баш сакам кога те нервирам... кога вриеш одвнатре а да не ми можеш ништо “ Тешко со мене, тешко без мене “ нели??
(иако не сме заедно) Ти си тој што секогаш ќе го сакам и за кој во секое време ќе имам љубов. Никој никогаш немат да го сакам онака како што те сакав тебе. Ти си тој што знае да ме насмее и без да ми каже нешто посебно. Покрај сета бол и сите солзи за тебе пролеани ти остануваш во моето срце. Ќе љубам други, ќе ги бакнувам, ќе им кажувам дека ги сакам, но сето тоа ќе е лага. Со тебе поминав само неколку минути. Кратки но слатки. Ќе те сакам секогаш иако не си мој, иако си далеку, во моите мисли ти ке си засекогаш.
...пак од инат не ти давам да се видиш каков си во мојта глава... ...што ми значиш?! ...дал ме мачиш?! бирај петка или глава!
Дојди. Ако не дојдеш ќе ти го извадам мозокот и ќе ти го исцедам , и ќе те терам тоа да го пиеш! уф, ама хардкор мислење. Подобро да завршам.
Јас кога ти викам дека си глуп ти не ! ме немаш видено цела недела и сега неможиш да станиш од кревет ? јас да дојдам? не злато ако сакаш да ме видиш побарај ме јас не те барам колку и да ми требаш ајде чао и да во право си налутена сум ти иако негирам
ме плаши помислата дека набрзо ке те видам ... ме плаши пак да не се загубам во твоите очи најубави најплави и пак да се згазам себеси... Немаа ! ветувам сама на себе ... немој ама во никој случај не ми прави муабет ... Јасно ли ти е ? немој те преколнувам пак да ме залажеш и повредиш ... вака ми е супер и немој пак да ми влезеш под кожа ! Озбилна сум !!!! и да заборавив ... ТЕ САКАМ УШТЕ ... ! со кој памет бе тедибеар ... АМАн
Испад имав прееска! Се извинувам! Многу ми е мило што те видов! И таа насмевка ме стопи, а и се како испадна, знам дека ти се допадна... интересно, нели? те сакам нај и нека ти помине побрзо ноџето
Ќе те тепам еј! Сакам за 10 минути да си кај што се договоривме! Ако те чекам минута.... Не ти праам муабет!
Те сакам срцулче мое, ептен многу ми недостигаш.... Ахххх бај д веј пораката што ми ја прати, ме остави без зборови.... Едноставно спичлес Те сакам најмногу мило
Не сакам да те видам утре ... не сакам не сакам и не можам ... Кога ти го слушнав скапаното име ме боцна нешто ... ми поминаа сите години пред очите .. се низ што поминавме ... зошто имам вакво чувство заради средбата со тебе ... Зошто а ??? ма на игнор си и не ја менувај ситуацијата .