Покажми ми шта знаш !! Ако е дотаму работата , скидај се , покажи малку кожа , мрдај со газето , запали ме Монотонијата ме убива , ајде да се смешаме малку со живиот свет , социјалниот живот ни е во изумирање , доста се изговори ...не е фер.
Пред тебе сум, нели ме гледаш??? Или наочари ти требаат? Ако не превземеш нешто, ќе тргнам во друг правец, а тоа воопшто не го сакам. Те сакам тебе во животот, но ти не го сфаќаш тоа изгледа.
Лелее,не си нормалееен,намали не си на афтопат,мил ми е животов не сакам да загинаам!!! .............ете така те сакам !!
Тоа што немам што да ти кажам кажува мн повеќе .....нели??Зашто незнам не сум стручњак за овие работи....
Само со тебе секогаш можам да бидам на чисто и само покрај тебе можам низ тажен глас да речам,не биди кретен и голтни ја гордоста и инаетот за да ги расчистиме нештата,не бегај,туку стој сега и тука и биди искрен.Мило ми е што те научив на едно нешто,да бидеш искрен со себе и со мене,заради тоа совршено функционираме. Само ти ми даваш енергија.Пред да те видам имам 1000 проблеми да ти кажам,а кога сум со тебе...на се заборавам и веќе немам потреба да мислам на нив и престануваат да бидат проблеми.Чудно и едноставно се решаваат и непроговорени кога сум во твое присуство. Само со тебе времето ми е кусо,а предолго додека да те видам! Ааах да...да се сите среќни како мене да имаат некој како тебе...светов би имал малку незадоволни и незадоволени женички,а тоа значи дека сите ќе пиеме пиво и ќе пееме!
Гледаш фудбал а ? Добро бе до кога фудбалов мене ќе ме мачи Фудбал - Трчање по топка како мува без глава. Треба да учам .Сакам да те слушнам , инаку неможам да се сконцентрирам. Те мислам тебе
Ко те љуби ових дана скојом се топиш на јастуку да ја нема све би далаааа ал не вреди....ал не вреди опет ти се не бих допала.... ---- тежок фолк, ме погодија стиховиве
Срцка луда моја многу те сакам Си знаеме јас и ти дека јас знам се така? И пак сме заедно.. Епа те сакам де.. затоа Утре вечер едвај чекам да си спијам со тебе ајде враќај се побрзо ми фалишшш!!!!!!