покрај себе, тогаш не ни вреди јас да докажувам ништо. Искрено сега негативната листа за одржување на оваа врска е потешка. И тоа многу! Невидено! До пред некој ден јас се прашував дали да ти раскинам за некои други работи кои ги нема во нашата љубов. А сега има уште една ептен добра причина да ставам крај. Не можам да си претпоставам дека жената која ти ми ја опишуваше дека многу страдала во животот е ваква персона. Рака на срце кога ја запознав баба ти си сфатив со какви луѓе си имам работа, а сега уште и цврсто ми се потврди истиот став. Мразам луѓе кои поминале тежок живот и сега се трудат и на другите да им го пренесат истиот! http://youtu.be/VFle9mIRhFs
намерно те испровоцирав вчера со срцињата-демек што си ми пратил на тексас ем покер срциња :geek: да видам што ке ми пишеш а ти ништо не ми врати-изгледа свати дека тоа е прово кација чекав вчера да се исклучиш за да ти пишам дека приметив дека имаш проблем со несоница-лек чај од липа ама ко за беља не се исклучуваше па денес ти пишав па човеке гревче си помал една година од брат ми не може да спие по цели ноки-кога те фатив во 2 и нешто буден се ми стана јасно и ако мислиш оваа полуде пак по мене да ти кажам дека какви не луге имам запознаено-до сега па баш во тебе да се загледам-не си ги кревај акциите-ова беше најдобронамерен совет
Ми недостасуваш. Јас станувам од спиење, ти тогаш легнуваш. Јас излегувам, ти се враќаш дома. Бакнеж и прегратка на разминување. Едвај чекам да помине периодов..
убав помин со гостите(и да,слушнав женски гласови)...ама ако,после немој во никој случај да ми ѕвонеш,кога веќе поважни ти се гостите!
не ми се верува дека кога ти кажав дека не сум веке во Шричин мој ми рече супер што е супер бе дебелу еден, антипатично копиле се чуствував како дел од тоа, плус тоа дојдов до повисоко ниво така што подработував во гифт шопот беше благодарение на нив не за џабе си БИВШИ и тоа го дочекав од најцврстата врска до сега цел мој живот што сум ја имала и ти сакаш да се ожениш и да формираш семејство со вакво однесување-подобро немој
05.06.2011 - 05.06.2013 Две години. Не постои поубаво чувство од тоа да се разбудам и да те видам како спиеш до мене. Фала ти што постоиш и што секој ден ми го правиш убав. Секогаш твоја, ________.
Ти благодарам што цело време се замараш со мене толку многу што понекогаш се чувствувам и здодевна. Те сакам многу, сакам да те видам, да те гушнам и никогаш да не те пуштам! Ми недостигаш
Господине мој да си сега тука јас немаше да лежам во кревет да офкам и да се жалам на све што ме боли веднаш ке рипнев ке се дотерав и право кај тебе
Барем сокриј ме и чувај ме во твоето срце, остави ми малечко местенце само за мене. А навечер, во доцните часови, некаде во нашите мисли ќе се сретнеме и ќе се потсетиме што беше тоа Љубов.
ИДИОТ!!Не сакам да ти се нервирам,а неможам да те оставам!Има да патиш за секоја моја нервоза и солза..и ти и таа што се мотате. Не сум глупава јас.
Ти препорачувам да влезеш во моите мисли малку,за да дознаеш што јас чуствувам према тебе. девојко убава