збогум најмило. за разлика од тебе, јас не се срамам да признаам дека те љубев. за разлика од тебе, самA ќе продолжам да чекорам. за разлика од тебе, ќе го мразам светот. за разлика од тебе... дури и во нас верував.
Не сакам да одиш не, не и не! Ќе биде на еден ден и тоа не цел ама мене ќе ми изгледа како вечност дај боже да не одиш леле ќе полудам. Сакам да си до мене секој ден. (точка)
Не очекував дека денес ќе направиш нешто ти прв,ама ете ми го докажа спротивното.Срце си и знам дека ме сакаш ама јас сум лутка и ти веќе ме имаш прифатено како таква сега веќе кога ме зеде за жена,не се жали ќе ме трпиш до крај вака се шалам.Те сакам !!!
Што мислеше секогаш така ќе биде ? Секогаш ќе седам сама и ќе те чекам ? Епа душо доста е, од денес поинаку се надевам свати !
Ѕверке, дојди си побрзо... Не знаеш со кого си почнал да играш игри, ќе те распрчам. Слични сме не заборавај. А и веќе водам
мислев да пишам на ф.б. зборува а на улица не знае да гукне-ама не е чудо ако се препознаеш во тоа арно ми рече еднаш другарка ми-пази да не те замрази,не за друго не сакам да се замерувам со никој па
Да се разбереме јас сеуште те мразам поради се што ми направи..... Но вечерва некако само сакам да те гушнам и да се стоплам покрај тебе....
Ме плаши ова што го чуствувам за тебе.. Не те сакам, ама не ни сакам да помислам на истото.. Затоа што! Едноставно! Нашево нема да трае, НИКОГАШ.. И престани да бидеш толку добар!
Оф тешко мене со тебе ти македонскиот го научи па сега и мене германски ќе ме учиш душичке за ова можам професорка да ти бидам ти и германски едно со друго не одите
таа е девојка која секој би ја посакал до себе а ти така убав згоден и неопходен-што си згоден што само трча по некоја-типичен плеј бој и женкар-зошто ли го запознав зошто ли Господ на патот ми го стави да не беше дрдорко и да живееја подалеку еден од друг можеби и ке се случеше нешто кратко ама слатко разбивање на монотонија иако се само 4 години разлика ама вака нема теоретски шанси нема
ajde pa dojdi vekje ednas aaaaaa ne mi praj vaka. Neznaes kolku mi fali vreme so tebe, te imam a te nemam. Prvo samo sto se zapoznavme po 2 dena si otide doma, posle se vrati ama vo Budva. Ajde dojdi tuka da te mazam sekoj den