колку само сакаам да одиме како некогаш на кафенце во нашиот кафич на нашето место и да си го овековечиме моментот со сликање како и обично ..колку само сакам...
знам дека чувствуваш несигурност се плашиш да не те оставам.. ако го направам тоа ќе биди само за твое добро... се плашам од понатамошниот живот се плашам од се што можи да ми се случи се плашам да не ти бидам на терет... се плашам дека не сум подготвена за брак барем не оваа година.. несакам да те повредам...
Spoiler Срце ме боли љубов, навистина... Ама сега јас ќе бидам во фрки, два месеци. Да видам како ТИ ќе се снаоѓаш со сето тоа.. Дали ќе се наоѓаш со милион прашања, ме интересира.. Сакам низ истото да поминеш и ти. Па можеби , ќе те побарам.... Ама можеби!
А сега би ти кажала дека после сите прегратки и бакнежи, можам да спијам сонувајќи те, дека сакам да си покрај мене, сега и засекогаш.
кога ти велам дека премногу брзаш тоа и го мислам и ти кажав 1 милион пати до сега ако, не ме слушај ама после ти ке бидеш тој што ке ме изгуби ке сакаш да ме вратиш ама верувај дека нема да можеш љубов се искажува од се чуствува,така ка душиче трпение-спасение
Знаеш дека те сакам ваков? Ми го врати тоа биење на срцето што го имав пред овие мрачни недели(или месеци да ги наречам ) I you alot....and more...
Сакам да имаме наше мало царство.Една соба,на лик сосема обична,со само еден кревет,со една перница и едно ќебе.Во внтрешноста исполнета со желба,љубов и планови.
Абе пилок еден. Се мислам и се премислувам до кое дереџе ќе стигнеме. Што ќе правиме. Која е нашата крајна цел. Ни треба место или ни треба не-просторноста. Си требаме еден на друг како кревет за спиење или потпирач за удобност? Ама секако знам дека сакам да се шетам со тебе по Шанзелизе. И да собереме пари за Мајорка или нешто такво. Сите соништа можеме да ги отсонуваме заедно, знам!
М муфљуз еден, дебилу еден, гнасо една напумпана со мускули како не ти е срам по се што знам за тебе, после година дена не се откажуваш за да се видиме како не ти е срам бе морону еден нели ти е жал за твојата животна партнерка и детето што си го создал-во пеколот ке гориш ок ако сакаш гори немам ништо против со некоја друга, не со мене Господе те молам дотерај му го паметот
лоши денови ми даде, и паднав на твоите ветувања како се ке биде подобро, како ке бидеш подобар ти тешко тебе ако не биде така те сакам, а тоа ми е слабоста кон тебе
What goes around comes back around педеру! СЕ ШТО САКАМ е да исплачеш милиони солзи и ти, како што јас ги исплакав за тебе! ПРОКЛЕТ да е денот кога те видов!!!!! GAME OVER!