Ни со тебе ни без тебе!!!! Ама не ти попуштам додека ти прв не дојдеш и не сфатиш зашто сум ти лута..А сигурно се чудиш,бидејќи твојата нервна мозочна клетка не е толку добро развиена за да ги детектира моите чувства...Човек без осет за време,човек самобендисан и крај ставам со тебе!! Не ми требаш
Значи ВАКА: не бев ЈАС таа што ти титна, туку мојов забеган мобилен кој очигледно те обожава.... Ама и ти како да го обожаваш него, а? Не престана да титкаш. На мое едно - твои илјада. Ако ако, нека ти биде. Пукни си што нестрпливо чекаш мој одговор, а немаш
Викам не те сакам, барем самата се убедувам во тоа, а што ме тера да посакувам за момент да можам да летнам и доволно ќе ми биде само да застанам на прозорецот од твојата соба и да те гледам како спиеш така мирно, тоа доволно ќе ми биде , очигледно во таа гледна точка не можам да си се разберам самата....
Да имам храбост и можност ќе ти раскажувам за моите внатрешни немири , за тоа како тажните женски очи гледаат на овој свет.Избувлива сум , на моменти желна за внимание.Не се работи за его , едноставно барам начин да ја пополнам празнината која која владее меѓу нас . Толку си блиску а сепак далеку. Долго посегнував да те дофатам ,ти само чекореше напред без мене. Очаен потег , снемав сила и крајот се ближеше со последен крик врискав силно и долго ,изговорив тешки зборови , кои можеби се преголем товар за тебе. Повторно забораваш дека не е твој , наш е ајде заедно да го оставиме зад нас вo минатото Неуспехот е само мотивација , да се проба повторно , овој пат помудро !! За крај едно срамежливо - Те сакам
мнооогу си ми сладок, срцка, оддвај чекам утре да те видам пак, се надевам ке одиш и ти во истиот правец во кој одам и јас... мислам дека се заљубив во тебе..
Срце мое... умирам во себе, да, но успеав да ти докажам дека можам! Среќна сум кога те гледам така потиштен. И не барај начин за да се гледаме, заврши времето за гледање, сега е време за пауза. Ти ветувам дека ќе ме бараш! Ќе ме молиш за една недела. Ех сонце мое... http://www.youtube.com/watch?v=TOrnUquxtwA&ob=av2e
Срце..многу убаво си поминав. Повторно ги осетив твоите бакнежи....ќе видиме што времето ќе донесе за нас, јас никаде не се брзам.
Ми вети дека ќе престанеш,а ти пак по старо!!!! Последен пат ти кажувам или ќе престанеш или ќе биде крај!