Бааааа, кај те најдов уфф! Таков си, како што јас не сакам! И дури сега ти текнуе да ми кажуваш дека си затворен, и дека си ладен, и тешко покажуваш чувства!........Да бе, затоа кога ти спомнувам да се разделиме, плачеш како мало дете! Каков си таков, што да ти праам, не можам да те мењам, морам да те прифатам! Добро ми е сега, после разговорот со брат ти, само да знаеш за тоа, ќе ме убиеш на лице место! Ама барем ги дознав твоите намери со мене, ти чим не кажуеш! Сега сум мирна!
Сфати дека ме напињаш, ме гушиш... Ептен ја избрза, мразам што морам да те лажам, ама тоа е. Не ми се свиѓаш, извини. Уште го сакам него и чудно би се чувствувала кога би излегла со тебе. А знам која ти е целта. (само да имав храброст да ти го плеснам ова и да не те лажам)
Сакам да си блиску, да можам да те почувствувам и физички, сакам да те изгушкам и изгњавам како никогаш досега... Сакам да тргнеш на пат и да ме изненадиш, но повеќе сакам да успееш и да ги оствариш своите соништа. Сакам да не ми недостигаш толку силно... Те сакам бре!
...Кога ќе доаѓаш, немој да се двоумиш каква кошула да облечеш. Јас нема ни да ја забележам додека брзам да ја соблечам. ...Кога ќе доаѓаш, немој да одбираш цветови и чоколада. Донеси ја само својата љубов, таа ќе ме заслади и разнежни. Кога ќе доаѓаш….. Ма, ајде, доаѓај веќе еднаш!
зошто денес те немаше? направив мала промена во распоредот на моите обврски заради тебе, очекував да бидеш на тоа место, во тоа време.. ама ништо
Издржав, не те побарав до сега....ама незнам до кога ќе биде така...а не заслужуваш да те барам! хтјела би негде да те видим као случајно!!!! - и да бидеш сам кога ќе те видам ЈАСНО!?
твојата прегратка ептен ме смири ми требаш злато, го знаеш тоа. потребен си ми и кога се смеам, и кога плачам, и кога не сум добра, и кога сум тажна.... потребен си ми сега повеќе од кога и да е те сакам!!!
Нема проOOOOOOOOблем ќе почекам јас..знаеш дека јас секогаш имам разбирање и трпение за тебе,за разлика од обратното.. Уште ме прашуваш да не ќе плачам?! Хаха супер ти беше шегата,самоо да не плачеш ти еден ден по мене?! M? :geek:
sakam da te sonuvam....da ti zboruvam ...nezno da te baknuvam ...da zaboravam se...so tebe bi podelila...tajni dlaboki...eh da imam takva sreka da me razbudis tiii ♥
Дојди ајде под ќебенцето мое мекичко ќе си се топлиме и со стапалцата срамежливо ќе си се допираме . Ах љубов...
Имаш карактер тврд како... чекај да ми текнит нешто што никогаш не се кршит.... Ти попуштив зш Те сакам. И на крај конечно се смиривме. Ако сакам да те задржам ќе морам да играм по твои правила. Епа мајсторе ти свири јас ќе играм...