Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Нашата пасија, фотографирањето.
    Утрово дојдов до една идеја.
    Секој ден пред да заспијам ќе го фоткам изгрејсонцето, со личен © потпис и датум.
    Толку ми е прекрасно фотографирано.
    А толку е еднолично без тебе.

На francais, Kaley и Hipica им се допаѓа ова.
  2. QueenN

QueenN Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    342
    [СДК] Сакам да кажам...

Многу го сакам чувството на сигурност кое го будиш во мене. Знам дека кога и да ги отворам очите, ти ќе бидеш тука...и во најлошите, но и во најдобрите моменти. Сепак, ниту едно чувство не може да се замени со она кога треба само да те погледнам и да знаеш што сакам. Скроени сме еден за друг- за заеднички да функционираме. Ти си мојата втора половина, не можам да се замислам без тебе. Тоа што го чувствувам за тебе не е љубов, тоа е нешто посилно, почисто и не може да се опише со зборови. :l: :l:

На Maroon5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Пред некој ден ти беше роденден. Гледаш, сосем изумив! Календарот на мобилниот ме потсети. Ти реков дека ќе те преболам. За нецела година, заборавив како мирисаш, зборуваш, веќе подзаборавам и како изгледаш.

И ти добро се држиш. Имаш сериозна и веќе прилично долга врска, девојка ти изгледа симпатично и заљубено во тебе. Го немам кажано ова до сега, но мило ми е за вас. Мило ми е што продолжи понатаму и што ја побара среќата во друга. Се надевам ја најде.

Не ти бев прва ниту последна. Не ти бев најдобра ниту најлоша. Не ти дадов се`, но ти дадов нешто. Нешто што можев да ти го прочитам во очите. И ти ми даде убави моменти кои нема да ги заборавам. Мило ми е што поделив парче од мојот живот со тебе.

И покрај се`, оставив неколку капки од твојот мој омилен парфем. Никогаш не се знае, зарем не? Чисто пријателски :)

http://www.youtube.com/watch?v=ftjuvO-fbrM

И споменувај ме понекогаш...

На Hipica, crazylady, francais и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Ти благодарам што ме направи посилна личност.
    Ти благодарам што ме научи како не треба да се однесувам за да бидам сакана и почитувана.
    Благодарение на тебе станав ладна како камен.Благодарение на тебе знам како ќе треба да се однесувам со другите машки кои ќе доаѓаат во мојот живот.Благодарение на тебе нема никогаш повеќе да дозволам некој да си игра со мене.

И ти благодарам за деновите и ноќите кои ги поминувавме заедно и за оние убави моменти кои беа многу ретки,кога,иако не сум била во право,се чувствував сакана.

Велат,некои личности доаѓаат во нашиот живот и си заминуваат,само за да не научат нешто.
    Таа личност во мојот живот беше ти.

5. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Најсреќен нека ти е роденденот злато мое! Те сакам најмногу! :* :inlove:

6. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Види, еве сме...!

Барем овакви бевме.

Прикачени фајлови:

На francais му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    јас ова никогаш не го очекував од тебе колку и да те извадов од контакт никогаш не замислував дека толку ќе го повишиш тонот на мене и дека ќе ми речиш толку тешки зборови уште неможам да се помирам неможам никогаш тоа да го заборавам што и да се случи ништо нема да биди повеќе исто залудно е поминато сето време ми го скрши срцето на 1000 парчиња а беше се толку совршено незнам како ќе продолжиме навака незнам ништо повеќе...

8. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Да, па јас ако не зезнам, кој друг?! :tmi:
    Ќе гледам да не се повтори. Чесен пионерски! :doh:

9. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    И пак, тука ќе го напишам она што немам храброст или се плашам да ти го плеснам во лице: „Кога сите викаа дека само проблеми ќе ми донесиш, јас до последните сили се убедував да ги убедам во спротивното. Кога сите велеа дека меѓу нас има големи разлики јас сметав дека тие може да се премостат. Верував во тебе и секоја помисла на тебе ми даваше сила да издржам, надевајќи се дека сето она за што сум се борела ќе се оправда. За тебе влегов во оган, спремна да изгубам се. Но сега се сменија работите. Сите тие што до пред година, две те критикуваа и сметаа дека ме заведуваш, а јас наивна, глупава и секако десетина години помлада од тебе, ти верувам, сега ме тераат да се ослонам на тебе и да ти верувам за многу работи. Во овие неколку години како се познаваме (а секој ден го колнам денот кога прв пат те видов), меѓу нас немаше ништо. И во наредните години, нема да има. Зошто јас сега ги сфакам, разликите кои постојат меѓу нас. И незнам дали вреди да се жртвувам, да избегам од таму каде што си ти, надевајќи се дека на тој начин ќе престанам да се надевам на тебе. И ако не успеавме да бидеме заедно како животни партнери, поради сплет на околности, се надевав дека можевме да бидеме пријатели. Јас да бидам тука за тебе, и ти да бидеш тука за мене, кога ќе ни затреба. Сега повеќе НЕ. Сега сфаќам дека единствено мојот живот ќе ја врати изгубената смисла ако јас бидам далеку од тебе.“ ;(

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    ами такво си си ти :) си се научивме де :^) да не речам сега мало мое :geek: :geek: то де :D
    какO и да е бе те саааккааааам :inlove: :$ :*

11. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.842
    Ќофтеееее 2 дена те нема и ми фалиш.Сакам побрзо да се вратиш од Белград за да те изнагушкам.Викендов некако брзо ни помина и не се посветивме доволно еден на друг.Ми недостига твојата појава и твоите зајадливи коментари кога се "караме", шејковите што ми ги правиш кога доагам кај тебе и вниманието што ми го ми посветуваш. Ми фалиш ти во целост и сакам што побрзо да те видам бидејки без тебе празни ми се деновите.

12. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Мислиш ли сега на мене? :(

13. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Немаш поим колку пати те опцув денеска, само осмелисe уште еднаш да ме изнервираш :D :devil:

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Не сум безгрешна ако мислиш дека има таква најдија слободен си...

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Кога јас грешам секогаш се извинувам, ама овој пат ти си крив и затоа не очекувај да пишам или да се јавам прва....

16. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Слаткиш еден :$ :$
    Ми правиш перверзни филмови во мозокот. Ми ја будиш дивата страна.
    Рече дека летово ќе сме уживале заедно. Па, треба да покажиш дали си вреден за да уживаме заедно. Шанса ти дадов веќе. И не, не ти верувам :D . Жалам :*

На francais му/ѝ се допаѓа ова.
  17. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    (за бившиот)
    Слушнав, си станал таткото. Нека ти е жива и здрава ќеркичката. Ќе ја правам снаа, ако не оваа, втората, третата, четвртата ќерка што ќе ја имаш, снаа сигурно ќе ми биде :*

18. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Ti si najubavoto nesto sto mi se slucilo vo zivotov. :inlove: Te sakam, neznam kako e mozno za tolku kratko vreme, ama da, te sakam :inlove:

20. kaRRma

kaRRma Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    32
    Би сакала да можам да ти влезам во мислите.. во срцето.. Да видам дали ме има таму некаде. Толку си мистериозен и див. Мора секогаш по твое нели? Ме излудуваш. Сакам да си тука, до мене. Да ме насмееш и натераш да заборавам на се. Ми недостигаш..