читајки ги моите коментари, постови милион % си помислил оваа одлепила ехее од кога не не дека сум одлепила таква сум јас каква што сум-и да се расплачам и да се насмеам-понекогаш и без причина чисто срце и душа-такви сме ние раковите а не ко тебе бе јарец еден како ли рак и јарец во хороскоп си одговараат не можам да сватам
читајки ги моите коментари, постови милион % си помислил оваа одлепила ехее од кога не не дека сум одлепила таква сум јас каква што сум-и да се расплачам и да се насмеам-понекогаш и без причина чисто срце и душа-такви сме ние раковите а не ко тебе бе јарец еден како ли рак и јарец во хороскоп си одговараат не можам да сватам
Зошто не знаеш да го цениш тоа што го имаш...се молам за тебе се молам да ги отвориш твоите очи..затоа што ако продолжиш вака не ми преостанува ништо друго освен..да те напуштам..Злато премногу се борев за нашата врска и сеуште се борамм..како што јас те разбирам тебе..сакам и ти да ме разбереш мене...веќе оваа далечина ми ствара болка во душата...дојди си те молам..изненади ме
Знаев. Едноставно знаев дека ќе ми ја вратиш целосно насмевката. Знаев дека ќе ме направиш среќна повторно. Ми ги тргна сите лоши мисли. Повторно се заљубив во тебе,како и секој ден, се повеќе и повеќе. Ме враќаш во живот секој ден. Ме потсетуваш зошто сум жива,зошто постојам. Ми ги отвараш очите за да ја гледам бесконечноста. Те сакам.
Ме разочара.. Уништи се,сите наши градени соништа ги урна.. Вредеше ли? Не знам,одалечи се малку од мене..почнува да ми смета твоето присуство,твојот глас,твојата насмевка,убедување,празни зборови,мирис..едноставно ми смета се твое. Мислам дека е време да направеме пауза малку..м? Мене ми е и те како потребна..
Љубов моја, само ти можеш да внесеш радост во мојот ден. Само ти ми требаш за да бидам среќна, за да постојам, за да знам зошто живеам. Секој твој збор, секој твој поглед, секоја твоја насмевка која ми ја подари денес се најубавото нешто во мојот живот. За тебе живеам. Те сакам најмногу!
Добро доста. И онака умрев пред неколку дена. Оддржуваме тишина, молчиме. Многу и кажуваме. Тишината зборува. Живеј ти. Јас и онака... Времето минува. Мина. Не горат свеќите. Никогаш немав никој како тебе. Никогаш не дојде и нема да дојде.
Тешко ми е...А ти си толку ладен спрема мене... Не знам што ти е.Не знам што ми е......Ми требаш проклето многу..Ме разочара...
Ниту збор повеќе не смее да се каже. Не ни сакам да слушнам. Повторно го правиш истото. Се сомневам. Не сакам да сум жена повеќе. Не сакам.
Да даде Господ таа курва со свои очи да ја видиш во кревет со друг,како можеше баш со неа најголемата моја непријателка и најблиску до мојата куќа..па секоја ден да ве гледам заедно ама знам дека кратко ќе ви трае тоа џабе е и што се веривте
Греота би било да го изгубиме тоа што го имаме, имаме многу. За многу е неразбирливо, ама оние што не познаваат двајцата добро, знаат дека сме исти говеда што на ист начин се сакаат. Во животот, кога ништо не оди како што треба, ти и да не си тука, тука си. И цела недела да не се слушнеме, знам дека си мој... знам, затоа што и јас сум твоја. Te сакам.
Д сам се издаваш дека ти значам-покажувајки љубомора на секое машко што на слика ке го видиш дали на мој профил или нечие име ако спомнам а твојот почитуван колега бега од мене ко да сум баба рога и ке го изедам наместо убавината да го привлекува него го одвлекува дим да ме нјама ама ке дојде ред кога ке почнеме со состаноци и: -ке ме пецнеш па ке ми ти вратам за да сватиш дека јас не сум глува & глупава туку глумам -или јавно пред сите ке ми ти свртам грб и ке барам да ме преместат во друг ким за да не те гледам
Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.Пиши ми.!!!!!!!!