Не застана да се поздрави. Само одмина и продолжи. Се` прашував дали сеуште се сеќава на нашата приказна и дали му значи толку како и мене. Но помина толку многу време – се потсетив. Срцето ме заболе кога се сетив дека се` помина одамна. Се` освен мојата љубов. е ова..
Имам чувство,дека не ни оде.. Едноставно е,заладени односи,никој не презема ништо да го смени односот помеѓу нас. А кулминацијата-таа би била разделба. Изморена сум некако.Незнам дали од тебе,или од настинката. Што знам. Монотоно ми е веќе. А ти не правиш ништо во врска со тоа. Имав големи надежи за нас,преголеми планови,светла иднина. А сега? Се е само уште една празна замисла,уште еден неостварен сон. Штета е што баш денеска ги упатувам овие зборови. 5 месеци заеднички до денеска.Не сум импресионирана воопшто,а ни ти. Измачување е нашето или?
сонце мое уште некоја саат ни е годишнина нека ни е со среќа да ни се множат уште цел живот да бидеме заедно и среќни ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ НА СВЕТОТ
Не можам ниту да пишувам веќе. Ми ги зема сите зборови вчера. Твоето најубаво пијанство. Се ми кажа. Сега знам дека сум ти се. Се слушаше тоа во твоите најубави машки солзи кои се лееја од недостиг на моето присуство. Ми кажа дека веруваш во мене. Ми кажа дека нема шанси да сакаш некоја друга никогаш после мене. Ми кажа дека сум совршена. Бевме голи. Но не само физички. Ти беше пијан,но знаеше што зборуваш. Ми кажа конечно се што те мачи. Сега знам како ти е. Секогаш ќе бидам до тебе мил мој. Нема да ја заборавам вчерашната вечер. Беше пијан од љубов и од тага поради другата половина од тебе - твојот брат. Но најсаканото беше до тебе, среќно со солзи поради твоите солзи. Плачев и јас. Заврна еден убав и силен дожд кој те успа а мене ме уплашија грмотевиците. Нема да ја заборавам таа вечер.Никогаш.
Сакам да знаеш дека ми недостасуваш и тоа ужасно многу. Ајде веќе враќај се од твојот одмор со другарите... врати сеее.. Тешко ми е без твојата насмевка, без твојот мил поглед. Не можам да дочекам да те опсипам со бакнежи и прегратки.
Знаеш дека не го мислев она што го кажав. Знаеш. Кажав се во моменти на лутина и бес... Те повредив, знам. И жал ми е за тоа. И знам дека едно извини не може да ги избрише тие зборови. Но што можам, освен да се каам. Ех да можам да го вратам времето. Тогаш немаше да е вака како што е.
Oбожавам кога не бираш време да бидеме заедно, кога по цел ден ме гледаш, а најмногу сакам кога ме чепкаш таму каде што најмногу се палам. Со љубов твојот Спојлер ТЕЛЕВИЗОР
Некој мора да си оди. Можеби еден ден ќе престане оваа болка. Јас и ти,ненадминливи разлики. Сонувај ме ,но немој долго.
Оваа вечер беше романтичен Не можев ни да продолжам со лутината. Сакам кога максимално ми се посветуваш на мене..на нас. Да бидеме среќни како сега!
ѓубре си како можеш вака да ми се испонашаш бе алооо кај мене седиш на моја територија и пушташ глас кој ти дава право на тоа?!?!?!? сељак!и мене кај ми е паметот незнам
кога беше во Македонски Брод кога стигна во Прилеп ако станеш мајмунче ке биде интересно Македонија на дланка си имаш ти немир во душата, те свакам дека не ти е лесно
Шо да ти кажам? Незнам ни јас веке. Почнува да не ме боли повеќе, сфаќаш? -Ке те потонам во заборав.. само кога еднаш ке се деси тоа нема назад. ..остануваш на дното.
Кај заглави вчера што не можеше да ми се јавиш цела вечер.Чоек не е тебе да те пушти да излезиш сам одма забораваш на сите околу тебе.Не си фер.Не барам од тебе да ми поднесуваш нон стоп извештај кај си бил со кого си бил,а треба по што и самиот знаеш дека не си човек за верување.Сакам само одвреме на време да ми се јавуваш да кажиш дека си добро како си поминал и слично.Сакам да функционираме како нормален пар а не нон стоп со карање за глупости.Ко што си почнал ти за секоја ситница и за секоја глупост да се лутиш треба и јас па тогаш чао чао ќе и речиме на врскава.Уфф колку сакам да дојде време па мене да ме боли уво за се па да не се нервирам вака.
Ми фалиш врати се врати се доста беше нашата разделба те сакам бескрајно,а знам дека и ти мене врати се и да заврши нашата болка.