Што ли уште треба да направам за да ти докажам дека ТЕ САКАМ!!! Зар по една година и 8 месеци не го осети тоа..?! Зар не сум за тебе секогаш тука кога ти требам???Зарем му веруваш на другите??Од кога почнаа да ти бидат важни мислењата на другите за нас???
ИЗЛЕЗИ МИ ОД МИСЛИВЕ И ОД СРЦЕВО!!!!!!!!!!!! ТИ МЕНЕ НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВАШ, НЕ СИ ГО ДОКАЖАЛ ОБРАТНОТО ДО СЕГА, А НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА ПОНАТАМУ ЌЕ ДОКАЖЕШ!!!! Ете тоа сакав да му го кажам!
When I see your face There's not a thing that I would change, Cause you're amazing Just the way you are...
Магаренце глупо, што ти спремав јас вечер....а ТИ си имаш други планови. Е извини молим те, јас твоите фантазии сум спремна да ги исполнам, ама немаш време?! FU*K YOU! тука во позадина би одела истимената песна од ЛИли Ален.
Ти си неблагодарно суштество...сите други ти се побитни од мене нели Само двапати се видовме цела недела и по чива вина...сигурно не моја И мене може не ми се излегувало или не ми било интересно нешто што го правам но го правам за тебе...за да бидам со тебе и да те видам...затоа шо секој можен момент сакам да го искористам да те гушкам и чувствувам крај себе....за мене така се изразува љубовта а не на начин како ти што го правиш тоа Г*мно си да знаеш..едно големо,никакво г*мно...Зошто секогаш јас морам да се грижам оваа врска да опстане?!Ма оди е*и се!!!Не си ги кинам живците веќе за тебе да знаеш....НЕ СИ ВРЕДЕН ТОЛКУ МНОГУ,не толку колку што мислев дека си!Смачено ми е!
Како сакаш душо и денеска дома ќе седиме "учи ти " . И двајцата знаеме дека нема да учиш него ќе седиш на нетов глупав. седи и ти си како него глупав , јас нема да седам на интернет и не ме барај ајде бај срце , ќе се слушниме утре ако (секако на интернет ќе се слушниме не викам да се видиме)
Friends tell me I am crazy And I'm wasting time with you You'll never be mine It's not the way I see it ‘Cause I feel you're already mine Whenever you're with me [Ooh...ooh...ooh...] People always talkin' ‘bout Your reputation I don't care about your other girls Just be good to me [Ooh...ooh...ooh...] Friends are always tellin' me You're a user I don't care what you do to them Just be good to me [Ooh...ooh...ooh...] You may have many others But I know when you're with me You are all mine Friends always seem to listen To the bad things that you do You never do them to me [Ooh...ooh...ooh...] People always talkin' ‘bout Your reputation I don't care about your other girls Just be good to me [Ooh...ooh...ooh...] Friends are always tellin' me You're a user I don't care what you do to them Just be good to me [Ooh...ooh...ooh...] La, la, la, la, la, la, la, la La, la, la, la, la, la, la, la Just be good to me Life is a game of chances So I'll take my chance with you And you, I won't try to change We talk about it and I Never had a piece of you And to have all of nothing [Ooh...ooh...ooh...] But just be good to me In the mornin' Just be good to me In the afternoon or evenin', oh, yeah Just be good to me [Ooh...ooh...ooh...] I'll give you love, I will smother you I'll give affection, I won't bother you I'll be good to you, you'll be good to me, yeah, yeah Just be good to me [Ooh...ooh...ooh...] I'm like a cherry pie, I will tie you down When you need me, I'll be around I'll be good to you, you'll be good to me And we'll always be together, be together, ha La, la, la, la, la, la, la, la La, la, la, la, la, la, la, la (Oh...) Just be good to me [Ooh...ooh...ooh...] http://www.youtube.com/watch?v=IAGKN4-NJ88
Ти си еден егоцентрик кој глуми фраер, ама таа улога кај мене не ти пали. Сите лица ти ги знам. Твоите комплекси (на повисока вредност) лечи ги на некои кои ќе ти веруваат и кои ќе направат се‘ за едно твое бедно зборче. Остани таму кај што си - застанат во времето и просторот во својот замислен свет. Јас продолжувам, одам напред... НАПРЕДУВАМ. Те бришам од мојот живот. Ти за мене не постоиш. Порадо ќе се сеќавам на она дете со кое некогаш пишував домашни и кое ми го позамуваше СВОЈОТ чадор. Тоа дете не си ти, бидејќи тоа дете не знаеше да лаже. Остани ми со здравје и надвор од мојот живот, сега, засекогаш и во вечни векови. Збогум
и што ако носам хеланки...тоооо...божем сите само мене ме гледат...ај не биди идиот и иди зимај ме ..те чекам со саати...... хеланки сум носела.....големото чудо божем првпат носам ајде да не биде така бедно ќе ти кажам дека те сакам....барем малку да личе на љубовна изјава
И како да не ми фалиш бе..да излеземе надвор на цигарче, да испиеме некое кафе, да се нашалиме малце...и фалат изминатите 5 дена..иако работевме, пак беше прекрасно..знаеш уствари се....и ајде сеа заработивме па може да се почастиме....уфф те сакам