таман помислив детулево го снема и баш на него налетав прееска и тоа цела екипа беа собрани сите молчат а тој кога ке ме види мора нешто да прокоментира кај се најде тооолку паметен со сила се терав да молчам и да не правам гримаси дали сум добра п...а или не што ти е гајле бе воле едно-ко воле си дебело и веке нема да молчам-следен пат кога ке ме пецнеш, решив да ти вратам а ако ме начекаш во нервоза пази се ако еднаш јас тебе не ти одбрусам за да сватиш дека не треба да ме пецкаш мене срце да не ми е ник нејмот на фемина
Ми се љуби, онака ко пред некој ден. Блескави очи, насмевка на усни, лудости, љубов, страст, нежност. Ние и се на едно место.
Јас мислам дека ако ти падне нож од рака а јас сум на пазар а ти дома, јас ќе бидам крива. Оди провери се бе.
Не знаам каде води ова, ни како и кога ќе заврши, ама многу ми се допаѓаш. Ретко да обрнам внимание на некој како тебе, некој кој мислев дека е од различна планета . Да бидеме искрени и сме од различни планети, ама гледам дека сакаш да се преселиш на мојата планета за да си живееме заедно . Ме плаши сето ова, се надевам дека на добро ќе излези
Абе трепче, трепчеее... Многу работиш, многу се трудиш, треба малце на себе да мислиш.. се грижам.. И да, премногу те сакам, ми фалиш иако те немам видено само два дена и проклето многу сакам да те гушнам.
Нема да можам да ти изградам викендичка и куќа. Ама и некој друг да ти изгради, би живеела таму со тебе.
Те разбирам.И те подржувам во сите твои одлуки.Правилно или не е тоа што го правиш,јас секогаш ке бидам до тебе и со тебе.Се надевам ке го цениш се тоа што го правам за тебе.Се откажав од се само заради тебе.Знаеш дека немам пари,а многу ми се потребни.Но не е важно,додека имам ке тераме некако.Знаеш,тие пари ми беа потребни за нешто друго,за да остварам нешто,но не можам да издржам да не се гледаме.Една карта е 600 ден.,не е многу,но јас како што немам,но не грижи се,ниту ке ти плачам ниту ке ти кукам и постојано ке ти доагам.Се би направила за тебе.Знам дека имаш обврски и тебе ти требаат пари,а работа немаш.Треба и факултетот да го плаќаш и плус кирија.Знам,не ти е лесно,но дозволи ми да бидам со тебе во сите тешки моменти.Едноставно,затоа што те сакам..
Мора маче да се снаоѓаме и да се држиме заедно, иначе маф ни е работата. Не те пуштам, кај ќе одиме еден без друг? http://www.youtube.com/watch?v=zQ1v1pMdIoQ ..сакам да откачиме заедно, привремено. После пак ќе сме умни деца.
Збогум најсакан. А кога ќе се вратиш, немој да се изненадиш од тоа што ќе го слушнеш,а можеби и видиш. Се си има своја причина.
Почнува да ме фаќа нервоза и паника. Рече дека ќе ми се јавиш околу 12 часот, а уште те нема. Почнувам да се плашам по малку, се надевам дека се е во ред.
Значи збогум засекогаш... Со овие зборови треба се да заврши и се да престане, ама нешто ме копка... се ќе дознаам што се случило во времето на нашите и дали е вистина тоа што ти ми го кажа. Барем знам од каде ти е храброста да удриш женско( на татко ти си се метнал целиот, дебел еден). Ќе биде многу интересно веќе си дознавам по некој ситен детал, но за брзо време ќе си ја склопам приказната. Си го слушам татко ми од сега ништо никаков контакт со тебе... Не заслужуваш воопшто, ајде фајрон