Точак си бе 100 пати ја прегази гордоста и ми предложи да се смириме за на крај да се скараме за глупости? И што ако ја смени сликата од нас двајца и стави слика со бившата? Мислиш дека ќе ме повредиш? Пред цело дрштво изиграваше кловн со муабетите за нашите деца , за презимето мое , за свадбата наша... Ахххх бе дете ќе ти дое памет ама касно. А јас веќе не се смирувам со тебе па и последно нека ми биде!!!!
Те сакам и секогаш ќе те сакам моја љубов. Секогаш ќе си во моето срце неколку дена бев повредена за тебе ни се смеев ни плачев ама сега сум подобро и едно знам не се одкажав да те сакам, и нема да бидам во врска уште некое време ќе одбивам кое и да е машко,бидејчи знам дека со кој и да бидам ќе мислам само на тебе и само ти
Можи да си мислам сешто за тебе,ама ти нема да дознаеш што мислам. And who the f*ck are you hanging out with???
Срце си бе! За 4 дена какви спомени ми напави и да знаеш нема да ги заборавам.. А натака ќе видиме Спојлер Ако има нешто цела фемина ќе ја частам
Moжеби и не сум во право но треба да имаш разбирање и да си го намалиш тоа гадниот инает твој. Многу подобро би функционирале така, верувај.
Би ти кажал дека нашето пријателство е на пат да прерасне во голема љубов,мислам заеднички ги чуствуваме тие љубовни вибрации,мислам дека се заљубувам
Сега сфаќам јас зашто не ме викаш кај тебе. Вие дома немате рингли, на плин готвитее.. Туу, ми олесна, јас па мислев не ме сакаш. Ајде штом земеш рингла идеме јако на тројка, заеби ти Кико на кец
Утре идам да се видам со (моите) твоите другари и ако случано те видам во нивна близина ќе ти ја скршам главата!!!!!!!! Неможе во исто време да се дружиме со нив и јас и ти. Денес ти ги препуштам тебе , а утре јас искачам со нив па ти пукни ако сакаш!!!!!
Без разлика со кој и да се сретнам, запознаам, разменам по некој збор или мисла, на крајот од денот јас... мислам само на тебе.
Не можам да те исфрлам од мислите... А сакам. Но ти како магнет ги влечеш моите мисли кон тебе. Не можам ни да заспијам, бидејќи го гледам твојот лик пред мене. Во исто време те посакувам, а и во истиот момент сакам што побргу да те заборавам. Но дали ќе можам? Дали вредеше толку години и моменти поминати заедно да ги фрлиме и да им го пружиме задоволството другите да се насладуваат на нашата болка? Знам дека ни ти не спиеш, знам дека мислиш на мене... Сега оставам се на времето, тоа ќе покаже дали сме ја донеле правилната одлука...
http://www.youtube.com/watch?v=L2XOForop8c Еј убава како убаво се смееш толку сигурна во себе убава но не за мене еј убава но што ми вреди кога празна си кога немасш ти љубов во себе нема да ме задржиш ти Ако убава си само мислиш дека цел свет е твој ти не вредиш во животот мој Ако мислиш дека само слика мене ми е доволно Само убава за мене однадвор А ти си убава Но само вљубена во себе па кажи што сакаш од мене Немој да ми губиш време! еј убава но што ми вреди кога празна си кога немаш ти љубов во себе нема да ме задржиш ти Ти си убава но не за мене Убава со празно срце Мала душа не ми треба, не...
се воздржав од коментар на ф.б-јазикот си го држам за забите аматука ке си кажам пријателство после врска-теоретски шанси нема да успее ова од искуство не ми е јасно ЗОШТО одиш со глава во зид ти глумиш будала или навистина си, или уживаш да се самоповредуваш М едвај чекам да дојдеш во градов
.колку ќе беше убаво денес да беше 3-та смена на работа. Јас прв пат со најмалку обврски,цел ден ќе го поминев со тебе,ќе спремав појадок,ќе гледавме некое филмче,потоа ќе си дремневме заедно. Обожавам да го поминувам цело мое време во твое присуство. Но тоа е,некогаш среќата не ме сака. Ајде после работа,нешто жешко.