Очајно многу посакувам да помине овој период во животов мој, за да ти се посветам само тебе! Можеби и подобро е вака, што цело време имам обавези и не мислам на тоа дека си ми далеку... Можеби дополнително поголема мотивација ќе имав ако знаев дека ќе помине се‘ ова и ќе те имам до мене, покрај мене... Можеби... Милион „Можеби...“!!!! Ми фалиш, многу ми фалиш! А!
Не ја сакаш, знам! Само ми се одмаздуваш, својата тага ја делиш на пола... Но боли тоа што она, може да ти даде, се што не можев јас!
Со тебе се е некако поинаку. Не знам каде ни се вкрстија патиштата. Не можам да најдам нешто заедничко меѓу нас. Црно и бело, минус и плус, Содома и Гомора. Имаме љубов. Тоа ни е заедничко. Немој никогаш да си одиш. Знам колку сум тешка на моменти, знам дека си и ти. Но, ќе се потрудиме. Вети ми. Не ти треба пушка, пиштол, нож, камен за да ме убиеш. И едно збогум е доволно...
На еден бивш... Мило ми е што и покрај се можиме да разговараме најнормално, за општи прашања како цивилизирани луѓе, онака како што треба да биде. Мило ми е што ми пиша вчера и што се беше така фино како ништо да не се случувало меѓу нас, иако е малку чудно...Се прашувам дали и тебе ти беше чудно? Дали сакаше да ми поставиш некое прашање плус? Дали сакаше да ми кажиш нешто плус? Јас сакав. Сакав да ти кажам дека се што направив беше од љубов. Да, те сакав. Колку безсмислено ми беше тогаш да ти кажам, а сега посакувам да имам можност да те погледнам во очи и да ти кажам дека не беше туку така, од бес...од љубов беше. Можеби еден ден...
Ми недостигаш до болка ! Сакам да те гушнам толку многуууу, уфф ајде нека поминат деновите, само ти можеш да ме смириш
Е*и се џукело, да фрлиш 3 години за 12 дена.. пу, срам да ти е, срам да и е на мајка ти што те воспитала така.. јас те извадив од калта идиоте, никој кога не те познаваше, и сека дочекав од тебе да ме поминуваш на патот, уште спиеш в мојот кревет будало една, живееш со мене, пу !
Glupaku eve ti ja majkati sega,prestani mene da me baras i da mi vrsis pritisok da bidam so tebe bebe! prvo resi si gi problemite so tvojta fina mamicka pa potoa baraj me mene!!! dosta mi e vise od nea dosta mi e od se krsete glava i ti i ona!!
Не те барам денес. Што знаеш прави. И не, не сум таква поради ПМС-от. Таква сум пошто ме навредуваш. Шовинист глупав. Цркни.
[СДК] Сакам да кажам... со тебе ми е најубаво сакам да сум постојано до тебе секаде да одиме заедно се да правиме заедно тоа ме исполнува ме прави среќна посреќна од било кога!
Се додека ме гледаш така не е битно ни која е со тебе ни која е до тебе... Усните може да лажат но очите ја кажуваат вистината... Погледот те издаде по незнам кој пат!
Иако и двајцата сакаме да бидеме заедно,залудно е се. Неможеме. Многу ме нервираш пошто некои работи ги имаш на рака но не ги искористуваш и ти и твоите. А се додека се наоѓам во твојата прегратка се чувствувам прекрасно,сакано,заштитено. Гушни ме,бакни ме,да одеме на места каде што никој нема да ни смета,да не мрази,да ни греши. Лажам . А можеби и не.
како не ми текна леле на моменти се надминувам самата себе си М па ти си геј -алелуја ја открив Америка 2 пат
http://denesen.mk/web/2013/08/27/video- ... -karleusa/ Размисли си убаво пред да ми кажеш другпат дека лошо пеам!
Готово е помегу нас.....Готово...А како јас ке живеам одсега да не ти е гајле.....Не грижи се за мене....Само живеј си го животот,јас негогаш не сум била во твојот живот,не сум и никогаш нема да бидам.....
Глупав си што чекаш а ја пак уште поглупава од тебе што те чекам и платонски те љубам!! аплауз за глупоќата!!