Sve je deja vu Sve je uzalud Shvati da je mozda zadnji put Deja vu Vec vidjeno sve Ljubav polako umire
Понекогаш, барам начин да ти простам...Да ставам крај да речам доста, и збогум засекогаш !!! Длабоко во мене секогаш ќе живее еден дел кој тивко ќе ми шепоти дека не ме сакаш
Ехх само да го кажеше ова некој месец уназад... подобро ке беше за сите тројца и накај четворица ке бевме сега можеби... и помирно ке спиев навечер, и наутро насмеана ке се будев... Малку закасна со мислата.. ама битно ја кажа
Фала ти што толку многу ме сакаш и што се грижеш за мене Не сакам никогаш да те загубам окце мое палавко . Ми фалиш ептен пунооооооооооооо
...Kada nije mi dobro i kriv si mi za sve i sve teske reci same svoj put pronalaze pitas se gde smo to i sta radis tu, zasto takva sam - to je ljubav.... jer nemam kuda kada sa tobom borim se i kada te volim najvise kad lose krene mi dan i ceo svet me nervira tek onda ne vidis sta je u meni neces da sacekas zelis da napustis sve jer ne prepoznajes onu koja voli te i to je ljubav - ja nemam kuda i kada sa tobom borim se i tada te volim najvise i to je ljubav - ja samo lutam i kada nije moj dan i tada si mi potreban jer nemam kuda ti znas da bicu sama i mislicu o nama ...ja samo lutam... i to je ljubav...
Сакам само да му кажам дека многу го сакам! Секогаш знае да ме изненади со смс порака во 3 саат сабајле во која пишува едно едноставно: Те сакам. Знае дека седам до доцна за да учам за колоквиумска и секогаш ме освежува со убави пораки.
ауууууууу дечко кај ти се очите, кај ти се критериумите и стандардите??? ти не си некој лепотан, ама пак некоја просечна лепота имаш.....туку она страшилоно од женска што ти е како грдо створење бре бре.....добро бе не ти е страм да ја шеташ со тебе во јавност? Изгледа затоа до сега не сум ја видела, уплав добив....на бајачка ќе одам Ајде ќе речеш јас сум женско можеби субјективно ќе прокоментирам....ама кога маживе околу рекоа дека е ужас девојката значи стварно е ужас Штом за излегување е таква - никаква.....којзнае преку ден без шминка каква е Алал да ти е....треба храброст да си со таква девојка, или ептен криза за секс те има фатено
Вечерва, дали да одам со другарките на кафе и да се потопам на времево и да се изнервирам што пак залудно парите сум си ги потрошила? Или пак да си дојдам кај тебе, да ти се мушнам под ќебе и да правиме бебе За ова последново се шалам! Ма какво бебе бре рано е... Туку што велиш мил мој, другарките ти, а ?
Ти готви, јас ќе р'мбам... на Фемина. Менувам гаќички и за 20 мин тргнувам... Да те гушкам убаво , секси суштество
мн ми е мило шо се смени према мене, шо свати дека те сакам, ама работата е шо и јас саватив некој работи, па не знам дали сеуште да сум со тебе или не
А бе ајде... Денес најде да те задржат на работа??? И да ве носи шефот на вечера?? На денешниот ден????? Во моево стање??? Те чекам цел ден ко луда да си дојдеш од работа.... За ти да си идеш у кафана да јадеш, а јас да гладувам да те чекам заедно да јадеме... Знам не си ти крив, но сум бесна ! И јас и бебуфчето е така да знаеш !!!!
Колку си сладок кога ми кажуваш колку ти недостигам Ајде стрпи се до утре, ќе се гушкаме. А на екс - нека ти е среќен роденденот, сета торта што ќе ја изедеш да ти се фати и да се здебелиш уште толку
Море дебил еден одсега не ти вракам на пораки после 10 сатот! Имаш нормално време за праќање пораки! пукнииииииии.....