Ти никогаш нема да разбереш колку е силна мојата љубов спрема тебе. Никогаш нема да сфатиш што се обидувам да ти кажам. Ќе биде касно знаеш...
Nesi svesen kolku pati go refresiraf telefonov, za da proveram dali mi imas pisano... Spoiler Aj da si refresiram da ne pisal sluxajno vo megjuvreme
Многу ми е жал. Многу ми е жал што сум била во огромна заблуда за тебе. Мислев дека има нешто за што ти е гајле на овој свет, но не.. Нема такво нешто. Многу ми е жал што потрошив две години на кретен како тебе, трудејќи се не да го променам, туку да направиш место за мене во твојот свет, да размислуваш попаметно, да ти ги отворам очите. Што дремев и на телефон по саати време и тоа за време на мојот одмор, а да не правам онака муабет. Што дремев пред компјутер за тебе. Што мислев дека сум една од ретките за кои сепак, не ти е сеедно во твојот живот. Многу ми е жал што го потрошив овој семестар на тебе. Многу ми е жал што си таква стока и кретен. Многу ми е жал. За тебе. Толку си сиромашен во душата, секој питач е побогат од тебе. Ти гомно едно смрдено. Копиле.
Spoiler Абе види, многу ме интересира дали доколку се здебелам енормно ќе ме оставиш? Инспирирана сум за прашањето од судбината на една пријателка. Знам дека ме љубеше и кога си бев како потечена во лицето со голем стомак, ама јас ни тогаш не бев екстремно дебела. Е ме интересира дали ако останам бремена од тебе и после пораѓај кога ќе си бидам како бомба огромна, дали ќе ме љубиш? Ама најсериозно!
И без тебе сонцето изгрева и заоѓа. Но ги нема оние прекрасни бои. Го нема совршениот отсјај. Губам волја да го чекам со насмевка неговото појавување. Деновите се толку бессмислени.. еднолични. Ништо веќе не е исто. Само пуста навика.
Секогаш сакам да бидам ваква..да не се замарам со ништо,и да не те замарам со ништо(освен за паметни работи,а не за други девојки и да правам љубоморни сцени)...уживам со тебе во овие денови,кога се ми е рамно,и кога само те сакам Те сакам за маж бре