Најубава вечер...ќе ја памтам... Доста планови направивме за иднината без да приметиме,интересно беше да се слуша.
http://www.youtube.com/watch?v=YEzQV75LDL0 Нулата е повредна од тебе моментално, и нулата. Будала правиш од себе, не од мене. Неизживеана будала. Shame on me, shame on me, што не те прочитав до сега.
Ni poziv. Ni poruka. Ni jedna jedina reč. Ma bravo! Hvala ti što me podsećaš koliko sam bitna u tvom životu.
Ова што ми се случи денес беше нешто најубаво. Ти си ми се, целата љубов, целата среќа, целата радост на светов. Срцево ми чука како лудо. Твојата убавина не се споредува со ништо друго. Љубов моја те сакам најмногу!
Поради тоа што знам дека англискиот го владееш одлично, значи ќе ме разбереш, ќе ти го кажам само ова: YOU'RE PERFECT, YES, IT'S TRUE, BUT WITHOUT ME YOU'RE ONLY YOU Само толку
Ај бе пиши ми макар два-три збора Или јави се да ти чујам глас Ај пиши ми зарем вака мора Без тебе повеќе јас не сум јас Некогаш те мразам А понекогаш ми требаш повеќе од се' Вечерва ептен ми недостигаш Ме мразиш ли и ти мене? http://www.youtube.com/watch?v=x8uEqdZBI5g
Ти се допадна? Епа знам дека аха. Знаеш се чувствувам тотално збунета. Не ме задоволува оваа позиција. Сакам уште и вредам да достигнам уште врвови. Тлото кое сега ми е тука и ми е сигурно некако го осеќам како мало и недоволно, сега повеќе не е ни интересно. Долго време не е интересно. И не, мене не ми се потребни пари и љубов, мене ми се потребни брда, височини, мориња и љубов. Потребно ми е запознавање на нешто ново, стекнување на неисцрпни знаења (филозофски-психолошки-човечки)! Да се шетам со книги тешки еден тон во раце и да можам внимателно и нерасеано да читам како некогаш. Сакам да предавам за тоа претходно споменатото. Како може да сакаш да живееш сега, на овие години, овдека кадешто луѓето крадат дури и штрафови од гумите на колите? Мислам штрафови!!! Ај играј си игри. Ај оукеј!
не ми е јасно како уште твојата покана за пријателство е активна ти си сега женет човек, татко ке станеш-или си станал а мене сакаш да ми бидеш пријател а сум ти бивша НЕПРИЈАТЕЛ можеш да ми бидеш а пријател ни мртва дури ни на ф.б.
Душа си бе. Утрово кога ми се јави, ме разбуди ама ако ^^ ми ги кажа најубавите зборови што сум ги слушнала од ко сум со тебе. Еве незнам што те инспирира од сабајле да ми искажуваш олку љубов ама остани таков и нека трае засекогаш. И јас те сакам највејќе !
Д. Мил мој, ти испаѓаш будала и простак, неиживеан за тие години, а не јас. Иди си кај таа твојата малолетна пуфица, иди таму и не се враќај! Контролирај ја, лажи ја, како што само ти знаеш, кај мене тоа не пали. Многу поминале во животот како тебе, само за тебе послатко ќе е кога кругот ќе се сврти. Ај гитла сега. Кратко е летото да го памтам само по тебе.