Шаљач, остај тоа Лана Дел Реј, нема да ме фасцинираш така. Неам јас ништо против неа, али не е по мој вкус, ту мелодраматик. Можда не денес, не утре, после година дена или више, сакам да ми ја пееш на увце, ај хоуп ај вил гет дет плежр. http://www.youtube.com/watch?v=L0ZQyLsBUxc
Ти си ми најважното нешто кое ми дава сила , подршка и инспирација. Те сакам ! always have , always will. G
сеуште помислувам на тебе од време на време.... сеуште ми фалиш понекогаш..... времето врви а со секој нов ден јас се помалку те чувствувам, чудно не ни мислев дека можам
Немој никогаш да се смениш... остани токму тоа што си, тоа што отсекогаш си бил, тоа сакам да останеш. Не сакам и нема ни да се обидам да те сменам. Те сакам таков, те сакам и кога си понекогаш желка, те сакам и кога си чувствителен, и кога си ми влечко и кога ми објаснуваш нешто, и кога ми кажуваш кои планови ги имаш, те сакам и кога ќе излезеш од кола и не ти текнува да си ги наместиш тренерките па боксериците ти се гледаат, те сакам и кога си несмасен, кога и со смоки знаеш да се испрљаш, те сакам зашто знаеш да ме слушаш, знаеш да ме смириш, те сакам со сите твои мани и доблести. Уствари се прашувам дали воопшто ти дечко имаш мана? Дали дека премногу ни се совпаѓаат карактерите и сме буквално како едно или незнам што е работава ама јас и ти неможеме да се скараме, пу пу не дај боже. Со тебе научив дека се може да се реши со искрен разговор, дека треба поголемо трпение, научив да сум смирена, научив дека НИШТО не се бутка под тепих ако сакаме да успееме и научив да сум среќна, да, токму така, научив да сум среќна... Колку блиску ми била среќата и колку лесно сум можела да ја добијам, само требало да посакам. Толку работи правиш за мене, што понекогаш си се прашувам дали воопшто сум го заслужила ова, како сум го заслужила, со што??? Никогаш нема да те разочарам, ти си мојот почеток и крај... Животната мисија ми стана да те направам среќен. Можам да пишувам до утре, задутре, до другиот месец, едноставно ти си ми непресушна испирација. Ти си мојот целосен душевен мир, а тоа е најважното...
Не верувам дека воопшто не си ме сакал. Солзите што ти ги видов в очи онаа вечер го тврдат спротивното. Жал ми е што и ти си едно горделиво копиле.. исто како мене. Спојлер Еден ден, пак ке се сретниме и пак ке те држам за рака..
Извини овака шо се разболе пред да се видеме,ама и ти се разболуваш нешо секој пат кога треба да излеземе.А мош па нејкеш да се видеш со мене?А?А?Ке те начекам јас тебе еден хуахахаххаха
што ти е тебе проблемот дебелко ако постирав песна и напишав дека храброста и силата се на моја страна и дека се уште не е време за разговор очи во очи ти веднаш лајкнуваш други девојки-изгледа се препознаваш во постовите, не те свакам зошто само ти ли постоиш во мојов скапан живот ли бе бог да ме чуват и да ме бранит
што ти е тебе проблемот дебелко ако постирав песна и напишав дека храброста и силата се на моја страна и дека се уште не е време за разговор очи во очи ти веднаш лајкнуваш други девојки-изгледа се препознаваш во постовите, не те свакам зошто само ти ли постоиш во мојов скапан живот ли бе бог да ме чуват и да ме бранит
Сите ставаат на инстаграм слики од храна, ова она јаделе.. Дојди да те сликнам и да те објавам, што да поставам друго кога јас тебе ти ја јадам душата
Некој рекол и не погрешил сличностите се привлекуваат,ако јас сум смотана ти си глуп ако јас сум луда ти си ненормален слично е нелии!?
Со господ напред се да испадне како што треба во сабота. Да нарачам торта и да не ми се ушЉака по пут. Да ми се смали отоков да не ја откорнам ракава. Да престане да ме боли забов треба да чекам до септември за да отидам на забар. Да бидеш среќен и да си поминеме много лепо. ...и по пут да положиш некој испит.
Те сакам душо моја, убаво да ми нанаш. Ситно се бројат деновите кога заедно ќе си нанаме, ќе си се гушкаме и галкаме..
Знам дека се лутиш кога те штипам силно, ама таква ми е милоста. Срцко моја, што и да се случи секогаш, вечно ќе ти бидам благодарна за тоа што го правиш за мене. Знам дека те нервирам, а ти постојано ме слушаш и смируваш. Ти си мојот најдобар пријател, најдобар соговорник, оној што најмногу ме сака, оној што најмногу ме подржува. Те сакам.