После толку години заедно, пак незнаеш кога нешто ми смета, кога нешто ми треба. Зарем мора да ти објаснувам се што чувствувам, толку време не си ме научил.
таман решив да прошетам низ маало вчера, налетав на тројца твои колеги и ко тие да беа малку налетав и на тебе-свртен со грб, а не можеш да не прокоментираш каква сум јас фала ти на комплиментите ама од тебе дебелко навистина не ми се потребни така да џабе се мачиш да ги изговараш само се прашувам како ли те убедиле да облечеш маичка со поинаква боја од твоите стандардни нијанси а убаво ти стои мала промена :up:
И на крај испадна се` што се колнеше дека не си... иди крши глава, дури не вреди ни во очи да ти го кажам ова. Адиос! Now you are just somebody that I used to know... http://www.youtube.com/watch?v=DqRC5tquyU0
Te сакам зашто ми купуваш смоки на Витаминка, иако ги сакаш на Соко Штарк. Те сакам зашто купуваш тортиља чипс, а не домачински. Те сакам за ишлерите што ми ги носиш, зашто еднаш спомнав дека ги обожавам. А најмило ми е кога си во гужва и само ќе ме прашаш "Еј, а знаеш?" А јас - "Знам. И јас тебе."
Ми фалиш. Ужасно многу... А ти? Друга усреќуваш или и неа и го кршиш срцето како мене?? Дај не ја лажи. Не заслужува. Девојче од 15 години + прва врска... Не заслужува такво лошо искуство. А веќе и го направи тоа. Мене не ми е убаво а можам да замислам како ќе и биде неа кога ќе дознае...
Ти благодарам што постоиш... ти благодарам на подршката и кога сум ти напорна... Ми фалиш иако предмалку се слушнавме и она што ми одзвонува во глава е она твоено Мила знаеш ... многу многу...
премногу ми фалиш знам дека и тебе не ти е сеедноо али мора некој инат да води знам јас, али ќе се вратиш ај ај ќе сфатиш ти дека како што сум ти била јас нема ниедна да ти бидее
Преку скајп, вибер и фејсбук јас не можам да те фатам во лага или ти стварно немаш од психопатско-кретенски-ненормални- искористољубиви македонски гени?! Многу си идеален. Остани таков засекогаш.