Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. Neytiri

Neytiri Популарен член

Ме нервираш постојано, изгубив килограми, скапоцени нерви и здравје заради тебе.

Се ти кажувам што ми смета најотворено, не превземаш ништо да ги поправиш работите тук уземаш сила, нормално како и секое друго машко, како и сите мој бивши пред тебе, сите тие беа премногу сигурни и ти си премногу сигурен. Сите тие зажалија што беа сигурни и ти ќе зажалиш. Секогаш е исто.

Ќе жалиш затоа што тогаш кога нема да ме интересираш ќе ме сакаш повеќе од се, за жал јас кога ќе стигнам до рамнодушност сум невиден гад, колку што сум добра сега, толку сум лоша тогаш.

Јас сум трпелива и границата на толеранција ми е превисока, ти ја дадов цела слобода на светот, ти дадов се.

Чуствувам дека наскоро ќе ми пукни филмот, е тој ќе биди денот кога јас ќе наплатам за СЕ и тоа многу многу скапо ќе те кошта.

Поздрав мил мој :*

Hipster, thelittle17, Trnche and 2 others like this.
  2. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Nekam da si priznaam,si vikam ke bidam ok i vaka,ama pustoto it hurts so bad...E sega navistina ne te razbiram,razbiram samo edno,ke se trgnam nastrana,no nekoj den,ako sakas da me vratis,da znaes ke e kasno...ke recis samo taa me razbirase...ama dzabe ke e togas...Vo zivotot so drugite nema da ti e taka lesno kako so mene,veruvaj.Duri togas ke vidis so e zensko,pa ke placis i ke me baras,ama ke si sedis so nekoja vesterka tamu i ima se da pravis ko so ke ti kazi.Samo prodolzi da si gi slusas samo drugite.

Adi888, Mrs.Cuper and Neytiri like this.
  3. karenin

karenin Популарен член

И јас еве од овие денови се вбројувам во оние кои се соочуваат со мислата дали вреди да се прифати нова фамилија? И знаеш се ќе беше ОК само да не беа толку мизерни луѓево. Ти до сега не си ми се покажал како таков! Што навистина ме чуди, како од таква мајка си излегол ваков. Или одлично глумиш или што знам до што ќе е. Не сакам моите деца да имаат вакви гени. Не вреди! Знам дека јас можам да најдам нешто друго. Некои не исфрустрирани!
    Никаква култура немаат. Полни се со оној вечниот простотилук кој македончето го носи во себе од раѓање. Се прашувам колку треба да си мизерен да го правиш ова што тие го прават. Никогаш не сум дала ни повод за нешто вакво. А малку фалеше да експлодирам и се да кажам вчера. Ама не не се осеќај сигурно, ова стопосто тебе ти го кажувам после. Знаеш не сум толку слепо вљубена во тебе за да трпам секакви глупости. А и да сум, а да незнам, ова никогаш не би го трпела. Јас си имам огромна гордост - мојата фамилија и воспитанието кое тие ми го дадоа ми е најсвето. Ако некој не смета дека е невиден успех син им да да има вакви луѓе покрај себе, тогаш не ни вреди јас да докажувам ништо. Искрено сега негативната листа за одржување на оваа врска е потешка. И тоа многу! Невидено! До пред некој ден јас се прашував дали да ти раскинам за некои други работи кои ги нема во нашата љубов. А сега има уште една ептен добра причина да ставам крај.

Не можам да си претпоставам дека жената која ти ми ја опишуваше дека многу страдала во животот е ваква персона. Рака на срце кога ја запознав баба ти си сфатив со какви луѓе си имам работа, а сега уште и цврсто ми се потврди истиот став.

Мразам луѓе кои поминале тежок живот и сега се трудат и на другите да им го пренесат истиот!

http://youtu.be/VFle9mIRhFs

4. teddygirl

teddygirl Популарен член

Знам дека ти е тешко, се нервираш, но незнам како да ти помогнам :(

5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

се Чуствувам за никаде :( а ти си мислис дека ми е добро :^)

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

намерно те испровоцирав вчера со срцињата-демек што си ми пратил на тексас ем покер срциња :fubar: :geek: да видам што ке ми пишеш :lol: а ти ништо не ми врати-изгледа свати дека тоа е прово :D кација
    чекав вчера да се исклучиш за да ти пишам дека приметив дека имаш проблем со несоница-лек чај од липа ама ко за беља не се исклучуваше :envy: па денес ти пишав па човеке гревче си помал една година од брат ми не може да спие по цели ноки-кога те фатив во 2 и нешто буден се ми стана јасно
    и :!: ако мислиш оваа полуде пак по мене да ти кажам дека какви не луге имам запознаено-до сега па баш во тебе да се загледам-не си ги кревај акциите-ова беше најдобронамерен совет :fubar:

7. glow

glow Популарен член

Ми недостасуваш. Јас станувам од спиење, ти тогаш легнуваш. Јас излегувам, ти се враќаш дома. Бакнеж и прегратка на разминување. Едвај чекам да помине периодов..

8. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

убав помин со гостите(и да,слушнав женски гласови)...ама ако,после немој во никој случај да ми ѕвонеш,кога веќе поважни ти се гостите!

9. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Баш си КРЕТЕН! Така паметен можеш само дома да им се правиш...

10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

не ми се верува дека кога ти кажав дека не сум веке во Шричин мој ми рече супер
    што е супер бе дебелу еден, антипатично копиле :swear:
    се чуствував како дел од тоа, плус тоа дојдов до повисоко ниво така што подработував во гифт шопот беше благодарение на нив
    не за џабе си БИВШИ :D ]:) :swear:
    и тоа го дочекав од најцврстата врска до сега цел мој живот што сум ја имала
    и ти сакаш да се ожениш и да формираш семејство :^) со вакво однесување-подобро немој :!:

11. senza.parole

senza.parole Форумски идол

05.06.2011 - 05.06.2013
    Две години.

Не постои поубаво чувство од тоа да се разбудам и да те видам како спиеш до мене.
    Фала ти што постоиш и што секој ден ми го правиш убав.

Секогаш твоја,

________.

:l:

cigarce, Neytiri, thelittle17 and 8 others like this.
  12. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Ти благодарам што цело време се замараш со мене толку многу што понекогаш се чувствувам и здодевна.
    Те сакам многу, сакам да те видам, да те гушнам и никогаш да не те пуштам! :inlove:
    Ми недостигаш ;(

13. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Чувај ги буквите од моето име. Можеби некогаш ќе сакаш да ме викнеш.

...да ги составиш
    Можеби.

teddybear and Monique995 like this.
  14. Marie.m

Marie.m Популарен член

Не биди лутко! Не ти стои едноставно

15. ocila

ocila Истакнат член

Ти благодарам што ме ислуша..и што секогаш си тука да ме ислушаш...

16. Nana19

Nana19 Популарен член

Господине мој да си сега тука јас немаше да лежам во кревет да офкам и да се жалам на све што ме боли :lol: веднаш ке рипнев ке се дотерав и право кај тебе

17. Monique995

Monique995 Истакнат член

Барем сокриј ме и чувај ме во твоето срце, остави ми малечко местенце само за мене. А навечер, во доцните часови, некаде во нашите мисли ќе се сретнеме и ќе се потсетиме што беше тоа Љубов.

18. anngelique

anngelique Популарен член

Некогаш 5ти Јуни беше наш датум.. :(

senza.parole and Konfetka like this.
  19. xnesigurna

xnesigurna Активен член

ИДИОТ!!Не сакам да ти се нервирам,а неможам да те оставам!Има да патиш за секоја моја нервоза и солза..и ти и таа што се мотате. Не сум глупава јас.

20. vitomir

vitomir Нов член

Ти препорачувам да влезеш во моите мисли малку,за да дознаеш што јас чуствувам према тебе. :?: девојко убава

Cappuccino likes this.