На бившиот: немам што повеќе да ти кажам ,што и да кажам ништо нема да промени се до мигот кога ќе ме видиш со друг,тогаш ке сфатиш што си изгубил ,сега не си свесен затоа што мислиш дека тебе сеуште те чекам i ќе можеш да ме имаш кога и да посакаш .Признавам сеуште те сакам но ако дојде ден да се покаеш и да се вратиш немој да мислиш дека ќе те прифатам безрезервно тогаш мил мој јас ќе ги држам конците во рака и ќе ги поставам правилата на новиот почеток .Да имам нов симпатија за кој сметам дека е одлична прилика и замена ако дојде ден јас да започнам врска со друг верувај тоа ќе го направам со некој кој е многу подобар од тебе и што вреди . На новиот симпатија: кога помислувам на тебе ми играат пеперутки во желудникот од една страна се каам што ја одбив твојата понуда но од друга странa се гордеам со себе си што можев да ти одолеам и верувам дека мојата одлука е правилна ако треба да се случи нешто со нас тогаш ќе се случи .Знам дека ме посакуваш ама нема да ме добиеш толку лесно ,да беше паметен и да ги прифатеше моите правила на игра досега ќе си бевме во врска среќно заљубени
Just give me a reason, just a little bit it's enough, just a second we're not broken just bent and we can learn to love again. Премногу очекував од тебе во овие моменти. Очекував и се заебав. Очекував, а сега патам. Други работи си ги ставаш како приоритети, ама јасно е како ден дека ќе дојде момент кога ќе се каеш. 4-те години уназад ќе те удрат во глава, ќе ме бараш мене, таа што ти беше најголемата поддршка за се во животов, таа што знаеше да те задоволи на најдобар можен начин, таа што живот даваше за тебе, таа на која единствената светла точка и беше ти....А ти... ти незнаеше да го цениш тоа што го имаш покрај себе. Ама ако, викаат животот се врти, што е мое, ќе си дојде, а она што беше твое-ти го изгуби, не поради мене, поради сам себе. Боли ужасно, боли и пече, животот од корен ми се смени, ама болката само посилна ќе ме направи, а тебе душата каде ќе ти оди незнаеме.... Ах...како ли ќе се вратам во живот, како ли ќе го продолжам нормално животот??? Дај му време на времето, таков совет од сите добивам... каков совет ти доби, само тоа ме интересира....
Не знаеш зошто врне нели? И зошто сме на работ? Да те заборавам. Да ме заборавиш. Уморна сум,а и врне. Кога би можела да ти ја прочитам душата. Во солзите имаш соништа. Чувај се.
Толку... вечерва немаше ништо како што вети! не си ти крив знам, ама утре нема да се извлечеш, ќе бидеме сами и....
кога реков јас цело Скопје и половина Македонија-абе знам јас Казанова бил Казанова до смрт вчера си пишал:девојка ми првата дозна за втората сега си барам трета и три а постот пред тоа ти беше оригинален-хитот од Комитската вечер-туга си бескрајно кој знае да љуби ке знае и да губи
само не ми е јасно што бегаш од мене дури и на ф.б. не дај боже да отиде глуфецот накај твојата слика ппп скраја дае кога во живо со сила да ме тераш не би ти прозборала-едноставно не заслужуваш, што понатаму да зборуваме не си ти центар на мојот свет клону на бившиот што максимално ми го загорчи животов и да не заборавам фала ти што се издаде каде најчесто си-баш си фаца знаеш таму само со резервејшн ин адванс е сега свакам дека некои работи сами по себе се случуваат и зошто јас со другарки кога излегувам таму никогаш не сме седнале за секое зошто има и затоа, се се случува со причина и ти си верувал во Господ каде ли ке ти оди душата и на тебе и на таквите ко тебе
Твоите сини очи се океан во кој тонам, се губам, но тие се единственото место каде што чувствувам дека дишам. Твоето присуство е единственото нешто што ми е потребно за да бидам среќна. Сакам да ти кажам колку е голема мојата љубов кон тебе, со часови да зборуваме и да бидеме прегрнати. Сакам да го чувствувам чукањето на твоето срце, да те гледам како дишеш и како поминуваш со раката низ косата. Сакам да бидеш со мене засекогаш. Сакам нашите бакнежи да траат најдолго. Сакам да те гледам како заспиваш и како се будиш. Ми требаш за да живеам. Ми требаш повеќе од воздух. Те сакам најмногу!
Полека ме кршиш. Мислев дека ќе бидеш мојот столб, мојата заштита, но за жал се помалку се однесуваш така. Ме сакаш, знам! Но, не ми е доволно тоа. И пропаѓањето кое сите го забележаа боли. Ма што е битно, секако ти правиш како мислиш дека треба. Продолжи мили, продолжи.
Uште ова да го решам со твоите,да ми го вратат моето на добар начин ако не ке биде полошо за нив!. толку ме прелага што веке неможам I ова да им го оставам,моето е мое. таткоми го направил Zамене тоа а Tие туку така ке ми го земат, е ке Vидиме ако не Sо добро со лошо.
Срцеее Како можеш да работиш на вакво време бе ? али јебига, шта чеш.. тоа е .... А временцево ми е само за гушкање сакам да ми дојдеш кај мене под ќебе да се топлиме, галиме ...