Aбе море цел ден беше уклучен и ти и јас и не ми пиша,чекаше да се исклучам па за да ми пишиш?? Копук еден
ја постирав песната што сакав да ја постирам и да беше наменета за тебе-не напишав име ако си се препознал уште подобро и мило ми е ако ти ја расипав вечерта
не си свесен колку многу ми требаш во моментов! Ми треба твојата прегратка, само таа ми е најголемата утеха!
фала ти што стално си тука да ме разбериш, сослушаш. засекојпат ке те сака и ке ми бидиш единствен во срцево!
Го видов La Chat чуденцето. Па ти си шлакнат! Каков Амстердам, какви бакрачи. Дај да се најдеме на пола пат, ајде! Имам црвени чевлички сега, не ми купувај ништо.
Сме биле тука предходно и не можам да го правам истото повторно. Пушти ме да си заминам, кога веќе ништо не правиш за да ме задржиш...
Иако долго време сме разделени и оддамна те немам видено вечерва те чувствувам блиску до мене.Во срцево ми се појави некаква топлина ,се потсетив на убавите денови кога те гушкав најсилно на свет ,кога уживав во твојата силна прегратка .По долго време ми се појави насмевка на лицето но и солзи во очите .Ми се измешаа чувствата ме обзема радост ,тага,копнеж по нас ,по убавите денови.Во заборав ги фрлив сите неубави работи. Посакувам повторно да ги видам најубавите очиња .Ми недостигаш многу
Знаешш дури веке ми се гади од ситуацијава...некако се чувствувам уморна....или пак можеби..болката полека исчезнува...останува да видиме...како и да е...овој пат е поразлично..болката е помала...нема да бидам тука за тебе вечно...ако навреме се свестиш..ке пробаме да се средиме...но ако го испуштиш овој воз...и мене ке ме испуштиш засекогаш ! Поздрав
љубовни песни постираш а јас со дијазепам од 4 мг едвај заспав вљубен, срекен си-ок, ај одлетај на 7мо небо и да не си се вратил тука муфљуз еден
Ти ги имаш најубавите сини очи. Во нив се гледам себе. Во нив го гледам мојот цел свет. Не можам да ти опишам колку сум среќна кога си блиску до мене, така како денес. Би сакала вечно да ме држиш во прегратка. Да заспиваме и да се будиме заедно. Те сакам најмногу!
Се надевам дека ќе дојде ден кога ќе разбереш каде погреши ,ќе се покаеш и ќе посакаш да ја поправиш грешката.Сеуште се грижам за тебе ,се прашувам како си ,добар ,среќен или тажен ?Боли помислата на нас на тоа се што било и што заврши.Ми го скрши срцето но јас и со такво срце сеуште те сакам .
Srce voli ochi kafene iako su bile neverne :/ Иако веќе меѓу нас не е она што беше,сеуште ми значиш. Се радувам на секоја твоја победа. Тажна сум на секој твој пораз. Среќна сум кога и ти си среќен...
Нема да кажам дека беше грешка затоа што ме правеше неизмерно среќна.. Можам да кажам дека беше лекција. Онаа најголемата. Најтешката. Најболната..