...ја би сваки дан биче посла пуне шаке! ...ја би сваки дан радичемо имам план опа цупа цике цакеееее!
Сакам сабота да дојде. Да сме си цел ден заедно. Можеме и да учиме заедно Јас ќе ти читам поезија, а ти ќе решаваш задачи. Ах, прекрасен си. Те сакам!
зошто полудувам кога ке те видам? а уште повеке кога нема?? не не неее не сакам да се заљубам во тебе.. неееее тоа би било ептен погрешно..
зошто не ми се маанеш еднаш од главата? Зошто мислам на тебе 24/7? Има и поубави од тебе, ама јас баш потебе !
Ќе ти пројде возот незнам што чекаш и ме разочаруваш....сфаќам што било ама тоа поминало а тебе времето ти тече......
И гласот, и мирисот, и бакнежите, и се твое ќе ми фали овие 2 месеци. Те сакам. многу многу многу многу! Се слушаме на скајпче..
WoW... какво изненадување, баш кога решив да кренам раце од се`... сончко мој, денов ради тебе и не ми беше толку студен. те сакам
да додадам дека уште повеќе се изненадив. ко да не си ти, ко да осети сам без да кажам што ми смета и се менуваш.... те сакам најмногу и тек после лето ќе ни стане и покрај снегчето надвор
Аман бре не се напињај со тоа кафето твое. Ако ме давиш и молиш по 9568 пати дневно ништо не постигнуваш, не сакам некој да ме гуши. Сфати дека ми е срам.
Ајдееееееееееееееееееее дефинитивно си забегал. И сега што ќе се прави со тебе? А? Има чаре, има...ама изненадување ќе биде чарето, вака ако ти кажам брзо ќе смениш...