Во еден момент си тука, ме држиш за рака, зборуваш убаво и нежно, а другиот те нема. Веќе знам дека не е по моја вина, зошто ионака моите зборови не допираат до тебе. Нити солзите, што е пострашно. Доста молев, сериозно ми е преку глава. Се чувствувам измачено. Предадено. Искористено. Зарем заслужив??? Доста е.
Ти благодарам за прекрасниов одмор. Само што дојдов дома и веќе почнуваш да ми недостигаш. Беше убаво да заспивам и да се будам покрај тебе. Те сакам
Како што одминуваат августовскиве денови, сфаќам дека ќе ми е многу тешко кога ќе одиш Скопје на факс.. Јас и ти сме помалце од пар, а повеќе од летна авантура. Дали вреди да си ја пробаме среќата и да бидеме во врска на далечина? Ќе успееме ли јас и ти, кои штотуку си ги вркстивме патиштата?
можеби требаше да продолжиме, требаше да те послушам ама сега е касно и џабе се каам нема враќање назад
Со оглед дека се наближува времето за летен одмор а треба да е посебен. -Ме имаш мене и гушни ме,ова лето вечно да го памтиме
Нервираш ме!Ама ако.. Договоро беше 'како ти со мене,така јас со тебе'.. Од овој момент,ќе ти го загорчам живото!!!!
Ми недостигаш премногу! Зошто се мораше да биде вака? Мислиш ми е лесно после се..? Згреши многу и избрза многу со твоите одлуки но... I need you here, next to me <3
Јас за тебе сум подготвена да го направам невозможното достижно, да те усреќам по цена и да испаднам кловн и да ми се смеат сите, да те насмеам кога и самата не верувам во својата насмевка, да те расположам кога ни самата не верувам во сопствената позитивна енергија, да те поддржам во се` по цена и дури на нашиот однос, од дното да те кренам и себеси да се ставам на тоа место, подготвена сум да отидам секаде каде што би бил само ти задоволен и мирен во исто време, без разлика колку далеку и да се наоѓа местото, колку и да се чини блесаво, налудничаво и сл.. Јас за тебе сум подготвена на се`. А, прашањето е.. На што си ти подготвен за мене??? И не сакам да го знам одговорот, барем не сеуште. Ќе ме пече, овде, на левава страна..
Те сакам... Ќе ти се вратам и ќе средиме се . Ќе те гушнам силно и ќе молчам, ама побарај ме. Ајде уште малку остана, бори се до крај. Ти само сакај ме... друго не е важно
Tи благодарам. Навистина чувствувам почит од твоја страна. Можеби тоа е последица на мојата строгост кон тебе во последно време Како и да е, ми го правиш секој ден се поубав и поубав,се надевам така и ќе продолжиш.Ова најубаво чувство наречено љубов нека не згасне никогаш, нека биде само нашата бесконечност. Тоа што го кажав вечерва, навистина го мислев. Ние сме единствени,нашата врска е најубава. Те сакам
Душичке моја толку се надевавме дека ќе ни се оствари желбата ,но за жал ништо од тоа........... можеби во иднина секако нема така лесно да се откажеме