Денес врни дожд а јас цел ден посакувам да сме надвор гушнати на дожд како некогаш, ама сето тоа се празни желби и мисли, пак ќе врни ама нема да си со мене на дождот, утре е октомври, месецот во кој ни се случуваа најубавите работи, јас сама ќе се потсеќам а ти можеби некаде со друга ќе создаваш нови спомени и почетоци
ако ти кажам дека знаев дека ке дојде до ова нема да ми веруваш знам минатата година истото ова се случи со друга личност така да
Фала ти најмногу што не ме остави кога ми беше најтешко, што не замина од мене, иако многу пати требаше да го сториш тоа. Мило ми е што многу кризи во врскава ги пребродевме и знам дека покрај се што пребродивме заедно, што и да се случи повторно би биле заедно, бидејќи најлошото помина одамна. Фала ти за неизмерната љубов што ја чувствувам од тебе, за секој спомен, за секој подарок, за секој кажан збор, за твојата неверојатно одлична промена, за секое прифаќање, за секое сослушување, за твојот вложен труд, за секоја караница, бидејќи од тие караници научифме многу и денес сме многу посилни (и двајцата). Едноставно фала ти за секој поминат ден со тебе, за тоа што не се откажа и сеуште не се откажуваш од мене. Фала за овие заедно поминати 3 години, исполнети со многу љубов, разибрање, караници... Ти си ми се, те сакам.
Браво за тебе. Знам дека пораката е 'здраво тело,здрав дух',ама не мораше прва работа што ќе ја направиш кога ќе стигнеш во Скопје,е фрцкање по теретана.. И немој случајно очињата да ти шараат наоколу
Само кажи ми дека ме сакаш и во состојба сум се друго да оставам. Што ми се случува заради тебе штоо?
Се надевам се прифаќа дел од песна.. Дај разбуди се, го нема сонот на вљубените, и оди си, ти чувам место во спомените. Но некогаш тргни низ времето и просторот,и дојди на место на злосторот!!! Ти кажав се и дај ме мачи ме и дека сум сега веќе без дилема.. .. А решена бев јас само за тебе да гинам и илјада и една милја пеш да минам . Ќе направев да имаш се то посакаш! Spoiler (стихови од твојот идол)