Vo momentov cuvstvuvam potreba da mu kazam dva tri zbora na mojot nekogasen prijatel: Te sakav, te pocituvav i mnogu mi e zal sto tolku dobro se znaeme a sepak se odnesuvame kako nepoznati... Nikogas ne sakav da te povredam, a i nikogas ne veruvav deka taka lesno ke se otkazes od naseto iskreno prijatelstvo... Jas sekogas ke bidam tvojata zelena... prijatelka...
Срцка вчера те осетив многу многу блиску до срцето....ме гушкаше така силно и ми покажа дека уште неизмерно многу ме сакаш и ти значам...го знаев јас тоа само го немав почувствувано...повторно ме придоби токму кога сакав да ставам крај и мило ми е што немав храброст зошто сега сваќам дека не сакам да заспивам во некој друг,не сакам да бакнувам некој друг...ти си оној кој го сакам и ми значи....срце мое ми беше убаво цели 3 часа да лежам до тебе и да си ја одмарам душава и снагата..и да знаеш дека се одморив кога го слушав твоето срце и ја чувствував топлината на твојата рака...ме галеше така милно,а во ноздрите ми влегуваше мирисот на лаванда од твојата свеќичка и ми беше убаво...сакам те срце мое,повеќе од она што мислев дека те сакам,можеби не е убаво толку да сакаш на мои години ама ако јас те сакам и дури сега сваќам колку не се каам поради тоа
Би му кажала само , Фак ју Фак ју вери вери мааааач Мило ќе се видиме на Faithless ќе видиш кој е кој
Многу сум бесна на тебе И после се јас пробав да те зачувам барем како другар.Ти пишав на мсн,а ти ме удостои само со два бедни збора Епа со тоа само покажуваш дека ТИ си тој што НЕ е спремен да се соочи.Ти си тој што нема храброст
Хах зеленоок,имаш уште многу да учиш за мене.Не е само тоа што го гледаш.Собра храброст и конечно ми пиша и мислеше дека јас ќе го наградам тој потег.Не...Гледаш на колку ладен начин те откачив?Сега барем знаеш како ми беше пред некој дек кога ти ми го направи истото
Skoro nedela pomina od koga te oterav u pm,ti rekov da ne mi vrtis,da si ja e..s droljata,a ti izgleda kako da go cekase toa od mene,pa sega si sloboden!ako de,uzivaj,samo da vidam do koga? so drolji tesko koj izlegol na kraj! ke mi bide milo koga ke slusnam kako patis... uffffffff!!!!!
Тажно ми е , ми недостигаш , те нема .. Сакам да те гушнам , сакам да ја осетам твојата топлина да те чувам за мене .. Повеќе таа да е минато ... Сакам да те видам , иако и тоа ми остана во минатот , ти , твојата убавина ... твоите муабети .. кога требаше да те имам , јас згрешив .. сеа јас кога патам по тебе .. Тебе те нема , твојата трага ја нема .. Само во минатото си .. Ми недостасуваат твоите разговори , твоето смеење .. Твоето жалење кај мене .. како и да е , ти си тој што ќе го чекам.....
гомце знаеш колку мн ме нервираш? како може се да ти е побитно од мене? веќе не доаѓам кај тебе, а и зошто би доаѓала за ти да бидеш со другарите или со мачките? од денес гали се со нив а од мене ке добиваш една од оние моине глупи насмевки кои значат и пак ме разочара, мрш губре едно