Значи не знам дали ова што ни се случува се случува со причина...зошто да биде вака комплицирано?? преубаво ни одеше кој ѓавол влезе во тебе.??се надевам нема уште многу да остане во тебе..и ќе си ги отвориш очите....
ааааааааааааа!!!!! го сакам најмногу што можи... ми седи грутка во грло, не можам да му кажам толку зборови а колку сакам....Ах да ми се најде некој ден поблиску
Зошто вака малечок? Зошто не ме оставаш да заминам? Зошто не ме пушташ да исчезнам? Да не се вратам никогаш повеќе? Зарем ќе дозволиш уште еднаш да те повредам? Да ставам сол на раната? Што би после тоа? Каде би? Како би? Не ме сопирај, те преколнувам! Ќе биде подобро за тебе. За мене е прекасно.
те видов пред некој ден на мојата улица во автомобил со другар ти-веднаш те препознав по впечатливата маичка-од сите дечки во градов само ти имаш таква еден и единствен сега знаеш каде живеам а вчера бев во твое мало да си го видам тетин ми ама ни трага ни глас од него, ме зачуди дури а чудно вчера молчеше кога ме виде дури и ме зачуди што ти стана или не беше расонет од минатата нок или не ти се зборуваше а јас имав две шанси да те пецнам со нешто ама вчера не бев расонета-завчера бев преморена па едвај вчера се разбудив а завчера брзав кога те видов така да
Отечени очи, побегнат сон, кошмари, телефон во рака и чекам.. Вака ми почнуваат и поминуваат деновите.. не знаеш колку ме боли срцево. Камо да можев да го откорнам и да ми згасне сета болка. Нема поголем бол од љубовниот, кој сака нека каже.. Се` ти дадов еј. Душа, тело, срцето на изволте. За што ли само простував, се измачував, патев? Го доживувам истото што и лани и не знаеш колку боли. Тоа беше најлошиот период во животов мој и сега гледам дека се повторува, а сум немоќна да спречам било што.. Сакам да се разбудам после месец дена. Кога ќе помине се. Кукавица сум, ама не можам да се справам.. не повторно. Немам сили за ништо, сакам да сум сама. Цело време. Крута сум и лоша кон другите. Ти си причината. Секогаш. Да ми каже некој дека ќе вреди ова, за да стиснам заби и продолжам понатаму. Зошто вака не можам. Сакам да ме нема.. Се` ме боли.. и новата, која не сакаш да признаеш дека ја имаш. Аххх.......
благодарна ти сум кога ми праќаш слики со текст кој не опишува.И мене.И тебе.И нас. Незнаев дека до толку ти значам..незнаев. Најголем впечаток ми остави оваа.. Се надевам дека ќе имаш живци да ме истрпиш кога нема да бидам во ред. Ми недостасуваш
И велиш тука ќе се возиме есенва. Или јас велам. Па неможам а да не сонувам нели?! Јас сум продукт на кризата од крајот на 80_те и почетокот на 90_те. Ама не сум од оние кои тргнаа по турбо патот. Јас сум од оние кои тргнаа по ЕКВ. Па зш да не се фалам со тоа. Кога некои се фалат постојано со нивниот свежо направен маникир, можам и јас да се фалам со ова. (какви глупости и досада) https://www.youtube.com/watch?v=PC30BsUcObY