Ам, ми е малку незгодно. Да сме начисто со муабетов . Секси си , тоа знаеш. Ама не знаеш колку си мил, онака на човек да му влезеш под кожа. Правиш да сакам да те гушкам цело време. Ми се допаѓаш, ама не сакам ништо сериозно, не сакам врски, не сакам солзи и патење. Дај да си продолжиме како што си почнавме, опуштено. Ако треба да е, ќе е. Без многу комлицирање. Јас сум тука, не одам никаде. Ти само дојди ми
Абе злато, зашо не доеш да ме бациш или да ме гушнеш еднаш мајка му стара. Абе дај покажи ми љубов малце,се сакаме ли се дружиме ли? Едно вакво само . Денес тешко дека ќе те видам за бацка... Ај утре една голема бацка,една доооолга силна гушка и.........
http://www.youtube.com/watch?v=YBQQkusWwA0 Песнава ја немав слушнато до вчера, али ме потсеќа на тебе. Не знам зошто. Сите екс ју песни ме потсеќаат на тебе.
Можно е да се испотепаме сега ко ќе се видиме јас и ти (се шегувам, се шегувам ) не се инаети со мене бре, јас сум во право, магаре едно! ... Ај на бац
кај ми текна да пишам дека здивот ми го одзема секогаш кога ке го видам Марио Касас ама така е -убав, привлечен а тоа беше пецкање, боцкање, провокација за тебе да се исклучиш ама ти бе брат не се исклучуваш за жива глава-да ми беше брат имаше и тоа како паметот да ми ти го дотерам а порано кога ке пишев нешто за него се исклучуваше-финти ми правиш
И што сега?Ќе не има ли од следната недела...ова што го кажуваш го мислиш или го кажуваш само да не сум тажна...Имам огромна тежина на срцето...не дава да се издишам,куцам и солзи ми паѓаат по тастатурата...Само сакам да знам што ќе се случи,треба да се надевам или не...овај одговор би го платила и со години од животот...боли непознатото, секогаш си знаел да оставиш траг....
Некој не си стои на зборот нанананананананана Со карактер од чоек сум виде ли а? Ти големо палаво детиште! Чат пат ми се иде да те ишамарам
Е ќути вечерва не се расправавме како што очекував, туку напротив се гушкавме, сакавме. По се изгледа ти дошол паметот ... Биди ваков секогаш, и немој да ме нервираш повеќе како вчера. те сакам! убаво спи ми, мене сонувај ме! бакнеж
Јас сеуште... те сакам. http://www.youtube.com/watch?v=EfxTsn3fvqw Our quiet time Your beautiful mind They're all part of the list, things that I miss Things like your funny little laugh Or the way you smile, or the way we kiss What I noticed is this I come up with something new Every single time that I sit and reminisce...
Ја барав твојата слика. Веќе кога не си до мене бар таму да те видам. А ти, што правиш? Истите глупости како мене - не верувам. Ти си премногу скоцкан, совршен, ти тиииии......помислуваш ли на мене понекогаш? Само понекогаш?
Додека сте во друштво со партнерот,секогаш тој може да биде прв кој ке ви каже некој мил,убав,топол збор...и во истио момент ви станува се поубаво.Јас едноставно кога сум во друштво...она што ми лежи на срце го кажувам.Не практикувам да кажам нешто што не го мислам.И верувајте така ке го кажете правиот збор од срце што вашиот партнер сака да го слушне токму од вас.
Не сакам, да ти пишам. Не сакам, да те видам. Не ми фалиш. Кратко и јасно. Крај, од моја страна. Тоа што го посака тоа и го доби, овој пат. Пријатно и се најубаво!