Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Mногу си се опушташ млад господине. Прибери се малце да не те приберам јас. ;)

2. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Кога имаш девојка која се сомнева во се наоколу тешко ќе ти е. Убаво си викаш, јас за секунда се менувам - тотална луда работа - плачам, се смеам.
    И сега што правиме, каде одиме, до каде сме? Јас до никаде. Ти, штознам.

Абе педерка сум, не можам да љубам како што треба, ни да верувам колку што треба. Степски волк!
    Ја знаеш песната каде Бруно М. и пее на љубената - зш ти беа очите отворени?! За слобода. За сопствена независност од секое човечко битие.

http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs

Епа можеби некои се раѓаат предодредени да живеат во дивината, слободно. Ааа?

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      11,5 KB
      Прегледи:
      187
  3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    зошто Господ те стави пред моиве очи пред 2 дена-убав, згоден, прекрасен а зафатен :@
    зоштоооо? за да страдам ли? па цел мој живот го поминав во страдање ви име на љубовта :!: не е фер :devil:
    ке видиме што ке се случи понатаму и дали повторно ке те видам :!:

4. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Љубов моја,ангелу мој..толку си ми потребен, а толку далечен..
    Твојата прегратка може да биде причина за мојата среќа.Само толку е доволно да те гушнам и да не зборувам ништо..тишината во твоите прегратки знае да биде толку пријатна :inlove:

5. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    340
    Ти кажав се што имав, направив се што можев а ти...можеше барем едно збогум да кажеше..но и тоа не го можеш

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Дека уште сум дома не чуствувам дека не си ми блиску...
    Но, знам...знам дека во Скопје ќе ми фалиш. Многу ќе ми фалиш!
    Ќе ми фали будењето покрај тебе, гушкањето кога и да посакам, ќе ми фали зајдисонцето со тебе... ќе ми фалат некои моменти кои толку многу ме исполнуваа. Сега не сум сама, ама сум осамена...
    Малце работи ме прават среќна и ме тераат да се насмеам срце!
    Ќе ми фалиш до болка...знам! Ја чуствувам уште од сега!

А :l:

7. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Толку ме разочара..што незнам дали ќе можам да ти простам..некои работи едноставно не можеш да ги прегледаш преку прсти..јаас и ти сме два различни света..тоа касно го сватив но како велат боље иканд него никад.. сме немале ништо заедничко и ти беше искрен а јас се криев под маската совшена...јас ќе можам да си го профолжам животот и без тебе...ама за тебе вејќе не ми е гајле...ти од тој момент кога ме разочара влезе на мојата црна листа..да не кажам на самиот врв...Во скоро време не ми излегувај пред очи...оти во лутина незнам што се нема да ти кажам..Вејќе еднаш ти бев кажала збогум но ти изгледа не ме свати...и еве сега по втор и последен пат...
    Збогум..

Но едно знам со стихови од мојата омилена песна нема да ме вратиш..
    Кога вејќе ќе ти кажам збогум и збогум еее...верувај едно време те сакав но сега вејќе не..некој друг те замени вејќе одамна...колку побрзо го сватиш ова толку пободро за тебе...

8. sever123

sever123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    98
    Живеам за денот кога ќе те видам повторно. Сакам кога ми фаќаш косата, кога ме бакнуваш по лицето, кога ми ги држиш дланките, кога ме гледаш најубаво со тие длабоки очи...
    А знаеш што сакам најмногу?
    -Тебе. Таков каков што си, совршен во моите очи.
    :l:

9. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Знам. Јас те здебелив. Ама колку и да си дебел си слаб како сакаш разбери ме. Мали ноџиња џоа стапчиња а голем чоек. Е ај сеа.

10. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    гледам си ми лајкнал на коментарот од вчера што ти пишав-значи уште ти се допагам :D
    ништо чудно да му се допагам на клонот т.е.ти-нормално ти ова не го знаеш :) се чуствувам ко Жаде :D

На Hipica, Someonespecial, senza.parole и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Буди се побрзо,сакам да го слушнам твоето поспано гласче и да ти кажам дека денес е 13-ти и да ми речеш да се множат мило мое. :$ (хаха секогаш сум како мало дете) :D

Ах,секој ден повторно се заљубувам во тебе,тие очи,полни усни и преслатка насмевка. :inlove:

Сакам да викам на цел глас ТЕ САКАААААААААААААААМ ! :l:

12. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Се би дала сега да си до мене...да можеш да ме гушнеш најсилно...онака како што знаеш само ти.
    This distance is killing me :(

13. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    кога му ја објаснив на психијатарот ситуацијата со тебе-само ми рече не се замарај со него-мислев ке ми рече тресни му ја една кога ке го видиш :lol: ама не ми рече така само ми рече тој е кариерист
    кој кариерист :^) :D абе ајде од тоа што сега го работи директор да не ке го стават во фирмата-врски и се е можно ама тој до директор да стигне-искрено не верувам :!:
    ке се залади времето, ке те видам јас тебе детуле едно-дали на работа, дали во партија, а не по кафики да се криеш и да зборуваш каква сум јас божем јас сум глува и ко и секогаш ке ме пецнеш, познавајки те-воопшто не е тешко човек да свати како размислуваш :!: истата сум јас-две три килограмчиња помалку или повеке па има да ти го кажам тоа што сакам во лице-да ми кажеш каква сум јас а не да шушкаш од страна -јас да бев машко, а ти девојче ке ти кажев што мислам за тебе-па светов ако сака нека се подели на неколку дела-похрабра сум од тебе :fubar: :D
    p.s. гледам во претходниот пост од денес сте ми го лајкувале-за тоа што го лајкнал мојот коментар од вчера ама лајкнал и друга девојка т.е. нејзината слика мегу редови, ми се допагаш ти ама не си единствена така да :D

14. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Убав тој, ме пријави на факултет, сега ќе видиш кој е главен. :rofl: Me loves you veWy much. :geek:

На Ilusionist му/ѝ се допаѓа ова.
  15. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    хахаха душа се правиш ти бе за греота :^) :D ајде ајде немаш гајле ти,ајде ке се снајдеме како и минатите пати :) не ми се чуди ;) убаво мое :)

16. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Значи поим за претеризам си.

17. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    денеска сум оладена кон тебе,така што те замолувам да не ме замараш! :D

18. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    726
    Допаѓања:
    493
    Од денес веќе не те сакам!!!

19. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Ех само да знаеш што ми правиш у главава, салата! :D

Знаеш, она чувство кога бараш нешто, не знаеш што, и кога ќе го најдеш викаш "Тебе те чекав цел живот"?! Е баш така, и јас уште се чудам... :angel:

When it's over you're the start. You're my head. You're my heart.

С :l:

20. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Да имаше оскар за себичност, се кладам ќе го добиеше.