Иако не си тука те чувствувам секој момент до мене...Од голема подршка си и незнам што би правела со тебе верувај...Со тебе се е полесно со тебе се е помалку болно , деновиве без тебе не ми поминуваат но што е тоа е ми требаш многу те сакам најмногу
Баш сега те гледам како спиеш, изгледаш толку прекрасно, толку безгрижно... Остани ми таков и се надевам дека плановите ќе ни се исполнат баш како што сакаше ти.
... тага во мене. Тага од која боледувам кога те нема. И те нема. Ти само смеј се биди среќен.Со мене не можеш...не можам ...морам да оставам се .И ти ќе оставиш се . Имавме многу лоши среќи. Погрешно време. Ми недостигаш . Но не ни е судено,секој чекор грешка.Боли. Чувај си ги соништата . ''Срцето можеш да го потпишеш само со едно име. Јас ги потпишав своите немири со твоето име.''
Со тебе Соте сиот свет е мој ( од „Солунски Патрдии“ е ова да не се чуди некој... ) И ДА, те сакам, те обожавам и сакам кога се грижиме еден за друг и тоа повеќе не зближува. Кажав дека ќе бидам со тебе во се и тоа го исполнувам. Знам дека се грижиш за твоето здравје сега дури кога наодите така покажаа, а јас кога ти велев јади помалку ќе си накачиш проблеми не ме слушаше. Мала диета злато мое и се ќе биде во најдобар ред, а јас сум тука за во се да ти бидам поддршка. И на крај на свет да појдеме и тука да останеме, јас знам дека ќе останеме исто затрескани еден во друг со неизмерна милост, грижа, топлина и сигурност што ја чувствувам кога сум покрај тебе, а знам и ти исто. И затоа без нервози, кога ме имаш мене покрај тебе, полека, полека се ќе биде.
Знаеш ни се ближи годишнината, пет години откако сме заедно. Очекувам пријатно да ме изненадиш со нешто, било што, битно е од тебе да ми е
Боли. Секаде каде што твоите прсти поминале. Секаде каде што твоите усни бакнале. Печат твоите продорни погледи. Повторно погледни ме. Допри ме. Бакни ме. Сакај ме. Само така болкава ќе исчезне.
http://24.media.tumblr.com/bb9fb81331c4 ... 250.gif.... It's magic each time we hold each other, each time we cuddle, and each time we kiss. I feel goosebumps all over again. I never want to let you go for fear of losing you, so I just hold on a little bit tighter each day, refusing to let go. You will never know the warmth I feel inside me when I'm with you. You're all I ever wanted....Ljubaviiiiii te obozavam you are the best <3
Не ми треба никој да ми гарантира дека ќе бидеш тука по некое време. Не ми треба никој да ми помага. Доволно сум силна да поминувам сама низ животот. Сама седам до проблемите не треба никој да ги решава за мене. Мразам романтика.
Можев да те лажам но не лажев!Можев да те изиграм, но не го сторив тоа, a знаеш ли зошто? Затоа што оние кои се повредени и излажани од некого, тие ја знаат таа болка најдобро и никогаш не би им го направиле истото на другите...
Изненадена сум. Начисто изненадена! Од кај ја наоѓаш таа сила да бидеш покрај мене. Јас сум вечен реалиста и правдиста и се жалам кога гледам како некој зајдува од себичност! А ти си тој кој ми вика: чекај, полека, има решение за се. Не експлодирај веднаш. Што ти е гајле па да исправаш криви луѓе! Сакам ваков и ваков !
ех ама те сакам како меца што сака мед, како дете што си ја сака мајката, како девојка модата, како риба водата! ете така те сакамм
Домот ти е таму каде што ти е срцето или Куча је тамо где срце спава! Моето е кај тебе и покрај тоа што секоја вечер спиеме разделени ама ќе дојде нашето! Знам!
Нe било така лесно да се каже крај не било... Свати дека избрза и се покаја, ама ме повреди многу... Не знам како е, што ќе биде и дали ќе биде воопшто, ама само знам дека неможам така лесно да се те шкртнам од книгата на луѓе во мојот живот. Нека ме речат слабич, поколеблив, не си стои на зборот, ама не можам. Згреши, ама не можам само на лошото да се фокусира, зашто тогаш праам голема неправда. Не знам што да кажам не знам. Ми треба време да размислам убаво за се... Време.
Претеруваш. Незнам и неможам повеќе. Разбери и види ме дека и јас сум тука, не си само ти. Јас мислам на нас, ти мислиш само на себе. До кога вака? Се додека не сватиш што губиш...