Од увек коа ќе те видам си викам у себе U'r so fluffy I'm gonna die...ама више срам ми е да ти скокам да те гушкам... ни остана само pinky promise...
Нема како тебе друг , дефинитивно. Ти изгледе си од тие ретките машки во оваа денешно време! Ми доаѓаш на работа само за да ми донесеш за јадење , бидејќи сум гладна! Иако ти беше со другарите сепак дојде да ме пречекаш кога си дојдов од ..... бидејќи ми беше страв да се вратам Спојлер а не ми беше страв да одам Те сакам затоа што секогаш си тука за мене и за моите желби Што неможеш да ми кажеш НЕ на мене Поради тоа што си еден и единствен To be continued...
Додека бевме заедно мислев дека никогаш нема да ме напуштиш.. најмногу ти верував, ми беше се и бев сигурна дека твоите ветувања ќе ги исполниш.. но денеска после 6 месеци кога те видов со друга сфатив дека никому повеќе нема да верувам и никогаш нема да сакам некој како тебе.. залудно е знам, но што можам тоа е посилно од мене..
Ти да не ме викаше курва вечерва ке спиевме заедно,во иста соба,во нашата спална,наутро кога ке се разбудеше ке бев покрај тебе,вечерва ке прославивме за нашта голема љубов.Вечерва ке дојдев кај тебе дома како невеста. Боли,да боли. Не ми плачи сега на тел,немој.Ништо нема да смениш.Јас тие зборови не ги заборавам.
Маже ... ех маженце мое... Прекрасен си ... Уште 20тина дена и одиме на одмор.Леле,леле колку гушкања ќе паднат ... Спојлер Бељи ќе праиме после 00:00
Знаам дека има друга во твојот живот Д. Цело утро будна те сонував, ги сонував сите моменти поминати заедно. Размислував каде згрешив, каде згрешивме ние. Мислиш ли ти на мене? Ти значев ли некогаш јас? Ти значам ли сега? Еден куп прашања ми се мотаат низ главата. Ама едно ми е јасно, не ме сакаш. Да ме сакаше немаше да ме пуштиш да си одам. Ќе се јавеше после една недела како што ми вети. Додека јас се плашам од се, ти се тркалаш во креветот со неа. Ама знаеш што!? Ќе ти го направи истото што ми го направи ти на мене. Ти ветувам, ако не оваа, некоја трета ќе е. Ама овие мои солзи и непроспиени ноќи ќе ги платиш. Зошто те сакам, зошто уште ме болиш, а ме отфрли и не ми кажа зошто. Ко да си семоќен. Извини не си семоќен. Ќе дојдат и нечии 5 минути, ама само да сум блиску до тебе за да ти го видам изразот на лицето . До тогаш остани ми со здравје. Ќе фатиш сифилис кај и да е
A noći su mi najgore. Vraćaju mi sve zajedničke uspomene. Lijepe i sretne trenutke. I zafališ mi. Zafali mi da znam da si kraj mene u svakom momentu, da vjeruješ u mene kada osjećam manjak samopouzdanja, da mi kažeš da me voliš kada to najmanje zaslužujem. Suze poteknu, pa ih zaustavim. Pokušam preusmjeriti misli, ali na kraju se sve svede na tebe, opet. Posljednja si moja misao kada krenem spavati, prva kada se probudim. Vješto prekrivam svu bol koju mi prouzrokuješ, uvjeravam druge da mi je svejedno, a nešto se slomi u meni svaki put kada te pomenu…
Да не постоеше ќе наредев да те измислат! Мој, незаменлив, совршен. Таков си, еден, единствен, доволен. Сè е ништо пред тебе, нема ништо ни после тебе, затоа засекогаш ќе те чувам, онака себично и посесивно. Доволен си ми за во овој живот и следниот. "Те сакам" не значи ништо, морниците кои ме лазат кога ќе ме гушнеш зборат сами за себе.
Де бре...јави ми се!! Сакам да те слушнам...само тоа Ништо повеќе... Што убави ни беа долгите ноќни разговори После дооооолго долго време заспивав со твојот глас Не! Не сум вљубена во тебе - само ми е прекрасно во твоја близина
Толку беше....не, немам сила веќе, ми се смачи од се и од сите, апсолутно од се и од сите Ми се смачи од твоето дерење, од твоето силење....Па чекај малку бе, јас фала богу не сум на улица најдена па ти да ми се дериш мене, то да ти биди јасно И ако мислиш овај пат дека ќе те барам и ќе те молам и ќе цмиздрам, гадно се лажиш. Помина то време, самиот полека полека ме турна од тебе, ме олади, никогаш не мислев дека вака ќе биди со тебе, дека си ист како другите, ме разочара Ама ти си знајш најубо, јас да се нервирам одново и одново, нема шанси! ИДИОТУ
Денеска кога те сретнав посакав да те гушнам но сепак доволно е и тоа што не ме одмина како вчера.. знаеш, едвај стоев на нозе ми се тресеа ко на мало дете но сепак успева да останам прибрана.. и мило ми е што добро ти оди во животот, што си среќен.. јас те излажав кога реков дека и мене добро ми оди.. воопшто не ми оди добро и не сум среќна но тоа е што е.. мило ми е што те видов.
Наместо на вакво дождливо попладне, да ми го топлеше грбот, пуштајќи солзи од смеа на некој филм, сега ќе седиме намуртени и сами, ко двајца недозреани тинејџери. Нека ни е.
БОЛЛЛИ....... Знам дека и ти си свесен колку Боли.... самото сеќавање на секој миг поминат заедно, на секој спомен останат во секавање. но некако почнува се да исчезнува, ги нема искрите во очите,ја нема среќата на лицата.. ме нема мене-те нема тебе.... почнува да не нема нас! Незнам што носи новото утре, но знам што оставило вчерашното во моите сеќавања. и иако не заслужуваш јас сум тука за тебе, човек си.. поминуваш барем 1/3 од она што јас го поминувам, и сигурна сум работите ке се средат. МОРАМЕ ДА БИДеМЕ СИЛНИИ! <3 ... </3
Животот продолжува, тоа бевме јас и таа.Јас не знаев како да задржам некоја која е родена да заминува.Бев премногу млад, знаев само да сакам, а тоа веројатно неа не и беше доволно....