те сакам душиче моеее никој никогаш нема да дозволиме да некој влезе мегу нас,Nикогааш!!! Kако што се боревме Sега така ке се бориме секогаш за нас и нашата иднина те љубам....
Мислев дека си поинаков од сите други. Мислев дека си посебен. Мислев дека е благослов што те имав покрај мене. Бев премногу благодарна што беше мој. Мислев дека си само мој и дека секогаш ќе бидеш. Мислев дека ти значам, дека ме сакаш само мене, дека ова е она вистинското. Мислев дека за нас нема крај. Ти верував. Те сакав најмногу, само тебе. Ти бев верна. Никогаш не те измамив, ниту пак изневерив. Спремна бев на се’ со тебе. Ме убеди дека ме сакаш. Дека ти сум единствена. Дека не помислуваш на друга. Дека за тебе постојам само јас. Дека сакаш да успееме. Јас ти верував и бев пресреќна. Знам дека ме сакаше, дека сакаше да бидеме секогаш заедно. Ти поверував. Зошто фрли се? Зошто се одрече од мене? Зошто помисли на друга? Зошто ме лажеше? Зошто ми работеше зад грб? Зошто и велеше дека не ме сакаш и дека не си со мене? Зошто и велеше дека ја сакаш, а истовремено и мене ми го кажуваше истото? Зошто ме изневери? Не ти бев доволна јас? Не ти беше доволно тоа што се имаше со мене? Некој може само да сонува за тоа што го имавме ние, а ти така лесно го даде. Така лесно ги фрли тие 8 години поминати заедно. А имавме заеднички планови за иднината. Требаше да бидеме среќни. Што те натера да ми зариеш нож в грб? Зошто ме лажеше дека немаш ништо со неа и дека таа е онаа која прва почнала се? Зошто дури мене ми плачеше дека ме сакаш и дека ти е тешко без мене, дека сакаш да сме заедно и дека тешко ти паѓа просторот меѓу нас, зошто истовремено нејзе и кажуваше дека ја сакаш? Ме боли твоето предавство. Ме болат твоите лаги кои без ни срам ги кажуваш. Ме боли тоа што и покрај тоа што ме предаде и знаеш дека не ти е чиста совеста (ако ја имаш) и понатаму ми се колниш дека немаш ништо направено и дека никогаш не би направил. Дека никогаш не би ме предал. Зошто во очи ме лажеш? Како можеше да имаш друга и во очи да ме гледаш мене и да ми кажуваш дека ме сакаш. Како имаше лице да доаѓаш кај мене, да ме гушкаш, бакнуваш, допираш, спиеш до мене покрај се? Како можеше во очи да ме гледаш и да ме лажеш? Гревот ќе те фати за се. И за предавството и за тоа што се колниш во се дека си чист. Ќе платиш за тоа што ми го направи, ќе ти се врати за се. Знам дека ќе патиш што ќе ме изгубиш, но си заслужи. И покрај се планирав да ти дадам уште една шанса и да почнеме се од почеток и да биде се најубаво, но после ова откритие - не.
Уф да малку тешко ми падна ама не сакав да изреагирам пред тебе за да не се почувствуваш лошо. Како сакаат нека гледаат луѓето, ние се љубиме.
немој на таја послем мене да му купуваш чоколадно млекце те молам и немој да ги изговорваш нашите зборој те молам немој да му викаш прасенце и буле те преколнувам само овие работи не
Ти благодарам за најпрекрасниот одмор.За тоа што така добро ме чуваше и ми угодуваше... Не го заборавам сето тоа и го ценам твојот труд.
добро бе А дали си ти нормален најдобар другар си му на В, него нејкам да го видам што ми е бивши а не на пиво со тебе да одам на памет не ми пага па последен на светов да си со кој памет ми го предлагаш ова бе кретену еден не значи дека ако ти пишав како си, дали најде работа ти се пуштам-тоа беше од чиста култура
ти на мене а епа и јас на тебе-те избришав од пријатели А со здравје нека ти е со кој памет другарите на еден од бившите во мои пријатели ама едниот е стварно фин дечко а другиов е епа затоа го нема веке
Ноќеска дојди ми на романтика, усните твои да ми станат навика, растопи ме како свеќа јас и ти камо среќа да ми дојдеш на романтика... http://www.youtube.com/watch?v=A7iRaf1gaCg