ти треба малку оптимизам, за да ги надминеш проблемите... немој да се уништуваш себеси, го можеш ти тоа, знам дека можеш... и срце мое, те сакам мноогу, и покрај сите твои проблеми пак се трудиш да ме правиш среќна... и да, успеа ехх, сеуште летам, во 7 небо сум
Би почнала од почетокот. Но кога би знаела каде е тој...Се пронаоѓа ли со компас? Дали ќе ме усреќи стрелката барем да ми покаже во која насока... Не знам.Најверојатно не. Да почнам од таму дека летово беше клучно за мене,за почетокот на мојот студентски живот,за мојата иднина? Или да почнам од таму дека токму ова лето се соочив со веќе еднаш конечната разделба со господинот Вистински,заради неговите расфрлања на сперма наоколу во вагините на секakви ороспии... Кретен. Не е тој виновен. До болеста е. Не. Сепак ќе почнам од таму дека летово запознав некој кој ме остави без зборови. Чија насмевка ме полудуваше и зборови одново ме креваа.. Како да те опишам,сону мој..? Каде да најдам зборови? Не постојат... Како тоа нашето познанство се претвори во ..Во најзаљубената насмевка,во исклучителна,една оригинална врска? Не. Туку како се претвори во една огромна,неповратна,глупава грешка... Да,грешка беше . Но јас целосно уживав,И начисто се изгубив. Ти си..Ти си баш она што јас го барам,што ми треба,што би уживала да го сакам...Ти беше...Тој.... Ти ја имаш најубавата насмевка во која безусловно се заљубив... Целиот си...Милост,љубов,оригиналност,секс,пороци... Целиот си убав. И тоа премногу. Целиот си премногу. Премногу убав,премногу секси,премногу добар за да биде вистинит,премногу перверзен,премногу лажго.. Премногу од лошото. Премногу од мене. Самата јас сум премногу од тебе. Премногу сум навлечена на тебе. Премногу мислам на тебе. Премногу нерви трошам на тебе. Премногу се заљубив во тебе... Но и премногу те идеализирам.Премногу се приврзав за тебе. Ете уште една грешка.. Знаев што сакам од тебе. Тоа милион пати ти го имам кажано. Сакав да ми дозволиш да ја испијам љубовта од твоите усни,кои е невозможно да не ги посакувам... Но ти не знаеш што сакаш од мене... Што сакаш од мене? Сакаш ли да ме сакаш? Сакаш ли да се заљубуваш во мене додека ме гледаш седната само со една крпа на мене,скоро излезена од под туш,додека мократа коса се цади по мене и пушам цигара? Сакаш ли да се изгубиш во мене секој пат кога те гледам подолго од две минути? И јас да бидам првото нешто што ќе го гледаш наутро кога се будеш,изморен после моето сексуално злоупотребување на твоето меѓуножје...? Што и да посакаше,се би ти дала... Ти си моја сродна душа...Штета што јас не сум твојата... Чекањето ме исцрпува.А да сум исцрпена сега,не можам тој луксуз да си го дозволам. Знам со сигурност дека нема да те заборавам,предизвика премногу од се кај мене... Но донесувањето на тешки одлуки е дел од животот...Оваа беше најтешката.
Бебуш, дај бе куцни нешто, пиши пораче...знам дека те копка. И мене исто, но едноставно немам храброст прва да ти пишам Ако ми пријде вчера Ти прв не значи дека сум сега јас на ред...или значи? Ајд бар да излеземе на кафе...и така сме и двајцата сингл сега Има мноогу што да си кажеме чинам, за годиниве изминати од кога не сме заедно..
You've got your dumb friends I know what they say They tell you I'm difficult But so are they But they don't know me Do they even know you?? :?
Дојди да се гушнеме и да избегаме од сивиот свет преполн со намуртени и дождливи лица! Дојди да се гушнеме и удобно да се вселиме во нашиот свет, кој секогаш ми ја топли душичкава
Би ти кажала дека тоа што се случи не се простува. Те мразам и страшно те сакаммммм.Ме побудалуваш. Но до кога ли срце вака?
Oci boje duge sad mi trebaju srce puno tuge da obuzdaju ove noci duge drugu gledaju oci boje duge mira nedaju.. Ми фалиш многу. Сакам да лежиме на креветот гушнати..Да ме бакнуваш... да се гушкаме на балконот со песната.... сакам ... те сакам тебе !...но нема..ти пак мораше да уништиш се нели ? баш кога беше најубаво...мораше нели....
Eпа фалаа ти стварно....Ја ако не те сфаќам, кој те сфаќа бе....НИКОЈ!!! Само на тебе да ти биде добро ако нема проблем....ќе дојдат и мои 5мин...ТЕ МРАЗАМ уфффф лажам, те сакааам поише од сама себе ама ти не заслужуваш Ехх да можев да го вратам времето..... И ме нервираш и тоа страшно...ама не ти попуштам, ќе се јавиш кога ќе ти треба
Ќе смислам јас нешто сочно за следниот пат..не се секирај срце, нема да знаеш главата кај ти е...ке ти полудат хормоните
Е стварно си дебил бе! Дебил! Баш сега мораше повторно да се појавиш во мојот живот? Токму тогаш кога решив да те заборавам, да те избришам од мојот живот, да престанам да те сакам, иако тоа е невозможно?! Стварно те мразам, жими се!