е ке одевме на море де ајде де ако одиме да одиме а потоа кога ке дојдат твоите знаеш какви се а баш ми сакаше душичкава да се посончаме јас и ти знам дека можеш да успееш и да ја поправиш работава па да одиме а
Зошто мораше вечерва волку да ме напиеш срце мое главата ќе ми пукне од пиење и на сето тоа ти ми викаш имам купено црвено вино само за тебе ,црвено вино и сега очињава сами ми се затвараат изгледа вечерва ќе морам кај тебе да спијам но ако мене ми одговоара
Оди си! Остави да се обидам да заборвам на се! Не мачи ме! Оди си од мисливе, од срцево, од соништата.. Оди си, барем тебе ти е лесно да го свртиш грбот и да си заминеш.. Остави ме да тонам, во сопствените солзи, да се давам во својата болка, немоќ... Пушти ме да почнам нов живот, далеку, без тебе..
знам дека се и сешто зборуваш со кого и да стигнеш низ маало ама сепак имам коректен однос со тебе-од иста партија сме нели и од ист месен комитет макар и на ф.б.-пошто во вистина кога си сам бегаш од мене-ке те изедам а кога си со колега пример кажуваш по некој комплимент што да ти кажам искрено-од едно уво влегува, од друго излегува а тоа што те прашав за дали ке одиш на комитска вечер-провокција беше, сакам да те боцнам малку се шегувам а и најнормални партиски разговори се тоа ама зависи колку си ти созреан да разликуваш мегу обичен разговор и разговор со малку поинаква содржина-како овој пример а што се однесува до другиот сопартиец-добро бе мајка ти треба да ме прашува како су, што правам или ти треба да се доближиш до мене и да се обидеш да поразговараш-без разлика дали сум или или и ти се плашиш да не те изедам па не сум баба рога бе
3 дена ни трага ни глас од тебе ниту пак од мене кој знае можеби до тука било можеби овај е крајот,крај на све...
сега сватив дека да не се твоите и нивниот притисок и тежина што ја создават на тебе ние никогаш нема да се караме и нервираме и се тие работи го сватив тоа за овој месец дена верувам во тебе и во нас дека се може да биде како што сонувавме и сонуваме сега знам дека дека и ти како јас ја сакаш нашата убава иднина те љубам премногу жилавче мое
Денеска ми ја купи мојата зелена месечина. Изненадена сум. Мислев си ми купил нешто за јадење ама со ова во срце ме погоди.
Моите чувства за тебе не можат да се искажат со зборови, има еден гест кој доволно добро би го доловил тоа што моментално го чувствувам а не можам да ти го кажам, Спојлер Најверојатно логичен исход кога од некого добиваш се, и љубов, и грижа, и омраза, и внимание, и лаги, буквално се освен почит. А без почит нема човечка врска во било каква форма што би можела да опстане. Би ми било задоволство кога би отишол по ѓаволите, макар и таму да те пречекам. Победи само и само затоа што јас ти дозволив, а тоа и не е некоја си победа. Цркни.
додека си ти слеп и не гледаш што имаш покрај себе веќе друг ме посакува...кога кје се освестиш касно ќе биде
И сега? Повторно ли следува истото? Минатото се враќа - да. Но дали овај пат ќе постапиме правилно?? Што треба да направиме? Како? Премногу прашања..А одговор?
како знаев дека нема да ми пишеше дали ке одиш на комитска вечер или не-те знам јас тебе бе што мустра си не умееш да разликуваш партиски разговори со личност која е привлечна за око-во случајов јас а веке ти е зафатено-зошто-незнам ти си знаеш-ретко кое машко може, што чуда сте веке нема пишување во инбокс од моја страна, нема лајкови, ни коментари па дури и да пишеш ми е сакам да се пукам ни коментар, ни лајк