Те прегрнувам, ти шепкам тивко,нежно те сакам... те бакнувам... ти велам добра ноќ, и ти посакувам слатки сончиња...
„Зошто си дојде, ако сакаше толку да останеш?“ Како!? Како да останам во градот чии ќошиња мирисаат на тебе? Како да останам во место каде ние пишувавме приказна? Како да останам сама, без тебе?
Аман веке амааааан сфати еднаш дека те сакам стварно многу и дека никогаш нема да направам ништо..ни ги уништуваш сите прекрасни моменти неискажувајки ми љубови внимание од тој пусти страв дека имам друг или дека ке имам..Сфати веќе еднаш,само тебе те сакам ...................................................................................
злато среќен пат ни еден ден не сме разделени а веке ме стега срцево од болка дека еден месец нема да те прегрнам, да ти шепнам па дури и гласно да извикам колку те сакам. ноките ке ги поминувам сама а не како секој ден со тебе , наутро нема кој да ме буди , едноставно премногу ми недостигаш кога не си до мене јас не сум јас. јас не сум целосна но знам дека ова е за доброто на нас.. те чекам и те сакам
Д братче, абе дали си ти нормален мене лично не ми изгледаш за таков што се замислуваш дека си на мене да ми кажуваш дали јас ке одам во Шричин мој или не-јас мало дете ли сум дали ми го перат мозок или не-што ти е галје и да си знаеш дека не ми се потребни твоите комплименти најди си девојка па опсипувај ја со комплименти што и да правиш НЕМА да те гледам на тој начин, можеш да ме изгубиш ко другарка-ништо повеке и прибериси го паметот
И кога ќе ме нема, ќе се сетиш ли на работите што ги направив за тебе? Јас би се сетила на се што направи за мене. А ти.. Ти попрво ќе се сетиш на моите грешки.. Ќе признаеш ли некогаш дека се грижиш за мене? Ќе признаеш ли во себе, дека секогаш ќе ме има? Дури и ако си друга, ќе ги бараш ли моите очи во мракот?
Thank you for coming into my life and giving me joy, thank you for loving me and receiving my love in return. Thank you for the memories I will cherish forever. Thank You for making my life extraordinary and magical. Happy anniversary sunshine, I hope You know how perfect you are for me
Дождот веќе не ми буди стари спомени и не ме упатува во депресивната фаза... Сега и дождот ми е убав и ми носи чувство на спокој.. Фала ти што неизмрено се грижиш за мене и ме почитуваш. Сонувај убави работи.
Tи си ми сè. Среќа, радост и тага. Утеха. Исчекување и надеж. Сила и слабост. Разочарување. Поткрепа. Ти си ми последната мисла пред спиење и првата кога ќе се разбудам. Сон и реалност. Неостварена желба. Недопирлива личност. Ти си ми далечина и блискост. Сонце и месечина. Мрак и светлина. Ти си ми опсесија, не може еден ден да помине, а да не помислам на тебе, барем на една секунда. Не верував во љубов, уште не верувам; но, верувам во тебе. Ти си ми Љубов…
Сега што да мислам??? Зошто после толку месеци ја покажа таа твоја страна со која јас не знам и не можам да се сносам? Зошто не ме остави кога не знаеш да се трудиш и да вложуваш? Ме уништи мене, го уништи тоа што го имавме... а те сакав повеќе од се. Ја знаеш ли количината на болката шт ми ја нанесе??? Сите чувства што ги имав фино ги закопав негде длабоко, со месеци не си дозволував да чувствувам ниту пак да тагувам како што треба и вечерва се отвори кутијата, не можам да издржам се што излезе на површина, премногу е. Се чувствувам ужасно тажно, немоќно, кршливо... дали знаеш што ми направи со оваа вечер? Дали си барем малку свесен??? Што е уште потрагично можеби нема ниту да се сеќаваш... Дали и при самата помисла на ''нас'' знаеш колку луѓе се против тоа? Вклучувајќи ги и твоите најблиски? Не требаше да ја испуштам надежта да излезе... требаше барем таа да остане закопана, најлоша е од се. Крив си за тоа, крив затоа што ми ги изнакажа сите тие убави работи... Пушти ме пак да закопам се и остави ме те молам... Ја немам таа сила и тој карактер што е потребен за да се изборам со сите пречки. Извини, едноставно ја немам...
13:45-еве ме сега ке идам време за да стигнеш 40 минути (со автомобил) да де со колата твоја.... 15:50 уште идеш секогаш за тебе тоа време што е за тебе 2пати дупло