Ти си ми се во животов, дури и ако некогаш нема да те имам покрај себе, еден дел од мене секогаш ќе ти припаѓа тебе.
Не мислев дека некогаш ќе го кажам ова, али кога планираш ти да си одиш денеска од кај мене? Цел ден сме заедно иако вредеше, се покажа дека си вреден зет, моите се гордеат со тебе Не дека ми сметаш, јас сакам да сум покрај тебе, али едноставно толку ли неможеш без мене да си И верувај дека и јас неможам без тебе
Зошто заспа лута сум ти јас те чекам,а ти ах бе џабе спремање џабе се ќе видиш утре што ќе ти направам
Љубам кога си романтичен,нежен,внимателен,кога си насмејан,кога единствена цел ти е да ме насмееш. Знаеш дека ова е затишје пред бурата.До сега беше со мене.Низ бурата заедно ќе поминеме? Ми вети.. Зад кажаниот збор секогаш цврсто стоеше.Но сега? Премногу проблеми ми надоаѓаат.Ако јас тонам,ќе тонеш со мене? Еве ја приликата за докажување.
Кочи. Нели гледаш дека се‘ ми е умерено. Најискрено, ама ич не сум загреана. Не ми се ни флертува, не па нешто повеќе. Мавни ме со воден чорап и остави ме.
Opsujem daljinu i taj grad koji te drži brate, i ne da ti da budeš uz mene. Opsujem sve dane na kalendaru, osim onog jednog, oznacenog, osim dana kada cu te vidjeti...
Толку. Многу за да биде малку. Мораше вака. Како инаку би се сеќавале. Не ме враќај.Не се враќај. Ќе боли,знаеш?
Ги бројам деновите до нашата следна средба...а секој ден подолг е и од година :/ Ме убива сето ова. Но ќе издржам! Заради нас...заради тебе!!
Зборови кои ќе ги запомнам...-Јас ако многу зборам ама најмногу те сакам. Се надевам дека е така. Извини што каде и да одиме налетуваме на него,ама верувај јас не сакам и ми пречи целата таа ситуација. Не сакам такви средби повеќе...НЕ!
Ох,мило мое. Воопшто несакам да те гледам во таква омалаксана состојба. Но,мило ми е што цела ноќ останав покрај тебе и се грижев. Исто како ти што трчкаш околу мене кога сум болничка да не ми треба нешто. Затоа ќе бидам тука за тебе засекогаш. Никогаш нема да дозволам сам да се справуваш со било каков проблем или ситуација. ТЕ САКАМ.
Остана уште малку и ке бидеме заедно.Уште малку.Ти ветувам ке те направам најсреќен.Моментите поминати со тебе се нешто што ке ги памтам целиот живот.Се надевам ке си бидеме вака среќни заедно до крајот на животот.