Кога имаш девојка која се сомнева во се наоколу тешко ќе ти е. Убаво си викаш, јас за секунда се менувам - тотална луда работа - плачам, се смеам. И сега што правиме, каде одиме, до каде сме? Јас до никаде. Ти, штознам. Абе педерка сум, не можам да љубам како што треба, ни да верувам колку што треба. Степски волк! Ја знаеш песната каде Бруно М. и пее на љубената - зш ти беа очите отворени?! За слобода. За сопствена независност од секое човечко битие. http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs Епа можеби некои се раѓаат предодредени да живеат во дивината, слободно. Ааа?
зошто Господ те стави пред моиве очи пред 2 дена-убав, згоден, прекрасен а зафатен зоштоооо? за да страдам ли? па цел мој живот го поминав во страдање ви име на љубовта не е фер ке видиме што ке се случи понатаму и дали повторно ке те видам
Љубов моја,ангелу мој..толку си ми потребен, а толку далечен.. Твојата прегратка може да биде причина за мојата среќа.Само толку е доволно да те гушнам и да не зборувам ништо..тишината во твоите прегратки знае да биде толку пријатна
Ти кажав се што имав, направив се што можев а ти...можеше барем едно збогум да кажеше..но и тоа не го можеш
Дека уште сум дома не чуствувам дека не си ми блиску... Но, знам...знам дека во Скопје ќе ми фалиш. Многу ќе ми фалиш! Ќе ми фали будењето покрај тебе, гушкањето кога и да посакам, ќе ми фали зајдисонцето со тебе... ќе ми фалат некои моменти кои толку многу ме исполнуваа. Сега не сум сама, ама сум осамена... Малце работи ме прават среќна и ме тераат да се насмеам срце! Ќе ми фалиш до болка...знам! Ја чуствувам уште од сега! А
Толку ме разочара..што незнам дали ќе можам да ти простам..некои работи едноставно не можеш да ги прегледаш преку прсти..јаас и ти сме два различни света..тоа касно го сватив но како велат боље иканд него никад.. сме немале ништо заедничко и ти беше искрен а јас се криев под маската совшена...јас ќе можам да си го профолжам животот и без тебе...ама за тебе вејќе не ми е гајле...ти од тој момент кога ме разочара влезе на мојата црна листа..да не кажам на самиот врв...Во скоро време не ми излегувај пред очи...оти во лутина незнам што се нема да ти кажам..Вејќе еднаш ти бев кажала збогум но ти изгледа не ме свати...и еве сега по втор и последен пат... Збогум.. Но едно знам со стихови од мојата омилена песна нема да ме вратиш.. Кога вејќе ќе ти кажам збогум и збогум еее...верувај едно време те сакав но сега вејќе не..некој друг те замени вејќе одамна...колку побрзо го сватиш ова толку пободро за тебе...
Живеам за денот кога ќе те видам повторно. Сакам кога ми фаќаш косата, кога ме бакнуваш по лицето, кога ми ги држиш дланките, кога ме гледаш најубаво со тие длабоки очи... А знаеш што сакам најмногу? -Тебе. Таков каков што си, совршен во моите очи.
Знам. Јас те здебелив. Ама колку и да си дебел си слаб како сакаш разбери ме. Мали ноџиња џоа стапчиња а голем чоек. Е ај сеа.
гледам си ми лајкнал на коментарот од вчера што ти пишав-значи уште ти се допагам ништо чудно да му се допагам на клонот т.е.ти-нормално ти ова не го знаеш се чуствувам ко Жаде
Буди се побрзо,сакам да го слушнам твоето поспано гласче и да ти кажам дека денес е 13-ти и да ми речеш да се множат мило мое. (хаха секогаш сум како мало дете) Ах,секој ден повторно се заљубувам во тебе,тие очи,полни усни и преслатка насмевка. Сакам да викам на цел глас ТЕ САКАААААААААААААААМ !
Се би дала сега да си до мене...да можеш да ме гушнеш најсилно...онака како што знаеш само ти. This distance is killing me
кога му ја објаснив на психијатарот ситуацијата со тебе-само ми рече не се замарај со него-мислев ке ми рече тресни му ја една кога ке го видиш ама не ми рече така само ми рече тој е кариерист кој кариерист абе ајде од тоа што сега го работи директор да не ке го стават во фирмата-врски и се е можно ама тој до директор да стигне-искрено не верувам ке се залади времето, ке те видам јас тебе детуле едно-дали на работа, дали во партија, а не по кафики да се криеш и да зборуваш каква сум јас божем јас сум глува и ко и секогаш ке ме пецнеш, познавајки те-воопшто не е тешко човек да свати како размислуваш истата сум јас-две три килограмчиња помалку или повеке па има да ти го кажам тоа што сакам во лице-да ми кажеш каква сум јас а не да шушкаш од страна -јас да бев машко, а ти девојче ке ти кажев што мислам за тебе-па светов ако сака нека се подели на неколку дела-похрабра сум од тебе p.s. гледам во претходниот пост од денес сте ми го лајкувале-за тоа што го лајкнал мојот коментар од вчера ама лајкнал и друга девојка т.е. нејзината слика мегу редови, ми се допагаш ти ама не си единствена така да
хахаха душа се правиш ти бе за греота ајде ајде немаш гајле ти,ајде ке се снајдеме како и минатите пати не ми се чуди убаво мое
Ех само да знаеш што ми правиш у главава, салата! Знаеш, она чувство кога бараш нешто, не знаеш што, и кога ќе го најдеш викаш "Тебе те чекав цел живот"?! Е баш така, и јас уште се чудам... When it's over you're the start. You're my head. You're my heart. С