Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

еехее мангуп еден. :P

2. girl-miri

girl-miri Форумски идол

ич не ми се допајга идеата на твоите да патувале заедно со нас :^) ги знам веке што се и зато не ми се допајга тоа :x и плус тоа што се случи пред некое време,демек ништо небило а :!: неоди така тоа неоди :x

3. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

чувствувам ужасна болка и со тебе и без тебе.

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Не знам поќе шо да ти кажам, фала ти само за надежта шо ми ја даде однови и одново ко секој пат.
    Не ми пишиш и пак те нема и те нема, шо да вервам, кому да вервам? Имаш објаснување?
    Се надевам дека ќе биди добро, оти ако не е, ништо поќе не знам..
    Не знам веќе дали да бидам разочарана, не знам дали да бидам лута, не знам како да постапам.
    Сакам само да те видам, и да зборниме ко луѓе да се реши ситуацијава.
    Знам само дека не можам поќе, и ми иди да го фатам првиот автобус и јас да дојдам, ама не имам и городост и инат.
    Се надевам дека за брзо ќе се реши се.

5. Ingvild

Ingvild Популарен член

Уште една сабота без тебе. Чудна. Осамена. Тажна.
    Порано најчесто саботите ги поминувавме заедно. И беа преубави. Како и секој друг ден поминат со тебе.
    А сега?! Се е толку празно, безсмислено... Сега веќе немам причина за да се разбудам наутро. Немам причина да станам од кревет, да се борам... Не ми вреди да имам СЕ ако те немам тебе!
    Не ми вреди ни една насмевка, ни една радост ако неможам да ти се јавам и да ја споделам со тебе.
    Навикнав и кога некој ќе ме изнервира да ти раскажам, да ти се пожалам... Да ме утешиш. Да ме гушнеш.
    Да ме смириш кога плачам. Само да те видам, да знам дека си покрај мене... И да заборавам на се.
    Само тоа ми е потребно да го знам и веднаш сета болка исчезнува. Постоиме само ТИ и ЈАС !
    И ништо друго не е битно...

Незнам како да продолжам понатаму без тебе. Ужасно ми требаш.
    Еден твој поглед, насмевка, бакнеж, прегратка... И ми се чини дека ќе имам сила да го освојам светов.
    Боли ова. Проклето боли. До тој степен што станува неиздржливо. Ме убива. Мислам дека ќе полудам.
    Ми се плаче, ми се вришти, ми се крши... Ми се иде да избегам некаде далеку од се и од сите !
    Секој ме гуши, ме боли секој туѓ поглед и допир камоли пак нешто повеќе.

Ме излудува и тоа што водиш инает. А знаеш дека и јас нема прва да попуштам.
    И ќе си тераме вака, а? Зар ќе дозволиме заради гордоста, егото и инаетот да ја изгубиме љубовта ?!
    И се она што го имавме само туку така ќе го фрлиме во вода, ќе го пуштиме да пропадне ?!

Се прашувам каде си, како си, што правиш, како ти е без мене, ме мислиш, се навикна и ме заборави, заборави на се ?! И не сум веќе ни во состојба да пишувам, по незнам кој пат се давам во солзи...

http://www.youtube.com/watch?v=4BLiaMTNxLk Po mome srcu hodaj, stope ti ljubim

jer to je moje mesto, a tvoja odaja...

Po mome srcu hodaj, dok ne poludim

samo još korak me od toga odvaja ;(

Срцево чука за тебе... ТЕ САКАМ! :l:

6. Spell

Spell Популарен член

Сакам малку трошка љубов од тебе. Многу ли барам?

7. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Реков, си ветив самата себе дека ке те заборавам нема никогаш повеќе да те сакам, нема никогаш да чувствувам нешто кон тебе но невозможно е. Нема човек на светот кој би ја заборавил првата детска љубов. Ти благодарам што вечерва ме направи среќна, многу ти благодарам. Кога те видов мислам дека нозите ми се пресекоа и ете те минуваш низ мене мртов ладен и ја само таква :o . Кога те видов ке полетав, а кога ме погледна онака со тие нежни преубави очиња....крај :| ...незнам уште како сум жива, а најмалку кога ке се сетам на моментот... Потоа пак кога се видовме и зошто не дојде бе, страм ти беше од другарка ми така :wasntme: , ама сепак поздравот преку другар ти вредеше :rofl: . Ти додека зјапаше во земја другар ти ке ме утепаше за малку :clap: :fubar: , ко запнал со тоа здраво та здраво, а ја не ни го слушам не ни го гледам гледајки во тебе :tmi: :rofl: . А потоа на заминување ти текна да ме поздравиш а ;) -"Здраво Кате" и ја само таква :o -"здравоооооооо" а моментот кога ме погледна директно во очи и ми се насмевна јас летав високо во небото од среќа. Оваа беше најубавата ноќ во мојот живот (досега), и погледот твој ке го заамтам за цел живот. И да уште нешто, друг пат кога ке те видам ке те застанам ке ти подадам рака па ке те прегрнам и така. Те сакам!

8. Nana19

Nana19 Популарен член

Љубов моја ми недостигаш едвај чекам да те видаммм те сакамм

9. Primavera

Primavera Популарен член

Има ноќи во кои те барам во погледите на машките кои ме гледаат. Очајни се, бараат дел од мене, да влезат и толку. За после пустош да направат во душава. Е тоа ви е заедничко Д!
    Не постои нешто што тој не би направил за да биде со мене, ама залудно е, те барам тебе во него. Во сите те барам тебе.
    Ете 3 месеци поминаа, сеедно ти е. Ни еднаш не се ни потруди да стапиш во контакт со мене.
    Кога само би ме сакал, ќе сменев се. Се менував за тебе, наеднаш станав се што не бев. За во миг да ме уништиш...
    Мило ми е што си среќен.
    Те сакам!

10. ariela09

ariela09 Популарен член

Пааа,види... те сакам :$

11. Monique995

Monique995 Истакнат член

Нејзината желба беше да остане негова засекогаш,

Засекогаш...

Dgirlll likes this.
  12. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

знам дека нема повеке никогаш да се видиме.ама ете дојде крајот што толку време го одложуваме.и покрај се те сакам многу.

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

ајде израдувајме со убави вести за нас :wasntme:

знаеш дека се секогаш тие така,немој да му пајгаш како мало бебе,не си тоа ти :^)

14. Kaley

Kaley Популарен член

Одведи ме ..само ти и само јас без правила и време :l:

15. TheKitty

TheKitty Активен член

Многу ме нервираш, а ти воопшто не си причината за тоа... ( AAXAXAXAXAXAXA )
    Те сакам душичее.. :$ :inlove:

16. TipTop

TipTop Истакнат член

Ми недостигаш!Ајде уште некој ден ќе издржам,а кога ќе се вратиш мммммм.... :inlove: :*

17. Daydream

Daydream Популарен член

Љубов моја СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!

Ако некој навистина заслужува да биде среќен тоа си ти.

Ти благодарам за се што направи за мене, за се што правиш и за се што во иднина ќе направиш.

А јас само ќе се обидам да ти вратам со иста мера иако е невозможно да ја достигнам твојата добрина и чиста душа. :inlove:

ТЕ САКАМ ТРЕПЧЕ!!!

18. leighton23

leighton23 Истакнат член

Ајде уште малку и одиме, малце подалеко од другите да се одмориме. По цели денови заедно само јас и ти. :$ :inlove:

19. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Во право бил тој што рекол,се што е убаво кратко трае ;( :doh:

20. anichka94

anichka94 Популарен член

Ме еб*ш со паднат .

Monique995 likes this.