Злато,те сакам!Одамна не сум се почувствувала како денес,додека разговаравме..Ми фалат тие моменти на долги разговори,на дискусии на разни теми.Сакам почесто да сем заедно,да не дозволиме да се оддалечиме поради одредени причини.. П.С. И може да зачестиме со она за кое се сложивме и двајцата дека ни фали
Не можеше да одолееш, а? И од што се исплашив? Од тебе? Од твојата мажевност? Ех мали мој, имаш ти уште муви за лапање. Тешко женска ти со какво дете си нашла работа. Додека таа спрема колоквиум, ти се шлаеш по кафиња со постари
ЗАГАРЛИ ЗАД МЕ ЈАКО ЗАГРЛИ!!!!Нешто лепо слажи ми... дојдииии зарем повторно засакав погрешен http://www.youtube.com/watch?v=qb1XZ9Rr3FI
уфф колку ме изнервира значи од нервоза солзи ми потекоа ќе те испеглам утре, да знаеш вечерва те оставам ... какав си, такав си... со мене си те сакам бе будало
Ах... пред едно пола саат посакував да те силувам. Ама баш вака останав кога те видов. . Ти со тој стил?? Фала ти на убавите зборови... Но сепак ти си едно мало дете во тоа твое мозоче.
Како ти е без мене...? Исто...Досадно...Сеедно...Денгубење...Безделничење...Како ти е ? Да,ми недостигаш.. Успевам да не мислам на тебе....Се надевам дека и ќе успеам во тоа да не паднам под искушение да ти пишам... Е НЕ ТИ ПИШУВАМ БЕ! ВОЛУ ЕДЕН! ЗАСЛУЖИ МЕ ПРВО..ПОСЛЕ ЌЕ ПРАВИМЕ МУАБЕТ..И СЕ ДРУГО ШТО САКАШ....
Денес те немаше, ни едно Здраво да напишеш. Знам дека еден ден ќе се прашувам што сум видела во тебе, но засега ми го кршиш срцето, полека, делче по делче...
Прекрасна ноќ...те саакаам срции ваков ...абе не те саакаам...те обожавам...ми фалеше ептен...уф уф уф какво гушкање каков секс мммм ....лелел бе пак се заљубувам во тебе....како тинејџерка Срции моее сакаам пак пак и пак и секогаш вака...да си спикаме заедно така убаво гушнати на тросед...ама се искривив малце ама нема врска Се за љубов!! Душоо мојаааааааааа наај нааај наајубааааааааааааваааааааа!!
чекај ме вечер доаѓам со сласт и страст, да ти се фрлам да те зграпчам да бидеш цела вечер во мојте прегратки хм мисли му ја ти ја собирам уште од утрово те сакам
Многу работи сакам да ти кажам, но немам зборови за да ги изкажам. Знам дека имаш многу тежок период и незнам како да ти помогнам, се плашам да не ти отежнам уште повеќе, не сум ладна верувај. Знаеш дека можеш за се да сметаш на мене. Никогаш не сум ти покажала емоции, емоции кои толку силно ме врзуваат со тебе, не ги приметуваш но тука се, ме запоставуваш, но тука сум тука и ќе останам и ќе бидам ДО КРАЈ.
Тука сум секогаш за тебе, и ти го чувам грбот! Ти си мојата љубов. Можеби не знам секогаш да кажам, и повторувам една иста реченица повеќе пати, но ти си мојот избор, сакам да остарам со тебе! Те обожавам, ти си се што сакам. Сакам најсилно да те прегрнам сега, и да се чувствувам најбезбедно. Би му кажала дека ако јас бев единсвено женско на планетава, и можев да бирам од музичари, најзгодни актери и останати фраери, пак би го избрала него без никакво двоумење!!!
Баш сега се најде тој глуп семинар ??? Кога сум јас во почетокот на бременоста и кога ми фалиш најмногу до мене????? Плус до тебе ти е колешката Не дека не ти верувам тебе, ама неа не и верувам, женско е, а жените се спремни на СЕ ! А згора на се, дај бе јави ми се 3 саати без тебе ми се многу !!!!!
Нејќам да ти филозофирам како прееска што ти филозофирав, знам дека се измучи додека ме слушаше. Само едно нешто ќе ти кажам. Те сакам. Никогаш во животов не сум сакала вака.
Од викенда до викенда ќе биде работава, а? напрај си го телефонот или купи си нов, вака можам да се навикнам без тебе