Абре дете, кога ми кажуваш дека ти фалам многу и едвај чекаш да си дојдеш ми доаѓа да си заплачам..нема да те пуштам кога ќе дојдеш!
само уште некој ден и пак ке се гушкаме ке заспиваме заедно ке се будиме заедно со душа те чекам нај мил мој мисс јуу анд ај лав јуу
Мразам кога имам потреба од тебе, кога сакам да си до мене, кога сакам да разговарам со тебе а не можам. Не смеам. Ветив. Го мразам тоа, го мразам...
Што би му кажала на брат ми бро досаден си и тоа многу кај шо те чувам цел ден уште и ноќе не ме оставаш на мира аман од тебе веќе имаш мајка и татко ! Да бе да он ми е единственото момче кое го сакам и кое го бацувам го гушкам и го гњавам моето мало слатко братче
Знаеш. Јас знам. Проклето знам. Во некое време.Не сега.Некогаш.Во некоја доцна Октомвриска ноќ. Ќе пијам чај од јаболко и цимет. Ќе гледам во мсечината. Ќе паметам. Ќе боли. Доцна ќе е,дури и за сеќавања.
Толку е се празно без тебе... И цел свет да е собран на едно место,а јас да сум во средина,ако ти не си таму,пак ќе се осеќам празно. А штом те видам,колку и да бил лош денот,свесно или несвесно се насмевнувам и се радувам. Немора долго да трае,битно да те видам. Единствен си што може се да уништи или поправи за секунда. Непредвидлив,тврдоглав,прекрасен... Затоа те сакам
Just because you love someone doesn't mean you should stick around and screw up their life. Така да си знаеш. Не ми требаат убави зборови, не ми требаат никакви дела ниту ветувања, на ништо не верувам, не се препуштам, нема шанси бре. Јас бев покрај тебе во секој е*ан период од твојот живот, секогаш кога ти било тешко или си бил среќен, повеќе сум се грижела за тебе него ли за себе дури и сега кога не сме ни заедно, и синоќа за прв пат потегнав чекор и за прв пат посакав да си тука да те гушнам и ти пишав колку ми е ненормално лошо и не најде 2 минути да се јавиш да видиш дали сум жива... Во истиот момент синоќа се што стори до сега ти пропадна во вода,доволно ми беше годиниве од твоите празни зборови... немој да се чудиш зошто не си дозволувам да чувствувам, затоа што пак ќе горам, а си ветив дека нема повеќе да патам за тебе. Некои луѓе едноставно сакаат некој но не знаат КАКО да го сакаат... тоа си ти. Буквално бев уништена, срушена од тебе и жал ми е што сум гуска, ладна, дрска, безобразна идиотка сега но не можам, премногу се мачев и конечно сум си на место каде што ми е се добро во животот а се поврзано со тебе е заклучено длабоко и НЕ ГО ОТКЛУЧУВАМ. Си имавме договор како ќе стојат работите и почитувај го, ако не па разбери нешто од најгорната реченица и... остави ме!
Друг пат кога ќе јадеш нешто убаво да ме викнеш и мене! Цела ноќ сега наместо да те сонувам тебе, ќе ги сонувам пирошките што си ги јадел
Биди ми поддршка секогаш,како што денеска ми беше. Ти благодарам мн,ми требаше некој топол збор,ми требаше некој да ме погали за косата и да ми каже дека се ќе биде во ред,ми требаше некој да ми ги избрише солзите.. Едноставно ми требаше нечија прегратка..прегратка во која ќе се чувствувам сигурна. Ти благодарам што беше ти тоа. Можеби не те сакам со целото срце,но те сакам доволно.Те ценам и почитувам,премногу си ми драг. А јас...јас на никој начин нема да те повредам! Ти ветувам!
добро бе постои ли една социјална мрежа каде што те нема тебе-постои HI5 дури и на Твитер случајно те најдов не коментирам на ф.б. што правиш-само тука а се те гледам, те следам-пред неколку дена пишав во коментар дека раскрстив со црната боја за сезонава а последно нешто што пишав е дека чистотата не се состои во носењето бело туку во душата-сликата ти беше жолта позадина со црна маичка, си ја сменил каде што е црна позадина а ти си во популарниот сив блузон со бела маичка отозгодола