Мислев со тек на врме се ќе заборавам дека се ќе избледи а е сосема обратно, како времето минува се повеќе си тука присутен, во мене... Сакам да ти пишам Сакам да те видам Сакам да те гушнам Сакам само уште еден ден со тебе да поминам... но тоа е невозможно... Ми фалиш, ме болиш премногу...се уште
Ме остави без коментар Јас и ти овој пат мора да правиме отворено муабет, па што е ова цел ден до сега пиење , ќути ко ти текна да прстаниш па ми пишуваш пораки те сакам ти си ми се, и после други глупости кажуваш. Достааа соземи се еј ! ... ова да ти е последно! :roll:
Доказ. Еден единствен. Ете, само толку барам. Побарај ме. Сакам да те видам. Нека се 5 минути. Гушни ме. Стопли ме во тебе. Кажи ми дека ме сакаш. Кажи ми дека сме реалност. И можеш да заминеш повторно. Или да останеш до мене, ЗАСЕКОГАШ.
Епа да знаеш дека во право се моите другарки кога велат дека сум среќна што те имам...навистина сум, таков како тебе се раѓа еден во илјада.
Душичке успеа да смислиш изговор за да дојдеш да ме видиш милион пати ти реков дека веќе ми е подобро но ти мораше да се увериш со сопствени очи пресреќна сум што те имам
Не знам бе ни што е подобро ни што е најдобро После раскинувањето пробавме и да не комуницираме, и да бидеме другари, и цимери, и да бидеме другарчиња за секс...ама не оди бе човек јас и ти никако не функционираме. Чист пример дека само љубовта и добриот секс не се доволни за среќна врска. И ете не денес пак избришани од сите социјални мрежи, избришани броеви на телефон, никаков контакт веќе месец дена, почнав да се гледам со друг и многу ми е убаво И сега уште повеќе не ми е јасно зошто пак мислам на тебе?
Aaaaaa ne mi praj taka, znaes deka nemozam povekje da se vozdrzam, mi ide nekade da te soblecam i... Kje vidis od utre koga kje se vratis pak vo Bar. Dusata kje ti ja izvadam Te sakam, te obozavam aaaaa Nikogas ne sum pocuvstvuvala vakva strast za nekoj, a zamisli uste ne sme go napravile toa
Znaes deka te sakam bezgranicno,znaes deka so tvojata nasmevkame prakjase na neboto ,sekoj den gi posetuvav zvezdite,krivo mi e sto prestanav da gi posetuvam sigurno im nedostigam,a i mene mi nedostiaaat nekoj raboti od nasata vrska.Nemozam da razberam kako ne mozes da razberes deka mi treba muabet so drugarka,deka mi treba iskacanje nemam 37 imam 17 ne sum ni polnoletna,mi fali mojata sloboda mi fali drustvoto iskacanjeto,zurkite....Koga i da trgnam da ti raskinam nemozam se prisekjam na se,na sekoj moment,me boli toa sto te sakam i mrazam isto vremeno,iskreno da bev muslimanka ke imav povekje sloboda,ili pak da bev kuce ke me prosetase nekade.Znam te razbiram vo mene si gledal sve kako i jas vo tebe,ne postoel nikoj megju nas samo ja si ti ,no neznam kako da ti objasnam deka bez razlika kolku i da sme bile tuka eden za drug,kolku i da sme bile srekjni,nemozam povekje da si dozvolam za si go upropastam zivoto poradi tvojata nesamo doverba,nekogas mozebi ke razberes zasto i kako,nekogas koga ke sozrees,ti blagodaram za se ,za sekoja tvoja pregratka,ti prakjam po eden baknez i po edna pregratka za sekoja moja i tvoja greska.ke bidam zaljubena vo drug,ama del od srceto ke te saka samo tebe ,toa sto go imavme jas i ti e nesto nezamenlivo,neopislivo..sekogaske bidam tuka za tebe,.
баш вчера размислував за ова-се чуствувам ко Жаде од серискиот филм Клон кога минатото и сегашноста се две личности а ти-во случајов јас сум некаде мегу нив-кој е ко мене да фатам магла надвор од градов и никад више да се не вратим а можит и Бардовци-немора лудницата де можит и селото баш е убаво таму а современата технологија т.н. фејзбук може да постои зш да не и во тој дел на мојот живот, ама само тебе да те нема тебе во моите пријатели
Леле да знаеш само какви мисли ми се вртат во глава деновиве Не знам што ми е, ова не сум јас, не можам да се препознаам. Само сакам да ги тргнам од глава. А за тоа ми треба голема помош од тебе. Индиректно и несвесно можеш многу да помогнеш, ама.....