1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Одвреме навреме кажувај ми како си.

На crazylady, pamelche и anichka94 им се допаѓа ова.
  2. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Одамна немав почувствувано пеперутки. Ти ги разбуди. И знаеш што... Убаво ми е :)

На M.a.r.i.l.y.n и pamelche им се допаѓа ова.
  3. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Искрено, многу ме замисли муабетот од прееска, посебно делот дека ние, т.е. нашата врска напредувала од пред 6 месеци. Епа, цел ден мислам, ништо не успеав да смислам :D Љубави, дај жити мене кажи ми што напредува. Значи, да почнеме:
    - Сме решиле станбено прашање? -Не.
    - Се трудиме да решиме станбено прашање? - Не.
    - Имаме дете/деца? - Не.
    - Бремена сум? - Не.
    - Се трудиме да имаме дете/деца? - Не. Напротив, многу сме внимателни.
    - Во брак сме? - Не.
    - Верени сме? - Не.
    - Си ме побарал? - Не.
    - Живееме заедно? - Не баш.

Не знам, може сум глупа, ама јас стварно не гледам каков ти е тој напредок :?: Освен ако има нешто што не си го пријавил :D Ама за мене ситуацијата е таа, има одговор „не“ на сите прашања од прво до последно. И тоа едно огромно НЕ, затоа што знам дека за сите овие прашања од прво до последно сме светлосни години далеку. Буквално за сите.

:o: :o: :o: :o:

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  4. aways

aways Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    660
    Бевме малце скарани.И онака почнав во тој период да читам книги и во секој лик го пронајдував. Висок со бушава коса и неговите прекрасни залени очи. Знам дека претерувам и тој исто |( И сакам да му кажам...благодарам денес што ми даде сигнал дека сеуште ме сакаш :* ми значи тоа. благодарам што ми даде надеж да верувам во нас. Ти овај ден ми го направи посебен. Да, ми направи изненадување...ми прати порака. Многу кратка и невобичаено да ми прати :@ помислив тука е крајот. Појдов таму.И заплака пред мене. Се каеше за се што ми кажал и ме прегрна.Додека се шетавме појде во една цвеќара и ми купи букет. Бев изненадена не знаев што да правам...како треба да возратам...имав трема.Го немав бакнато недела и пол . И не знаев како да се заблагодарам за убавиот ден кој ми го подари едноставно ми текна да му ја притиснам најцврто раката и да го гушнам. Не сакав никогаш да се оделиме. Благодарам :) сега сум среќна. И знам каде погрешив повеќе никогаш нема да згрешавам.Иста грешка не правам 2 пати. Те сакам ! :* верувај ми

5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    може ли еднаш да поминам без ти и твојот муфљуз колега да не ми речете топ е или еве ја :^)
    може ли :devil: :swear: со слушалки на ушите слушнав :fubar: :D ама знам и кој ти е нај нај колега :!: :D
    што сум бе јас заробеник во свое маало? да земам една метла и по двајцата па да видите кој е топ или дали се појавив јас :D муфљузи мераклајсани

6. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Зверу мој морам ама морам да признаам дека така искостумисан ми будиш љубомора :devil: :inlove:

7. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
  8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
  9. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    826

На M.a.r.i.l.y.n, AnaMKD и pamelche им се допаѓа ова.
  10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    кој ти е крив бе муфљуз еден што имаш огрмно алтер его, а на моменти си кукавица невидена да ми пишеш или најнормално да поразговараш со мене и што си пред се Казанова со тапија :^) јас ли сум крива :^)
    па после ке биде, ваква е таква е, онаква е |(

11. AnaMKD

AnaMKD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    115
    Неможам да дефинирам што ме боли повеќе, срцето или гордоста...се е измешано, многу измешано. Со многу прашалници ме остави. Остај што се прашувам што си мислиш, што чувствуваш во моментов, дали сакаш да ме видиш, дали имаш потреба од мене онака како што имаше порано или исчезна преку ноќ...
    Јас почнав да се прашувам дали чувствувам спрема тебе толкава љубов колку што мислев, дали премногу сум те идеализирала, па сум живеела во некој мој замислен свет со тебе, не обрнувајќи внимание на твоите лаги, иако сега сфаќам дека бев свесна, свесно премолчувајќи на сите твои и изговори, не перцепирајќи ги сите твои потези со кои јасно и гласно ми се укажуваше дека нешто сакаш да ме смоташ....Љубов ли сум чувствувала сега се прашувам, љубов или страв и неподготвеност да си отидам и да започнам нешто ново со некој друг, задоволувајќи се со тоа што го имам до себе, какво такво, најблиску до тоа што сум мислела дека можам да го имам си бил. Секогаш сум била реална и сум ги согледувала прво моите маани и недостатоци, па сум ги судела и оценувала другите луѓе, па така и тебе.
    Ама полека сфаќам дека не сум се ценела самата себе, премногу сум мислела дека нема да можам да најдам друг, дека нема да има друг кој ќе знае да ме сака, цени, љуби, почитува како што ти го правеше тоа...Се додека не ја сјеба работата. Се додека и онаа малку доверба што ја имав во тебе, не ја разниша. Таа доверба сега се држи на еден тенок конец кој како поминуваат деновите, така полека се кине, и ако во брзо време не преземеш нешто, многу се плашам, срцево ми се тресе дека ќе се скине.
    Е после....после среќичко моја, колку и да се трудиш, нема да можеш да го составиш пак. Никогаш нема да биде исто... Само едно ме боли највеќе. Ме направи како тебе да бидам. Да не мислам на чувствата на другите и само својот кејф да си го гледам. Може и така треба со секој во животот, па никогаш да не бидеш повреден.

12. QueenN

QueenN Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    342
    Заминуваш и носиш дел од мене таму..ќе ми недостигаш премногу,не знам како ќе го издржам овој период на разделеност. Се тешам, силни сме многу нешта сме пребродиле досега, ќе ја надминеме и разделеноста драги мој. Бидејќи нашата љубов нема граници, те сакам до бесконечност, а и ти мене исто така. И ќе се бориме со сите сили да го задржиме тоа што го имаме,бидејќи ваква љубов еднаш во животот се чувствува-го знам тоа од моментот кога прв пат ме бакна. :l:

На Hipica и M.a.r.i.l.y.n им се допаѓа ова.
  13. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Кој прв се откажа?
    Што немаш ,освен мене?

На Rama и Dee им се допаѓа ова.
  14. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    А бе ако ти кажав дека ми недостигаш,не значи дека ќе те нападнам.Бог да чува.Уживај.

15. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    723
  16. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    и после се си со мене и покрај тоа што незнаеме што ни носи иднината и покрај тоа што можам да ти бидам товар цел живот не ме напушташ...страв ми е страв од тоа да не ти се здосади еден ден и да не си заминиш не бевме свесни дека животот можи ова да ни го приреди позади нас е тешка година која сеуште и трае...неможам ништо повеќе од тебе да барам ќе те сватам ако си заминиш иако со тоа ќе ме убиеш...

17. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Денес беше многу убав бе. Така облечен во белата дуксерка, исончан, хм каков беше секси. Сакав да те соблечам таму уште додека бевме качени на велосипедите. Сакав да ја брцнам мојата дланка во твоите треењерки и да си поиграм со мојата сопственост.
    Ти си мојата гордост.

На aaaaa и Hipica им се допаѓа ова.
  18. artemidis

artemidis Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    2.015
    Тешко ми е без тебе, не сакам повеќе да легнувам ниту пак да се будам а да не си покрај мене. Секој ден што одминува е пребавен и претежок и ги бројам не деновите туку саатите до твоето доаѓање. Знам дека мораше да одиш, знам дека таму си поради тебе, поради нас, поради сето она што еден ден ќе биде наше, и знам дека во моментот кога ке те гушнам ќе заборавам на секој саат поминат без тебе. Го чекам тој момент и едвај чекам животот да го споделам со тебе. :inlove:

19. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Си ги догледавме и последните епизоди од Френдс на лаптопот, гушнати под ќебенце. :$
    Те сакам, многу. Си знаеш. :)

20. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.905
    Те сакам и ти благодарам за се`. :)