...сакам да бидеш секогаш ТИ!!!!...онаков каков што си сега...онаков каков што беше првиот пат кога те запознав...онаков каков што си ти со мене и правиш да бидам таква каква што сум кога сум со тебе...
ЈАВИ МИ СЕ БАРЕМ ДА МИ КАЖЕШ КОГА ОДИШ.ЗНАМ ДЕКА НЕМА ДА ГО НАПРАВИШ ТОА ЗАТОА ШТО СИ ГОЛЕМА КУКАВИЦА.
Иииииииии бре мајка му стара, како може така со еден телефонски повик и на еден мој одговор-добро сме, да сфатиш дека ти се лутам и да знаеш за што ти се лутам? И претходниот мој пост да го изрецитираш цел?Како на дланка да си гледаш?Или ми ги читаш постовите (што нема шанси де) ??? Ех бре злато мое, како може така да се читаме ко прво одделенски буквари? Уште не можам да си сфатам како си се пронајдовме ние двајца, толку исти, толку ... толку.... толку... СЕ! Те сакам душичке моја ! И ти ја посветувам песната по не знам кој пат.... <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wCJojDtfWOM?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wCJojDtfWOM?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Те сакам бре оооо будало, во таа униформа..мммм начинот на кој ме погледнуваш од работното место, начинот а кој се шмекаме преку далечина..и тие разговори, и се што ми кажа, и тоа мојата мала......ах
Фала ти за се што ми направи и што ме повреди толку...не го заслужив тоа...ама добрите секогаш страдаат, за жал!
Аиии , не можам да те извадам од глава. А многу би сакала да ти кажам дека сум поинаква, не дека знам што точно мислиш за мене ама немаш видено каква е вистинската ЈАС !!! Еден ден можеби... Сериозна е работава дечко, како да ти кажам дека сакам да бидам со тебе.. а?
aaaaaaa љубавииии моја најголема, не само што те сакам, те сакам најмногу. мило ми е што дознав дека си знаеш.... за малце ќе се издадев, мислев дека не ме спомнуваш ич пред другарите... ааааааа
Знаеш понекогаш размислувам за тоа колку е точно кога велат дека во животот на жената постојат двајца мажи..мажот со таа кој ќе се омажи и љубовта на нејзиниот живот.Ретка е среќата да добиеш 2in1 Некои личности никогаш не се забораваат и покрај сите бури кои ни ги носи времето.Open your heart i'm coming home
глупчо низаеден, зошто мора да се караме за глупости да зборуваш така., кога се е супер ти ќе го извадиш она селското од тебе тогаш само се двоумам.... го мразам тоа разбери и престани биди човек пристоен....
But if I had you, that would be the only thing that i'd ever need... Yeah if I had you, the money fame and fortune never could compete !