Идиоту! Заслужи да ти мавнам еден јак блок, заблагодари ми се што не го направив... Верувај дека се потрудив, од почеток ме разочаруваше со секој нареден чекор што го правеше ама во мене потајно верував дека е само почеток и дека се ке биде во ред. Но не е! и не се трудам више, и колку и да ми значат долгите разговори со тебе, гушкањето, и колку и да ме боли срцето кога ке ми згрешиш не се трудам. Несакам глуп еден Жалам но тоа е реалноста. Не сакам ама ке те изгубам, од причина што јас со тебе не можам да бидам. Многу си несериозен, ниту еднаш не ме направи да се почуствувам дека сум една и единствена.. Јас и ти сме едноставно имаме различна бранова должина и покрај твојот светски менталитет некои работи не можам да ги сватам..
konecno dojde ljubov moja edvaj cekam da ti se frlam vo pregratki i da nadoknadam za seto vreme sto ne bevme zaedno. Te ljubam, mnogu
Фиоките од кујната не се гаража,во нив се става приборот за јадење а не џинџери минџери. шајки , шрафцигери, клучови ....
Идиот! Оди лечи се! Не си ми потребен. Ме нарекуваш курва? Епа запамти си ги зборовите.А ако уште еднаш ми се јави мајка ти и ми досадува да знаеш се ке и кажам,се што си ми рекол.И ти и мајка ти престанете да ми ѕвоните.Секако таа не знае како плукаше на мене,како ме нарекуваше дека сум курва,дека сум трудна..Ама запамти едно нешто.Жена те родила!
Ни` се ближи финалето ... and not in a good way. Досега се борев, но за брак треба двајца. Иди крши глава.
Незнам што ми е потешко, тоа што ме боли начинот на кој што се однесуваш спрема мене или пак тоа што несакаш да го смениш тој начин иако гледаш дека ме повредува
Ете.Сношти не те ни погледнав а бев свртена со грб кон тебе..Не дека не сакав да те видам но намерно..Иако умирам од желба да бидам со тебе,до тебе е! Ти фрлив тајно поглед Во секој случај сакам вечерва да те видам
Ми недостигаш, иако те немам видено само еден ден ! ! ! Сакам да те гушнам, бакнам... АААААААА!!!!!!!! Ќе се качам на некоја планина и ќе викамммм....
И оваа вечер ќе ме нервираш??? Ти си едно обично ѓубре на моменти ми се од тебе, а утре кога ќе те видам ќе ти ја фацата. Така да знаеш!!!
жал ми е за тебе што мораше се вака набрзинка ама само си си криво ти да знаеш кога ти викав побрзод а завршиме работиве а ти иима време и ете се испадна на брзина и недовршено и плус тоа кога нешто е недовршено немоќе да е се на место сега утре ке чекам
Три сам ти зиме шаптала име, незнам што ми текна на ова, незнам ни што ми текна на тебе, знаеш ти? Да би знаел не би се однесувал вака, ама ајде карактер кај што дува ветер си. Ама барем тоа што ќе го ветиш да го исполниш
Бев со тебе после толку време....повторно го почувствував твојот допир,твојот бакнеж,твојот мирис..... И мислам дека сега после толку време конечно зборувавме како што треба,но сепак изгледа дека тоа не беше доволно да ме убедиш да ти се вратам па ме стави во мислење зошто е тоа така? Можеби овој пат навистина сум убедена дека сакам да бидам без тебе? Но,сепак се уште твојата близина е неодолива за мене,како и твојот бакнеж и прегратка,како твојот допир,се уште си ми огромно многу сладок и згоден.... Или пак можеби сакам само искачање со тебе,а не врска? Но,зарем е можно тоа по 3 ипол годишна врска? И да,вечерва беше најнапален досега знаеш тогаш пред да се слушнеш со мајка ти,а и потоа . Приметив по твојот полов орган и по твојот поглед. и по тоа што не знаеше што зборуваш И денес првпат ме нарече убавицо