Да сме живи, здрави и весели 100 години заедно. Поминав доста, поминавме доста. Се среди не си истиот. Не сум истата одиме кон подобро. Среќен да си и да си го поминеме убаво утрешниот ден. Среќен роденден Те сакам
Значи не. Не. Нема да ме испровоцираш. Тоа не. Нема да ти дозволам. Нема да ми се посериш на среќата.
Да,те сакам и покрај се.Те сакам и покрај тоа што ми нанесе болка.Те сакам и покрај толку повредувања.Те сакам и покрај секојдневните безброј солзи исплакани за тебе.Како толку лесно заборави на се?
баш вчера размислував-по незнам кој пат веке од толку мислење мозоков почна да ми испарува 2 улици не делат на ист колеџ јас & ти сме студирале-различни генерации и секако насоки од исти места бившите ни биле-секако не сите само 2ца/две секако ти незнаеш од иста политичка партија сме 4 години разлика според хороскоп си одговараме-само како е тоа возможно не ми е јасно, не можам да сватам со родениот ми брат немам волку сличности -се шегувам и убаво во стојат зелените блузички со бели капчиња сте знам дека ти не носиш даркер во душа
Друг пат ,немој да ме лажеш добро? Фрли ја таа проклета обетка што ја загубив кај тебе. Во име на сите денови кој си ги поминал со твојата придружба. Се надевам вредеа.
Не ти пишам, пукни ! Мислев, не пукај Нели Швајцарец се правеше, од каде сега наеднаш со Македонскиов почна ? Или не можеше да ја најдеш „Ај ма пиши ми“ на Германски :geek: „Абе срце EHRLICH сум јас !“ Да, да Ehrlich си .. Абе оди играј фудбал таму.. Не си ти за Македонски да зборуваш
Искрено многу ми е мерак што и двајцата сме погодени,просто уживам со тебе,ама што да правам кога ме привлекуваш,комуникацијата ни е топ,на сите теми си отворена и искрена,искрено јас сум најсреќен дечко на свет,да те барав нема шанси таква душичка како тебе да најдам,само нека продолжи и понатака,затоа што мислам дека мојот сон со тебе го живеам Ах бре девојко знаеш како со мене,твојата насмевка толку многу ме плени,магнет си,нон стоп си ми во мислите.
Лалалалаллала сеуште мислиш дека си единствен на светов и дека патам по тебе? Прашај ме дали уште сум на тач па коа ќе ти текне да ме викнеш да се смириме! Не, не, не, не, не, нееееее!!!! Запознав човек што е многу пати подобар од тебе и плус поубав е фрц фрц! Епа маче смачено ми е да трчам по тебе, а да ти се трескаш од земја дека има некои што те сакаат поише. Дојде и тој ден кога јас искачам со машка особа , а таа машка особа не си ти!!!! ПУКНИ СИ!!!!!
Мислиш си интересен со тие тинејџерските шеми што ги тераш на 23 години и шо бркаш мижави девојченца баш од моја улица ... од цело Скопје тука ли најде знам пак сакаш да си блиску до мене Абе маче има некој друг што ми пружа повеќе внимание од тебе прави да се чувствувам посебно и своја .. Ке се освестиш коа ке ти пројдат бубачките кој највеќе те поштува ама ке биде касно така мислам И знаеш ли колку сакам да те сретнам случајно да ти ја видам фацата кога ке ја видиш новата ЈАС
Не, нема овојпат да биде по твое. И нема да ти простам за нешто што ти си крив, а ме правиш мене крива.
Ти си во поголемите комори во моето срце, и тоа засекогаш ќе биде така, без разлика дали сум со тебе или не... Благодарам на разбирањето, знаеш дека за тоа те сакам повеќе... Што е твое, ќе си дојде.
Ми недостигаш.Сакам да си барем една недела до мене.Сакам таа недела да бидеме сами.Да си се посветиме еден на друг.И ништо друго да не не замара. Се надевам дека доказите кои ми ги кажа(на кои јас те натерав ) се вистинити.Знам и дека одговорот на твоето прашање(зошто продолжив со тебе да комуницирам)те заскокотка.Али знаеш што?Таква е љубовта. Те гушкам
Кога би имала шанса да ти се извинам уште еднаш, да ти кажам се што ме мачи и радува, да ти кажам дека страшно ми недостигаш, дека сакам со тебе да го прославам роденденот. Те Сакам и потребен си ми.
Те сакам..те сакам..те сакаммм...не сакам тебе да те пристискам и гушам мило..знам дека ситуацијата моментално и не ти е баш сјајна..затоа сакам да имам разбирање...но не сакам тоа да има влијание во нашата врска затоа што премногу се трудев да успеее истата..те молам тебе го молам бог да се врзумиш и да ми се вратиш истиот оној кој знае да ми каже дека не може без мене...ТЕ САКАМ НЕИЗМЕРНО