Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Уффф, ти на мене - „Љубовта надминува се“. :inlove:
    Тоа важи за мене, а за тебе, НЕ.

Ја глуп сум или сум глуп |(

2. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.317
    Допаѓања:
    3.040
    Ооо баш пријатно ме изненади срце дека си купи скутер, па добро е ме послуша што го продаде другиот мотор :clap: и онака што ќе ти беше тој толкав голем за низ град :?:
    Па ајде сега со здравје да си го возиш новово , господ нека те чува од лошо. После те чекам да направиме една вожња, да се излуфтираме малку :D :*

3. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Маж ми те сакам најмногу на цел свет, и ти благодарам за се што направи/правиш и допрва ќе правиш за мене. Ти благодарам за тоа што ме толерираш и кога сум неподнослива. Те сакам и секогаш ќе те сакам. :inlove:

4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    знаев дека има нешто зад букетот цвеке од роденденот а и роденденските песнички пред тоа
    КОНЕЧНО си призна дека звезди си ми симнувал :D леле леле што другарче си имам јас :D секоја девојка би посакала еден ваков за себе-макар и да и глуми другарство :!: ко ти на мене ама те свакам јас тебе така да душичке џабе се мачиш да ме импресионираш колку повеке се отвараш толку повеке јас сум поцврста во својата одлука сори

а М убаво да си поминеш на пешачењето и логорувањето-и немој случајно да си се вратил од таму :D

5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.799
    Сеа не е време да си безобразен и да ми го креваш притисокот на жешково.
    Сега ... кога веќе секоја твоја грешка и потег се набљудува под двојно поголем zoom.
    Толку засега.

А следното мое пукање на филм ќе значи крај. Затоа што попуштам и простувам, се надевам не си го заборавил и жолтиот картон кој неодамна го доби. Но веќе кревам раце, оставам сам да се бориш со сопствените демони. Ако победиш ти, супер, ако победат тие, нека те изедат, гајле ми е, чао.

Тоа треба да го знаеш и без да ти го кажам. Затоа не ти го ни кажувам, туку БИ ти го кажала.

6. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Немој да се изненадуваш толку, не сум дух јас да пребледуваш кога ќе ти речам што правиш... Многу се збуни, како прваче некое, ама фацата никогаш нема да ти ја заборавам. Жал ми е мене многу повеќе од колку тебе, ама не биди лигле кога ќе те сретнам со другар, а не со неа. ;)

7. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Со тебе бев година ипол.Неможам да речам дека не помислувам на тебе.Се секавам на нашите прекрасни моменти поминати,еден до друг... Но! Но,морам да те заборавам.Продолжи по твојот пат,верувам дека ке успееш со нејзе,пробај!Како што кажуваше добра е! Ти посакувам се најубаво,но пак помислувам на тебе,нашите моменти!
    -------
    Очекував утре да си идеш,а си дојде денес. Ми пиша,ме израдува..Да видеме што ке излези ова..
    Покани ме море на кафе :^)

8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.799
    Како што очекував, те фатив во лага. Веќе е готово, приемот на мојот канал се изгуби, нема смирувачка.

9. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Ниту ти знаеш мене да ме сакаш онака како што јас посакувам, ниту пак јас знам тебе да те сакам онака како што ти би сакал ....

Жално што не научивме по толку години .... навистина жално .....

10. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
  11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.256
    Ептен ептен истото, скрозз :x :x

На swrcii и CuteEva им се допаѓа ова.
  12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.799
    Интересно е тоа што сите мислеа дека безпарицата ќе ме смени мене, но никој не се ни посомнева дека малку пара може да те смени тебе...

Веќе цврсто стојам на нозе, за целосно простување не станува ни збор. Благодарна сум ти што си се`уште цивилизиран и ниту едно од двете Н кои не ги простувам за жива глава не ги примени.

И така. Јас мојата работа си ја завршив. Те оставам тебе постојано да се трудиш да ме придобиеш, а мене додека ми одговара ќе си седам. После се`, видов дека во моментов таков тип на личност ти одговара во склад со твоето новокомпонирано „ти“ кое порано или подоцна до срж ќе те за**е.

Ама тоа е. Како што човек знае сам да си ја намести јамката околу врат, никој не знае.

И не се охрабрувај ако сум ти простила нешто кое не би му го простила на никој. Тоа можеби значи дека утре не би била во состојба да ти простам за нешто кое би му го простила секому.

13. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Како ти со мене,така јас со тебе..нема љутиш!

На srcekrsacka и tessie им се допаѓа ова.
  14. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    18.507
    дај боже да ме пуштат со тебе мило на одмор, па да си поминеме најубаво! Те сакушкам многу! :*

15. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991

Црвено, ко Љубов да биде патувањето :*

На Hipica и Spell им се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    после толку испиен алкохол, девојки околу тебе-другарки, лесни женски и тн, пари потрошени по забави, одмори и сл ти си :( ооо кутрочок ти-гревченце да те жали човек :lol:
    со моралната поддршка на другарките ке бидеш :D

17. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
  18. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400

Прикачени фајлови:

19. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.317
    Допаѓања:
    3.040
    Те сакам! Ми иде да вриснам, да го вриснам твоето име на цел глас! Гушка најголема до тебе :hug: :inlove: :inlove:

20. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што ми требаше да ти пишам здраво на тебе-самиот ти си покажа и докажа дека беше само летна авантура минатото лето а сега ми пишуваш што има ново, дали сум се вработила, што си грижлив |( собирај парталчињата и мрш во Црна Гора и да не си се вратил од таму :!: :swear: