Е зошто ми даде лажна надеж ? Зошто ? барем да не ми пишуваше, а таман се израдував летаав од среќа кога ќе ми пишеше, сама сум крива што си помислив така Тоа е тоа. Ајт чао.
Ме разочара, па ме скрши, па проба да зелепиш и само што се ослободив да ти се предадам целосно ти сјеба пак. Милион парчиња се малку за тоа што го направи...
Го знаеш тој поглед на вљубено машко. Јас го гледам кај тебе секој ден. А во ретките мигови кога ми ескивираш, па сфаќам дека во тебе има нешто анимално. Како и во сите нас. Не сум ништо подобра и јас. Важно e дека оддамна не сме направиле некоја грешка, ни јас ни ти.
Ах,колку си опасен..ке сечел вени,ова,она..кажувај му ги тие приказни на други,а не на мене.Смотко мој..Ама добро важно направи се за да ме задржиш,дури и ме молеше и ме излажа.Ако,не ти се лутам.Туку сум ти благодарна што ме трпиш ваква брлива .Знаеш,ти си мојот смотко.
Ниедно извинување не фаќа место.Ниту мирот фаќа место во душава.Јас сум ладнокрвно битие.И се ладам од тебе безобразен еден.Престани !!! Престани со глупостите и детинестото однесување.Доста се депримирачки изговори направи нешто со животот.Не го троши залудно на бришење трагови од потенцијални неверства со локални дрољи.Бегај мафни се, тоа е стара книга за мене.Ти уште не си научил како јас читам меѓу редови.И понекогаш ми е сеедно.И често знам да си палам цигара и да ти легнам в скут и да си слушам приказни.Или да набљудувам како тотално го игнорираш моето присуство.И како се на светот е поинтересно од мојот бурен ден на работа.Палам цигара и кога ме резилиш пред пријателите, или пред семејството.Се на се, да пушев една штека на ден не ме вадеше од калта.Бескорисен, безобразен паразит.Бегај.Дури не бидеш повикан гол.Барем за тоа уште те бива...Да се каже...
Sometimes I feel like we are friends. Sometimes I feel like we are more than friends. But sometimes I feel like I'm just a stranger to you. But I still miss you...so f**cking much...I just need you!!
Ју вилл бе МАЈН Какво чувство на опседнатост ме облеа вчера, па и пред 2 дена кога со секој твој и мој потег се сме поблиску еден до друг, а не знам што правиме, јас сум будала јасно е ама ти? Од твојот една, совршено одговара. http://www.youtube.com/watch?v=OAxm_GSM7L4 aко тоа чекаш може, ќе бидам стрплива, ветувам, знам дека сме двајцата по сонцето, ќе чекам
кога се запознавме јас и ти И, кога почнавме да се допишуваме секој ден и за помалку од 2 недели ти на мене те сакам ајде бе, кога успеа да ме засакаш тие финти кај мене не поминуваат уште и ми пракаш на нет и за малку ке заборавев-ми текна вчера да отидам до твојата населба, да видам каде живееш ти се надевам дека нема да налетам на тебе-Господе те молам помогни ми
Сакам да ти кажам дека НЕ, немаш право да ме земиш за рака и да играш со мене кога ја свират Wicked Games.. Знам што кажува во песната.. Го знам цел текст.. И ДА, I don't want to fall in love with you...
Не го разбирам ова нашево, сериозно.. те добро, те лошо. И немам веќе сила некако да се борам за нас, толку сум изнемоштена што сакам да се препуштам на себе и своите мисли. Ти како сакаш сфати ме, ако имаш сили бори се за нас и нашава такозвана врска..