Да ти е*ам тоа шупакот глуп, зашо не ми враќаш на пораките свињо една не ти пишувам веќе! Шо ја не постојам?? Гомнар еден смрдлив!
По цели денови работиш незнам како издржуваш ..Сакам да ти звонам сега ама ај да не те деконцентрирам работи си. Исто вечер сакам да те видам, се надевам побрзо ќе завршиш со работа денес...Лав ју
Ангел и ѓавол. Како успеваш и тоа и тоа да бидеш во исто време? Ти се дивам за некои работи. Но некогаш навистина претеруваш. Неможе се да биде по твое. Ајде нека дојде тој ден кога ќе се доближиме до небото,кога ќе осетиме чист воздух без да се гушиме во цигарите. Одвај чекам да одиме таму,да можеме да трчаме на зелената трева како двајца диви волци залетани по својот плен наеднаш куткајќи се еден врз друг на земја,тркалање, смеење. Кој ќе победи? Ти? Или ќе ми попуштиш?
бегам од клонот-кај да бегам веке незнам угоре високо, удолу длабоко-кога и да е пак ке го сретнам налетувам на оригиналот -да се чудиш и да се крстиш
Не враќај се. Сега е веќе прекасно. Невозможно е да ја правиме истата грешка по 100-ти пат. Не барај ме,со надеж дека нешто ќе се промени. Не би можела да сум со тебе. Никогаш повеќе...
Не вреди да се караш со мајка заради девојка која си ја запознал вцера.Таа ти е мајка,те носела 9 месеци под срцето,те израснала и воспитала.Но не вреди ни сите моменти заедно да ги заборавиш преку ноќ и да ме оставиш.Се сеќаваш што ми вети денеска кога бевме заедно? Дека покрај се никогаш нема да ме оставиш.Поради никој и ништо.Ние се трудиме и бориме,но што кога сите се против нас? Сите велат дека љубовта е посилна,но каква љубов е ова? Невозможна? Цекај малку,што всушност сме ние? Ох,извини заборавив дека не сме во врска.Прости ми.Не знам дали некогаш ке бидеме,дали вреди да се борам за нас,дали постои ние или само ти и јас.Ако ме сакаш ке се бориме заедно,ако не,залудно е се. Размисли,донеси одлука,ако сакаш да продолжиме,бори се,ако не,секој по својот пат.
Морам барем овдека да го изнесам ова од душава, пошто неможам и неможам да го изустам пред тебе, а то е дека Spoiler Ужасно ми требаш да те гушнам ... Една од тие силните , знаеш ?
Те сакам најмногу и немаш појма колку си ми потребен незнам како ќе ми помине оваа недела без тебе (1 недела на одмор ќе оди со другарите)
Дотичен Д. Кога мајке си спаливме на фамозниот фејсбук чет, јас среќна и горда бев решена да завршам со тебе, а тоа значеше да не те видам до крајот на мојот живот. Карма, Господе, вонсериски магии и сили, зошто ова ми го правите? Мораше да ми се појавиш пред мене така безгрижно, само после 10 дена од кога завршив со тебе?! Не беше планот вака, ова се е во твоја полза.
Thanks for burying the hatched! Зaпочнавме како луѓе ја завршуваме како луѓе. Да не ми биде полна душата со омраза и неспокој веќе, зашто и покрај се ми значиш повеќе од многу луѓе на светов. Не ти кажав ама ценам што не испадна гомно и имаше храброст да признаш дека згреши и дека испадна морон пред 2 недели. Не испадна работава i told you so, ама мило ми е што призна дека бев у право да бидам гневна. Додуша ти спремав атентат али добро е вака барем мирна душа и на мене и на тебе. И сега ќе знаеш да не им судиш на некои луѓе по некои напромислени грешки. Живот,учиш додека си жив.
Не очекував извинување, не ни знаев после тоа што се случи што да очекувам. Знам дека ти е криво и дека прв пат се најде во таква ситуација, само мило ми е што си го извадовме бесот и гневот. Што ќе биде понатаму нека биде...
Ти си совршенството мое Фала ти за прекрасните денови поминати со тебе...Едвај чекам повторно да сме заедно
Единствен си...барем за мене! Што и да направам или кажам - премалку е за да ти се заблагодарам... Дојди и гушни ме!!!