Што да се каже нема веке што.... тоа е !!! Нека оди ,само нека оди ке изгуби се коа ке се врати ке нема ништо.Сите не полни со нервоза и неговите и мене а вика му дозволувале како да не.В4ера ме прецека мајка му на врата како си ово оно ...... И само кога се насмеа кекекекек .....е баш така ја ја гледав како од марс да сум паднала ама тоа е.Се гледа дека и во нејзините о4и има болка,зар не гледашшш идиотууу???!!!!
Присуството е потврдено а? Колку проклето не сакам да одиш. Еден ден е Спел, да ама тој ден има да полудам а јас да отидам некаде така? Не е со друштво, не е со девојки, не е работа ама за срце и душа е најмногу ќе го мислам. Проклети да се...само без проблеми безбедно да отиде и да ми се врати ако треба и ќе го испратам! Колку сум и јас проклета и колку многу проклето го сакам
цитатов-можеби сум глуп ама не сум будала и леле З фаца си нема што а ти Б2 прифати со мене на кафе да излезеш а-храбра сум ако не се појавиш во Вторник, на врата ке ме најдеш следната недела знам каде живееш, и се надевам дека ке се израдуваат твоите кога ке ме видат
Пред да се осудиш самиот себеси за некои работи, прво помисли дали со таа постапка нема да повредиш некој друг...
Пичко .. да да баш тоа си .Јас не го заслужував ова .Доволно ке беше еден грам искреност.Ми фалиш и ми значеше, и уште си ми во срце.Али онаа глетка ми е појака од се .Ке трајам ке докажам дека не ми ми се ,дека можам и без тебе .Јас сум силна а ти се испонаша како недораснато лигло кое никогаш ке неможе да биде маж, верувај дека јас те сакам тебе ,со себе си многу повеке .НЕ МЕ ЗАСЛУЖИ !
колкав бедник си бил ти бе неможам да поверувам после 2 и пол години јас воопшто тебе не сум те познавала ,се надевам дека господ ќе ми напрај услуга и никогаш повеќе нема ни на пат да те сретнам...
Уште еднаш по незнам веќе кој пат докажа дека ти си личноста која најмногу ме разбира, ме смирува и мојата најголема поддршка и заштита... Незнам како е можно толку да се поклопуваме... сеуште не ми е јасно. Те сакам желче мое...
Нека ми е со среќа наредниов период,ќе ми треба многу сила за да можам успешно да го издржам. Да,за некого е смешно,па и за тебе..но,што да правам. Ќе бидам после горда на моето однесување,одкако се ќе помине. Ќе бидам горда што успешно сум го си ги погазила своите негативни мисли. Ова е првиот чекор што морам да го направам за да успеам. Ако нешто не ми е по кејф,тука ќе се истурам,тебе нема воопшто да те заморувам со моите песимистички ставови,ич без гајле Нека ми е со среќа,уште еднаш.
Зарем е можно да си се сменил толку за една недела... Мило ми е што те гледам таков само се надевам нема да бидеш само за една недела... Преубав ден. Фала ти и за пандата... Совршен си вака ми ги читаш мислите. Биди ваков и цел живот ќе сме заедно. Те сакам