Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    те сакам...ама не одии ;(

2. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.524
    Допаѓања:
    55.236
    Не можам ништо тука освен да се забавувам што ќе ја мајмунвосва и неа :lol:

3. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Многу за кратко време се заљубив во тебе. :$
    Знаеш што најмногу приметив кај тебе? Несериозноста.. неможам да сфатам и да го прифатам тој факт, сеуште. Биди малку по сериозен, зборувам за НАС.
    Те сакам, многу. :l:

На ana-girl и bluegirl7 им се допаѓа ова.
  4. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Многу ти фала што го нпарави она за што се договаравме вчера. Мислам, стварно не мораше до тој степен да се мачиш. Наместо тоа, можеше да се „помачиш“ и да кажеше едно нормално „чао“ кога ти кажав и кога ја затварав вратата од кола.

5. eleonoramardzieva

eleonoramardzieva Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    Среќна сум што запознав личност како тебе , уште посреќна сум што завидливо ме гледаат некој девојки изгледа сепак сум подобра од нив :$ . Еве едно прашање за сите ако сакате одговорете : ШТО БИ НАПРАВИЛЕ ДОКОЛКУ ВАШИОТ САКАН/ САКАНА ДЕЧКО/ДЕВОЈКА СОПРУГ/СОПРУГА ГО/ЈА ВИДИТЕ СО ДРУГ/А ?

6. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Си го сакам својот живот и го сакам фактот што си во него .....
    Ме исполнуваш, надополнуваш, ми појавуваш насмевка на лицето.....
    Ти благодарам што си тука за мене......
    Те сакам....

7. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Донесовме ли правилна одлука ?
    Ќе ни помогне ли ова време одвоени за да сфатиме дека си требаме,да се смениме , да бидеме ко порано.
    Размислуваш ли ? Те копка ли? Ти фалам ли?
    Ти мене да...премногу.

8. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.869
    Допаѓања:
    7.298
    времето да застанеше кога последн пат те видов.да застанеше,па никогаш да не ме пуштеше да одам.знаев дека е последен пат,дека од утре сум без тебе.знаев.
    кода те гледав во тие зелени очи душата ми беше исполнета.кога ке те гушнев бев целосна.
    не,сега не те мразам што ме остави кога дното го допирам.не те мразам.само душата ми е празна.без соништа,без надеж,без желби.и ладно ми е.многу.
    немој никогаш да ме заборавиш.ти беше мојот живот,мојата љубов.целиот мој свет беше ти.
    засекогаш нека ти бидам во сеќавањата.носи ме длабоко во душата.немој да ме заборавиш.

9. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    тебе мил мој ти имам кажано се,гледаш дека не ни иде се мачиме и двајцата,ниту сакаме да се гледаме,ни да збориме ништо..ама кога и да се скараме пак си се враќаме еден кај друг,а не смееме..мора да се одалечиме еднаш и засекогаш зашто вака и двајцата си се мачиме..не те сакам покрај мене,а неможам ни без тебе..тешко ни е и на двајцата се мачиме долго време ама нема веќе..веќе нема љубов,нема ништо..можеби сепак поубаво ќе биде да сме другари? ама јас неможам тебе да те гледам со друга..знаеш ми треба малце простор онака да бидам сама да се издувам...и пак да си се вратам кај тебе,а знам и тебе ти треба тоа..без тебе сум изгубена,а со тебе несреќна..никако неиде,ама готово полека полека ќе се ладиме еден од друг и тоа е тоа..сепак не ни било судено да сме заедно,сепак нема сите планови да ги оствариме или можеби пак ќе бидеме старите м? знам мило дека сме сменети..знам дека сум јас сменета премногу..ама не сум јас крива..ќе помине и ова,знам мора да помине зашто јас без тебе сум изгубена..и сепак и покрај се те сакам покрај мене..незнам мило измешано ми е се во глава,помогни ми помогни ни на двајцата..потруди се малце повеќе,биди стариот и ти ветувам и јас ќе се сменам..зашто и покрај се неможеме еден без друг.
    и тешко ми е кога гледам среќни парови низ улица и ми текнува дека и ние некогаш бевме како нив..или кога ќе поминам на нашата автобуска каде стално се чекавме..и сите места ме потескаат на тебе..секој ден го минувавме заедно,секоја улица ја имаме поминато држејки се за рака,насмеани,среќни,заљубени..и каде да идам јас,а да не се потсетам на тебе?? нема такво место мило мое..врати ми се побрзо,те чекам.....

10. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Ми значиш. И секогаш ќе ми значиш.
    И вечно ќе мислам на тебе. И ќе ми недостигаш...
    Will I ever see you again I wonder...сепак не губам надеж. Ќе ги бројам деновите до тогаш. Или месеците..

11. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Еј, другарче..
    (Не е ова за ова тема, туку ај.. )
    Ми фалит секојдневното пишење и глеање од време - на време.. многу.
    Шо радост, то и навика.. скоро 3 години.. и чудно ми е сега.

Дал е до обврски, дал до друго - не знам, ама се губиме полека.. мислам дек осеќаш и ти..
    Знам, растиме.. и имаме појќе обврски и појќе луѓенца и појќе проблеми, ама не сакам (ич!) да се изгубиме по патов, воопшто .. шо е до мене, би го поминала животов со другар ко тебе покрај мене.

Се` шо сакам е да ми ветиш дека нема да дозволиме за избледниме.
    И да ме гушниш еднаш многу многу силно..
    доволно силно за да повервам.

На AnaKarenina, Ketrin.Moon и Izaabella им се допаѓа ова.
  12. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.436
    ..не бев доволно добра? Убава можеби? Згодна? Излезена како од модно списание на кое што би требало сликата од мојата насловна да му го зголеми тиражот и популарноста?
    Патиш од ниска самодоверба. Сега и за вечни векови.

Умри.
    Те мразам.

13. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Денеска го направив она што оддамна требаше. Монтирав лажна насмевка, заробив се' што осеќам за тебе некаде длабоко во себе и продолжив понатаму.
    Вака сакаше, вака и ќе биде.

На machka1, julie77 и Rama им се допаѓа ова.
  14. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Ти чоече, неверојатен си еј!
    Како знаеш секоја можна ситуација да ја свртиш против мене и ти да испаднеш жртвата, значи алал ти вера.

Е*и си векот! :fubar:

15. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.734
    Допаѓања:
    6.704
    Се потрудив да изглумам пред тебе.. ептен ме болеше тоа што си толку ладен.

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    дали си ти воопшто нормален-се кажува ли какви операции си гледал или лешеви навечер бе :fubar: имаш ли ти мозок во тоа тиквата :^)-треба ли јас да спијам, како мене ке ми биде :envy: не се сите дебелокожци ко тебе, па после извини извини-џабе се извинуваш :!:
    инаку мил, фин, културен, нежен :)

17. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    И по толку време што измина никогаш не ми падна на памет дека јас сум всушност таа третата личност во љубовниот триаголник. Штета што стратегијата ти пропадна, не можеше со двете да се гледаш и реши со мене да престанеш. Ама знај дека мене никој должен не ми останува во животот! Еден од најдобрите другари ми вика сега се среќни, но верувај дека ќе се скараат по неколку месеци и пак ќе те побара да се смирите, но ако му се смириш да знаеш дека јас ќе ти се налутам... Ех, му викам само нека се случи како што викаш ти, нека се понижи и нека ме побара... се што ќе слушне е јас не излегувам со женски, пикни си го п*****т во аналниот отвор и оди е*и се ;)...

18. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Кога ти реков дојди да те гушнам да ти земам малку од грипот да не ти е лошо, не бев сериозна :D Е сега ти изгледа цел ми го даде,па си оздраве а јас мака мачам со Оперилот за да земам некој атом на воздух :rofl:

19. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    723
    Кога на тебе не ти текнува да пишеш, на друг ќе му текне. Сега пати си ;)

На Decapitated.Hanna му/ѝ се допаѓа ова.
  20. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    На fatamorgana123 му/ѝ се допаѓа ова.